- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisiz
tag
Noh, megoldottam.
Vicc,de a C\users\username\appdata\lgs könyvtárban kellett kitörölni az összes .xml fájlt(nekem csak egy volt) és egyből elindult...
ASUS ROG B660-F GAMING WIFI, I5 14600KF, 4, Kingston 2x16gb ddr5-6000, ASUS TUF RTX 3080, Corsair rm650x
-
bisiz
tag
Köszi!
Nekem sajnos így sem lett jó, szóval win reinstall lesz. Azért ezt tényleg nem tudom mire vélni, hogy ilyet csináljon egy szoftver, de vicc az biztos.
ASUS ROG B660-F GAMING WIFI, I5 14600KF, 4, Kingston 2x16gb ddr5-6000, ASUS TUF RTX 3080, Corsair rm650x
-
bisiz
tag
Nekem is csak controllernek érzékeli :S
-
bisiz
tag
Én azt nem értem, hogy eddig is ezt a drivert használtam, semmit nem változtattam, csak annyi történt, hogy kihúztam a kormányomat, kifagyott a gép, resetáltam, visszadugtam a kormányt és azótan em jó az LGS sem.
-
bisiz
tag
válasz nagyArc #17010 üzenetére
Na, az fasza akkor!
Igazából én már próbáltam azt is, hogy letöröltem a drivert és a registryből is kitakarítottam, de így sem jó. A megoldások, amiket az angol fórumokon látok, azok sem segítenek, szóval ebből win reinstall lesz...
-
bisiz
tag
válasz Jack@l #16998 üzenetére
Szia!
Windows update nincs, mert én azt mindig kikapcsolom miután feltelepítem.
Az, hogy pucoljam le rendesen mit takar azon kívül, hogy a programok eltávolításánál uninstallálom?ASUS ROG B660-F GAMING WIFI, I5 14600KF, 4, Kingston 2x16gb ddr5-6000, ASUS TUF RTX 3080, Corsair rm650x
-
bisiz
tag
Sziasztok!
Van egy logitech dfgt kormányom és egészen a mai napig rendben működött, amikor is a logitech szoftver a következő üzenettel fogadott, hogy a program működése leállt. Utána néztem angol fórumokon is, és elég sok embernek volt ilyen jellegű problémája, de én pl. nem frissítettem vga drivert, hanem ugyanaz az van fent, amivel eddig működött, ugyanis volt, ahol ilyen jellegű volt a probléma és egy régebbi vga driver megoldotta a gondokat.
Olvastam olyat is, hogy a következő elérési útvonalon C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Logitech\Logitech Gaming Software\ a settings.json nevű fájlt kell szerkeszteni. Nekem ha beállítom, hogy ne legyenek rejtve a fájlok, akkor se látszik semmi ebben a mappában egy szem xml fájlon kívül.
Nagyon bosszantó ez a dolog. Már 2x újraraktam a kormány driverét, de persze ez nem segített.
Valakinek volt már ilyen problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest