- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz sebgutkopf #5420 üzenetére
Úgy vélem a F430 30 alatt lesz, a RGT meg 20 körül.
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
neilszab
őstag
válasz sebgutkopf #5411 üzenetére
Egyelőre még szokom... Ezen a szinten már a legapróbb változás is komoly áthuzalozást kíván az embertől agyban, még akkor is ha az a változás elvileg jobb, mint a korábbi állapot.
Szóval valahogy érzem, hogy jobb a cucc, de még nem tudok jobban menni vele, nem érzem annyira, meg furcsa mód hiányoznak is a G25 puritánabb, nyersebb dolgai. Meg ugye az FFB setupomat is teljesen át kéne hozzá hangolni, de ahhoz még nem volt lelki erőm...
-
Senya
csendes tag
válasz sebgutkopf #4367 üzenetére
Szabad megkérdezni persze.
69990-ért vettem az Überkozolban, írtam is ide az oldalra, hogy megint kapható, de szerintem azóta már elfogyott.Két hangya megy a sivatagban, már majdnem éhenhalnak... Erre szomjanhalnak.
-
Saber9
csendes tag
válasz sebgutkopf #4367 üzenetére
Engem sem a ledek érdekelnének ha olyanom lenne.
@Senya:
Amúgy meg úgy is dísz.
Ha az alapján váltasz, akkor régen rossz. (szerintem)Nekem már több mint egy hete a szerviz ül a kormányomon.
Szóval GO.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz sebgutkopf #4363 üzenetére
input lag? Igaz nem mai a TFT-m, de ha ennyire laggolna akkor az egérkurzor is késlekedve vánszorogna, nem?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
fagy53
nagyúr
válasz sebgutkopf #4320 üzenetére
Ha 40-es lépcsőt használsz, akkor kb 100 hsz-t kell írnod, hogy elérj napjainkig!
-
dashed
senior tag
válasz sebgutkopf #4320 üzenetére
ma mar igen, de 2003ban?
(#42) Den "2003-01-20 15:09:13"
[ Szerkesztve ]
-
ALYRA
tag
válasz sebgutkopf #4154 üzenetére
szia!
köszönöm
"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."
-
sutyi^
senior tag
válasz sebgutkopf #4076 üzenetére
Nekem a Force EX-et is szét akarták veretni, meg küldjem el a csatlakozót. Azt megbeszéltem velük hogy nincsenek barbár hajlamaim és mivel a pedál tönkre ment ígyis-úgyis használhatatlan.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
kzoltann
aktív tag
válasz sebgutkopf #4076 üzenetére
ezt borzasztó látni...
-
Kloss
őstag
-
einstein
senior tag
válasz sebgutkopf #4073 üzenetére
Ok, de most van egy elég nagy űr a Logitech termékei között, legalábbis ami az árazást illeti. Van a Force Ex meg a GT. A kettő közé még beférne egy.
-
neilszab
őstag
válasz sebgutkopf #4064 üzenetére
A képeket hogy lehet nagyba megnézni?
-
aphra2
senior tag
válasz sebgutkopf #4065 üzenetére
Ismerem Ny Misi történetét, dokumrntum filmjében flex, és ha jól rémlik balta volt a főszereplő.
Nekem is cserélték a DFP-t, ugyancsak mikrokapcsoló hiba miatt, (bal váltó), viszont nem kellett szétbarmolnom a kormányt, csak a levágott USB vezetéket kellett visszaküldeni, egy Svájci ( ) címre, mindezt azután hogy megjött a csere kormány , hogy addig se legyek kormány nélkül. Csak pislogtam én is ,hogy ilyen van , mindez Magyarországon?Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz sebgutkopf #4065 üzenetére
A Logitechnél ez a szokás
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
jilian
addikt
válasz sebgutkopf #4052 üzenetére
De nagyon kiváncsi lettem a cikkre....
-
neilszab
őstag
válasz sebgutkopf #4052 üzenetére
"..amúgy ahhoz képest hosszabb lett a szöveg, mint ahogy terveztem eredetileg. "
Hát igen, ezt ismerem, én is jártam már így!
Egyébként közben itt magamban gondolkoztam a dolgon és végül is nem értem, hogy a H váltó miért nem jó nektek kéziféknek? Annyi a vele a gond ugye, hogy nem pattan vissza magától, így kézzel vissza kell tolni üresbe, de hát ez így egyébként nem tűnik nekem akkora problémának, vagy tévedek?
Szólj, ha kint van a cikk!
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz sebgutkopf #4042 üzenetére
Én is összeszedtem már a Kalauzban amit a G27-ről jelenleg tudni lehet, és persze kiváncsian várom a beszámolódat, ha megengeded, majd bele is írom a tapasztalataidat a cikkbe.
Gondolom nektek a szekvenciális váltó hiánya a fő érvágás...
-
kzoltann
aktív tag
válasz sebgutkopf #4022 üzenetére
Itt egy videoteszt a G27-rol amig várjuk a leirast
-
Motion_Blur
félisten
válasz sebgutkopf #4024 üzenetére
Én a jó öreg MOMO-t fogom lecserélni. Nekem is előjött a pedálhiba, de úgy néz ki, hogy elég jól megcsináltam, mert 1 éve napi szintem adom neki és még minden ok vele
Viszont azt nehéz megszokni, hogy a gyors korrigálások (oda-vissza kormányzás) után rossz pozícióban marad a kormány. Gondolom erre nincsen gyógyír. Grat a G27-hez! Van valami lényeges különbség az elődhöz képest?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-Mike-
addikt
válasz sebgutkopf #3999 üzenetére
Ipon-on van egyelőre 96ért igen, kicsit még várni kell, hogy több helyen kapható legyen, akkor talán lejjebb megy az ára.
-
gV
őstag
válasz sebgutkopf #3865 üzenetére
Aúúú tényleg nincs szekvenciál módja a G27 váltójának?
legalább marad a G25 a csúcs
Rallysoknak pont a váltókar szekvenciálban hátrafelé húzása adja a kéziféket.
na ja, én ugyan nem rally játékban hanem ha simek után egy kis arcade mókázásra (nfs) vágyom használom arra, simbe (mivel F1-et tolom leginkább ezért a kormány mögötti bajusszal váltok) a fék elosztónak használom a váltot.
Azt is meg tudom egy kezemen számolni, hogy a saját G25-ömön hányszor használtam magán a váltó blokkon lévő gombokat összesen.
pedig gtr2-nél elég hasznos tud lenni mikor kiálsz a boxba és a 4 irányu gomb, pik-pak megadod mit csináljanak a kocsival, aztán az alsó 4 sorrendben (rfactor) motorerő csökkentés; növelés; box hivás; kijelzők közti váltás (gtr2) első 3 ugyanaz de a 4. itt a villágitás, am én nem is értem mit lehet kezdeni avval a +4 gombal amit G27 kormányára tettek, nekem a rajtautomatika és a rpm limiteren kivül nem kell más
-
aphra2
senior tag
válasz sebgutkopf #3857 üzenetére
He he, bizony jó , de egy bajnoktól ez nem meglepő, én leragadtam 7.20-nál, egyébként indultam a bajnokságban, és ezen az oldalon is térítem az embereket a simfans oldal felé
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
neilszab
őstag
válasz sebgutkopf #3856 üzenetére
Belekreült a Kormány Kalauz-ba a Logitech G27, meg azok az infók, amiket jelenleg tudunk róla, és ezen felül frissítettem a Saitek kormányokról szóló részt is.
Képeket is hamarosan teszek fel....
Amúgy sebgutkopf, a ti bajnokságotok online, vagy replay-eket kell feltölteni, vagy hogy oldjátok ezt meg?
-
neilszab
őstag
válasz sebgutkopf #3764 üzenetére
Igen, ezt például tudja Fanatec ClubSport pedálja is, ami még mindig csak súrolja a high-tech cuccok világát..alulról. De két okból sem fogok a High-End kategóriáról bővebben írni:
- ez az írás a kezdőknek és haladóknak szól, mert aki viszont már annyira fanatikus, hogy ilyesmiken gondolkodik, az már tart ott szakmailag is, hogy saját maga bogarássza össze a hozzá szükséges infókat, és nekik nem hiszem, hogy tudnék bármi újat mondani
- a második ok jóval prózaiabb: nem hiszem, hogy a közeljövőbe közeli kontaktusba kerülnék bármely ebben a kategóriában forgó eszközzel, annyi pénzből má inkább kocsit veszek, amibe legalább meg is lehet halni!
(lyen szempontból a High-Tech cuccok is még elég gagyik...hehe)Ezzel szemben egyébként készül a 3T, alias Tippek, Trükkök, Turpisságok rovat is az irományhoz, vmikor a hónap végén tervezem megjelentetni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest