- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
Tapasztalat megosztás.
Ugye Fana v3i pedálom van, kicsit több mint 1 éves. Szoktam takarítgatni, sajnos elég poros és macskaszőrös a lakás, mindig letakarom egy pólóval, amikor nem használom stb.
Egy ideje picit nyikorgott a gáz és a kuplung, próbáltam keresni leírást, megoldást, mit és hogyan. A kézikönyv csak egy ábrát tartalmaz, hogy a hozzá adott (fogalmam sincs magyarul hogyan hívják - lithium grease) kenőanyagot mely pontokra kell nyomni. Na már most úgy rémlik, hogy amikor megkaptam és kicsomagoltam a cuccot, ez a folyadék, folyadék volt (amit találtam róla képet, senkinél sem volt az
), de már gépzsír állagú volt a kis cucliban (igen, grease zsírt jelent).
Ezt persze nyomhatom én a pedál fém száraira, de a csavaroknál az életben nem jut oda, ahova kell...szóval vettem műszerolajat. Ésszel adtam neki minden a képen jelölt helyre, kivéve a pedál felőli résznél, ahol nem is csavar, hanem valami szegecs van (másik oldalán van az érzékelő, lehet ott van csavar fej). Kicsit jobb lett, igaz, nem is játszottam szinte, a kuplung teljesen jó lett. A gáz tegnap hirtelen nagyon nyikorgott visszaengedéskor...tudtam, hogy nem lehet más már, csak az a szegecs rész...
Sajnos nem volt ötletem, nagyon szét nem akartam szedni, de ekkor eszembe jutott, hogy én cseréltem a gázpedál rugóját a hozzá adott keményebb rugóra. Alulról levettem a tartó pántot, majd kihajtottam a fém szárat a pedálból és belül láttam a keresztbe menő szegecs szárát. Mivel kívülről nem tudom mennyire vette volna fel az olajat, így kapott belülről, mozgattam ide-oda, hagytam neki időt, majd összeraktam. Örömmel tapasztalom, hogy teljesen tökéletes lett és nem is kentem mindent össze olajjal. Ez alapján még a kuplung rész is kaphat majd, ha gond lenne (mert az is egyedül ott nem lett kenve).
Nem találtam hasonló hozzászólást, hátha egyszer haszna lesz valaki számára, Nem csináltam képet, de majd lehet ezt pótlom később, mert nem volt egyáltalán bonyolult művelet (nehezebb kijátszani a pedált az asztal alól...
). Irány csapatni!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest