Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
G25höz tápot honnan tudnék szerválni?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Srácok!
A lejjebb említett pár szimulátor játék mennyire hardver igényes? úgyértem mondjuk fullHD-ben játszva kelllhet Crysis szerű übergép, vagy azért össze lehet rakni már normál áron olyan masinát amivel már élvezetes játszani? -
AndrewTdi
addikt
G27nél érdemes megvárni amíg tönkremegy a csapágyház, vagy elötte érdemes kicseréltetni?
-
AndrewTdi
addikt
válasz VegyesTamás #13467 üzenetére
Ha elképzelem igényesebben, még jó is lehet. Mennyiért szoktad csinálni?
Bár egy kicsit vezélyesnek látom. Picit jobban ráránt az ember...
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz VegyesTamás #13462 üzenetére
Mutass csak képeket! Érdekel a te verziód!
Vezetékesre gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Ettől én is féltem amig bele.nem.ültem. a láccat ellenére.nem.ér.le annyira a kormánytartó, amennyire hittem. Tuéajdonképpen logikus. Vezetls kpzben sem.lr össze sem a vádlid, sem a bokád. Egyátslán nincs útban seü ballébféknél, sem jobbláb gáz-féknél. Amellett állítható az ülés és pedál közötti távolság, apedál és a kormány közötti, az ülés és korüány közötti táv, továbbá a kormány magassága és dőlésszge. Illetve az ülésnek 3 helyzete van.
Már csak karos kéziféket szeretnék csinálni a váltó mellé. -
AndrewTdi
addikt
Nekem egy ilyenre sikerült szert tennem nemrég.
A cockpithez G25 "járt", de alig pár ezres ráfizetéssel sikerült egy makulátlan G27re cserélni.
Egyelőre csak a régi klasszikusokat nyomom rajta (lfs, dirt 2-3, Gt5) -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Sikerült beszereznem Szentkuti kollégától egy fasza kis G27et. Nem bántam meg a G25 lecserélést. Váltó fényévekkel jobb, kormány precízebb, halkabb. már.értem a különbséget.
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Érdemes váltani G25-ről G27-re pár ezer forintos ráfizetéssel?
-
AndrewTdi
addikt
válasz VegyesTamás #13245 üzenetére
Laptop van, de vidéki és Pestre hozza fel. Ott kéne találkozni (én meg Gödöllői vagyok)
-
AndrewTdi
addikt
válasz VegyesTamás #13236 üzenetére
köszi!
Felhívtam, hétfőn találkozunk.
1 dolog van, mégpedig, hogy xboxa van, de azzal nyilván nem megy, nem tudta kipróbálni, hogy működik-e egyátalán.
Fel tudja-e ajánlani esetleg valaki, hogy pesten belül kipróbálhassam/kipróbálhassuk nála?
-
AndrewTdi
addikt
Üdv ismét!
Thrustmasterből akad hasonló kategória mint a g25 meg G27 ami jó lehet konzolhoz is? Érdemes ennél a.márkánál is körülnézni?
szerk: esetleg mi az amire figyelni kell használt G25 G27 vásárlása esetén? Gondolok itt olyanra, hogy lötyögés, klattyogás, stb.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm a segítséget!
Reméltem hogy ennél pénztárca barátabb lesz.
Megpróbálok első körben vadászni egy g25 vagy 27et.
Azt meg tudjátok mondani, hogy mi a különbség a kettő között? -
AndrewTdi
addikt
válasz szentkuti11 #13163 üzenetére
És olyat tudsz ajánlani ami xboxhoz is jó?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Konzolra és PCre szertnék kormányt vásárolni. Fogalmam sincs mit.kéne írnom.
720 fokos, 6os H váltóst szertnék (esetleg lehet a kormányon is), kuplung is legyen. Kéziféket is szertnék ráoktojálni. G27ek nagyon teccenek, de alig beszerezhető, és azt hallottam, hogy a xboxok nem nagyon szeretik.
Jó lenne ha megenné a xbox és esetleg a ps is.Kihagytam valamit ahhoz hogy tudjatok segíteni?
Árban nem tudom mit kéne meghatároznom, nem ismerem a piacot, de százezreket nem szeretnék kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- OTP Bank topic