Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remi1234
aktív tag
-
Tomdriver
őstag
válasz
VegyesTamás #14039 üzenetére
...jaj, csak álljon össze a gépem és már töltöm is le. Most fejlesztem a PC-t, de még nem gyalulom le a windózt míg néhány drivert ki nem próbálok, aztán mehet minden frissen föl!
Nekem ez két nap, de remélem a hétvégén már RBR-re is jut idő.
Az alapjátékot fel kell tenni azért előtte, vagy elég az 1.0 verzióval kezdenem és úgy az update? Látom a patchek is benne vannak...
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Tomdriver #14010 üzenetére
Hát igen ez nagy dolog volt a Rallysimfans.hu -tól, hogy megcsinálták, viszont, ha a régi pályákat ismered akkor könnyen veszel majd egy-két bajnokságot feltéve ha nevezel rájuk. Elég nagy örömömre még hátsókerekes kocsit is kikerült belevarázsolniuk a készítőknek, és egy csomó klasszikust magyar készítőkkel. Ami még nagyon tetszik, hogy az összes alap pálya mindhárom felületen is meg van csinálva. (Aszfalt, hó, murva) + a spec pályák a szlalomok, az SS -ek, fúú nagyon jó
ma is volt pl bajnoksági forduló, és izgalmas volt
-
VegyesTamás
senior tag
Ha már felszerelés, ti milyen cipőben nyomjátok?
én most egy ezeréves tornacipőben (vászon) aminek muszály volt azt a részét leszigszallagozni ami pedálhoz ért mert a gumi a fémen annyira tapadt, hogy "bevonszolta" a lábamat és 1-2 pedál érintés múlva már lábközépből kuplungoltam, és onnan vettem vissza a lábamat, ami zavaró volt, de tervezek valami értelmes cipőt venni.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Brain75 #14035 üzenetére
Az most mellékes, hogy játszol-e vagy sem
Csak dobálóztak egy kicsit fentebb a 20 E FT-os kesztyűkkel, gondoltam visszavágok ilyen olcsó megoldással. Nyilvánvalóan jobb az, mint az enyém, de aki olvassa a topicot, de nem akar hozzászólni, legfőképp drágát venni, annak legyen már egy kis infó. Kissé az árakkal el van szállva a topic, mondhatjuk úgy is
-
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Brain75 #14033 üzenetére
Nem akarok "ünneprontó" lenni, de én egy egyszerű kötött kertészkesztyűt használok. Az én tenyerem izzad szerintem itt a legjobban
Kb 5 perc játék után (bármilyen), az egér és billentyűzet folyik az izzadságtól, csoda hogy bírja. Egérpadot is havonta kell cserélnem, mert tiszta egy adta hullámos/koszos. A kesztyűre visszatérve... Ezen is van lyuk, mivel kötött, de a gumiborítású kormányomon meg sem látszik semmi (kop-kop). Szerintem próbálj ki egyet, ha nem tetszik add el. Körülbelül 500-1000 HUF között van.
-
Brain75
senior tag
válasz
wolf033 #14030 üzenetére
Igen de ezzel egy kicsit az a baj hogy lyukacsos a tenyér része és az izzadság ott keresztül tud szivárogni aminek megint csak az a hátulütője hogy az alcantara tönkre meg mert felkeményedik az izzadságtól.
A verseny kesztyűk pont ezért zárt kesztyűk hogy a kormányon ne csússzon a kéz és az izzadságot ne engedje át a kormányra.
-
djrobaa
aktív tag
Srácok, ha már Alcantara akkor azt mivel lehet tisztítani? A GT3 RS-en ahol fogom kezd egy kicsit koszolódni. Hiába mosom meg a kezem játék elött akkor is izzad egy picit és ez meglátszik rajta. Ahol fogom ott már nem olyan selymes a tapintása.
-
tikshow
addikt
A MOMO végső sokkal jobb, mint az EX. Az EX elődjével a Formula Force GP-vel kezdtem majd váltottam MOMO-ra, de volt időzközben szerencsém az EX-hez. Az EX-el volt egy olyan érzésem, hogy szét akar esni az egész, ez a MOMO-nál nem nagyon volt. Szerintem mindenképpen megéri a cserét, viszont mindenképpen teszteld le mielőtt megveszed. A pedálokba a poti szeret tönkremenni.
-
drr
őstag
Sziasztok!
Formula Force EX tulaj vagyok, használtan vettem de jó állapotban. El tudnám adni azon az áron, ahogy vettem és nem nagy ráfordítással tudnék venni MOMO-t. Az a kérdés, hogy megéri-e a váltás, jobb-e a MOMO
Vagy mi egyebet lehetne venni egy MOMO árán? Többet nem akarok adni érte... -
neilszab
őstag
válasz
Jack@l #14015 üzenetére
Amiket írtam, nem hasraütésből írtam, hanem konkrét visszajelzések alapján...
Illetve a GT3 RS-nél érzésre kevés rosszabb rim volt már a kezemben, a T500 RS kisebbet markol, de azt nagyon korrekten teszi, a GTE add-on-t pedig hó végén fogom tudni megpróbálni közelebbről... majd beszámolok.
CS BMW M3 GT2 rim is volt már a kezemben, na az teljesen igazi sportkormány kategória, viszont böhöm nehéz.
-
Jack@l
veterán
válasz
Jack@l #14011 üzenetére
UI: Clubsport vs t500-hoz még, talán ott is az játszhat, hogy gyorsabban mozog az erős motor és könnyű műanyag kormánykerék miatt a t500rs, gondolom kissebb az áttétel is. De visszacsatolásban jobb lehet és a simábban gördülhet a clubsport. Felbontásban egyiknek se kell szégyekeznie.
-
Jack@l
veterán
válasz
neilszab #14008 üzenetére
Az az új thrustmaster sztem parasztvakítás, tuti nem jobb a régi t500rs-nél.
Összességében a fanatectől talán motorerőben lehet jobb, meg fürgébben mozog(drifterek szeretik). Viszont a kormánykerék maga meg igénytelenebb mint a gt3rs-é.De hogy a clubsport-nál is jobb lenne, azt kétlem.
-
Tomdriver
őstag
válasz
atomeec #14005 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír! Akkor előkeresem valahonnan a polc legmélyéről a gamet és leporolom...
TomCat333 - Köszi a linket! Bevallom anno. azért untam rá kicsit, mert ismertem már az összes pálya legutolsó gödrét is. De így! Ennyi pályával meg autóval nem is számoltam - szépen felfejlesztették!
Tárhely nem számít, 1,5 Tb-ból jut rá.
-
thedriver
tag
-
neilszab
őstag
Én úgy tudom, hogy a T500 RS összességében (pontosság, erő, viszsajelzés, élmény) még a Fanatec csúcsmodelljénél, a CSR Wheel-nél is jobb, sőt az új TX-es Thrustmaster-en még csiszoltak vmit és az még jobb lett, ott csak a RIM az ami vacak, de az cserélhető.
Jelenlegi ultimate pack-em:
PT Racing pedál + Thrustmaster TX Racing Wheel + Ferrari GTE Wheel Add-on + TH8 RS váltó -
VegyesTamás
senior tag
-
knbs
senior tag
válasz
Jack@l #13999 üzenetére
Sejtettem, hogy nem sok ember akad aki mindkettot markolta volna huzamosabb ideig. A fanatechez huz a szivem csak gondoltam egy TH kormany Fanatec pedal komboban, de nem latom az egbekialto kulonbseget a ket kormany kozott, igy sokkal jobb vetelnek tunik egy fanatec bundle.
-
Tomdriver
őstag
válasz
VegyesTamás #13987 üzenetére
Az RBR-nek van magyar pluginja is kb 200+ pályával, és rengetek autóval, és ennek van fóruma is.
Hol érem ezt az oldalt, megosztanád? Innen letölthetők a pályák, autók is?
Valamikor a winXP-s időkben felraktam újra ezt a gamet, de nem tudtam képarányt változtatni és elég hülyén nézett ki wide nézetben. Aztán nekem win7-el valamiért el sem indult, így feladtam...
Megoldható ez a probléma, szvsz win7 64 bit alól is működik RBR?
-
seawolf570
aktív tag
válasz
Jack@l #13999 üzenetére
"vagy volt a kezében huzamosabb ideig mind2"
Ebben tévedsz, tudok mondani itt a PH-n olyan személyt akinek mindkettő van és mellette G27, de volt vagy van G25-je is. A lényeg, hogy több kormánya van/volt egyszerre. Szerintem igazi objektív véleményt ő tudna mondani. Egyébként minden másban teljesen igazad van (nem kötekedésből írtam
)
-
Zozzer888
addikt
válasz
VegyesTamás #14001 üzenetére
Ennek az RBR-nek nagy a gépigénye? Lehet rápróbálok egyszer. (Mostanában csak GTzem
) Race07-et megvettem, de amíg a demot kitűnően futtatta a lapos, addig a rendes játékkal szenved és akad...
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
atomeec #13998 üzenetére
Amikor valaki bejön a koliszobánkba, és látja, hogy túrom az RBR-t és közli, hogy: "te még autós játékokkal jászol? akkor szoktam kicsit mérges lenni, de a következő pillanatban már magyarázom a szimulátor és az autós játékok közötti nem kis különbséget, aztán leültetem egy körre
(főleg az NFS bajnokokat xD )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest