- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sata/NVME sebesség
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborvezer18
tag
válasz
csabi1971 #44358 üzenetére
Én a v2.5 öt cseréltem le Mclanre. Nagyon király a 2.5 masszív amivel már most gyárilag adják a mágneses fülek is nagyon jók. Viszont pici az átmérője. A mclarennel sokkal királyabb az érzés az autót is könnyebb megfogni ha össze kell szedni. A gombok sztem elengendőek rajta és ezen alapból van két analóg fül pl kézi kuplungnak. Ár érték arányban a Mclaren a nyerő véleményem szerint. Bár a 200 euros áron műanyag qrel kapod én használok kerek kormányt is műanyaggal nincs bajom vele de mclarenen fém van. Én nagyon szeretem nem vennék már olyan formula kormányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- bohlnorbi károsultjai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új Unifi Dream Router (UDR) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest