Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hummin

    tag

    WRC23 topikba akartam először írni, de inkább ide a kormányos topikba teszem.
    A rallys topikban láttam többször is Gomez86 rallys video csapatásait. Megtetszett a kormánya.
    Gomez, jól gondolom, hogy RRS velúr 35 cm-es 90 mm mély kormányt tekersz? Keresztmetszetre nem tudok tippelni. Kör vagy elipszis. :)
    Rendeltem Simagic-hez állítólag egy jól illeszkedő quick release hub adaptert, és nézegetek hozzá rallykormányt. Itthonról rendelnék, kínai alis egyetlen normálisnak tűnő RUNSCO kormányt most kihagyom. Az már tiszta, hogy 35 cm-es legyen. Műbőr felé tolódtam, de lehet a végén velúrra esik a választás. Carbon-os nem tudom milyen lehet, de gondolom vmi texturás felületű.
    Mélység. Többségében a 90 mm-ert választják gondolom, kínálat is nagyobb belőle. 65 mm mélységűt képzelek el, így valamivel kisebb lehet az eltolódás a GT Neohoz képest. Tapasztalat van vele nektek? Mennyire számít a mélység különbség?

    Sparcot, Momot nem akarok venni :) A különbözetett inkább szeki váltóba raknám. Ez ez RRS képek alapján jobbnak tűnik mint az árban hozzá közelálló SLIDE, RACES kormányok. Vannak még olyan márkák amire érdemes ránézni? Gomez te sem véletlenül választhattad az RRS-t. Tippek, tanácsok?

Új hozzászólás Aktív témák