- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PLC programozás
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
válasz
Interceptor #1119 üzenetére
Hello!
Mivel mostanában vetted a kormányt és én is csak pár hete, elképzelhető, hogy egy hibás széria jött az országba (lehet,hogy több 100 vagy 1000 db). Azért is tartanám ezt valószínűnek, mert korábban még nem találkoztam ezzel a problémával (egy kivételtől eltekintve, szintén ebben a topicban).
Esetleg vannak olyanok, akik szerint ez helyes működés lenne ?!Nem hinném.
Ha olvastad a hozzászólásaimat, akkor tudod, hogy egy Saitek R440-re cseréltettem. Érdekes módon ennél semmi hasonló jelenség nem tapasztalható, pedig bírkózni kell vele rendesen, olyan erős ffb-je van
Nem kell visszább venni, úgy mint az EX-nél. Saitekék valahogy megoldották,hogy nagyobb erőhatások esetén is tökéletesen működjön(és a Logitech is a FFGP-nél
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest