- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
válasz
Hummin #67804 üzenetére
Nem Gomez86 vagyok, de nekem is vannak tapasztalataim...
Rallyhoz mindenképp kerek kormányt javasolnék. Szerintem Gomeznek is az van. A 35cm átmárő nagyon jó méret, nekem is olyan van, ezzel már tényleg valós autó kormány érzet van, persze kell hozzá erő hogy a bázis meg tudja forgatni.
A velúr/alcatara-t engedd el. Ugyan nem csúszik és jó a fogása, de gyorsan koszolódik és kopik. Műbőr jobb de az is csúnyán tud foszlani idővel. Én igazi bőrt választanék, lehet, hogy a mostanit újra is fogom bőrőztetni...
A mélység tekintetében meg szimulátorhoz általában 0 a legjobb. Általában a pedál/bázis/ülés helyzetét úgy álltod be, hogy kényelmes legyen. Ha formula pereccel jó az ergonómia, akkor egy mélyagyas perec túl közel fog kerülni hozzád. Főnix tuningnál vettem a 35cm-es Races karikát, ott mondták is, hogy a lapos pereceket a szimulátorosok viszik, hobbi autóba meg a mélyagyas kormányok mennek, hogy közelebb kerüljenek a gyárinál.
Plusz a lapos kormányra később mehet button box és/vagy váltó fül is.Az enyém ilyen:
Működés közben:
https://youtu.be/L2hlSo2CAOk
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged