Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
válasz
Hummin #67804 üzenetére
Nem Gomez86 vagyok, de nekem is vannak tapasztalataim...
Rallyhoz mindenképp kerek kormányt javasolnék. Szerintem Gomeznek is az van. A 35cm átmárő nagyon jó méret, nekem is olyan van, ezzel már tényleg valós autó kormány érzet van, persze kell hozzá erő hogy a bázis meg tudja forgatni.
A velúr/alcatara-t engedd el. Ugyan nem csúszik és jó a fogása, de gyorsan koszolódik és kopik. Műbőr jobb de az is csúnyán tud foszlani idővel. Én igazi bőrt választanék, lehet, hogy a mostanit újra is fogom bőrőztetni...
A mélység tekintetében meg szimulátorhoz általában 0 a legjobb. Általában a pedál/bázis/ülés helyzetét úgy álltod be, hogy kényelmes legyen. Ha formula pereccel jó az ergonómia, akkor egy mélyagyas perec túl közel fog kerülni hozzád. Főnix tuningnál vettem a 35cm-es Races karikát, ott mondták is, hogy a lapos pereceket a szimulátorosok viszik, hobbi autóba meg a mélyagyas kormányok mennek, hogy közelebb kerüljenek a gyárinál.
Plusz a lapos kormányra később mehet button box és/vagy váltó fül is.Az enyém ilyen:
Működés közben:
https://youtu.be/L2hlSo2CAOk
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest