Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hummin
tag
WRC23 topikba akartam először írni, de inkább ide a kormányos topikba teszem.
A rallys topikban láttam többször is Gomez86 rallys video csapatásait. Megtetszett a kormánya.
Gomez, jól gondolom, hogy RRS velúr 35 cm-es 90 mm mély kormányt tekersz? Keresztmetszetre nem tudok tippelni. Kör vagy elipszis.
Rendeltem Simagic-hez állítólag egy jól illeszkedő quick release hub adaptert, és nézegetek hozzá rallykormányt. Itthonról rendelnék, kínai alis egyetlen normálisnak tűnő RUNSCO kormányt most kihagyom. Az már tiszta, hogy 35 cm-es legyen. Műbőr felé tolódtam, de lehet a végén velúrra esik a választás. Carbon-os nem tudom milyen lehet, de gondolom vmi texturás felületű.
Mélység. Többségében a 90 mm-ert választják gondolom, kínálat is nagyobb belőle. 65 mm mélységűt képzelek el, így valamivel kisebb lehet az eltolódás a GT Neohoz képest. Tapasztalat van vele nektek? Mennyire számít a mélység különbség?
Sparcot, Momot nem akarok venniA különbözetett inkább szeki váltóba raknám. Ez ez RRS képek alapján jobbnak tűnik mint az árban hozzá közelálló SLIDE, RACES kormányok. Vannak még olyan márkák amire érdemes ránézni? Gomez te sem véletlenül választhattad az RRS-t. Tippek, tanácsok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Manjaro Linux
- SSD kibeszélő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest