- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
kovaax
üzenetére
Játszásiból letöltöttem a heti bíldet, és felraktam desktopnak. Lett egy gnómikus debiánom, ami azért jó, mert ezen a kacat gépen lassú, és ráadásul nem is ismerem a gnómot, de kb. olyan, mint Ubuntun volt akkor az egyszer, amikor megnéztem. Annyi furcsaságot találtam, hogy ha nem akarok okoskodni, akkor egy particióra rak mindent. Arról írok most egyébként. Úgyhogy kezd júzerbarát lenni a Debian is.
Szerk.: nem beszélni magyar, összezavarni sok gomb, nem találni el megfelelő billentyű, stb-stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Eredeti játékok OFF topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Formula-1
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Hobby elektronika
- Drón topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest