Hirdetés
- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Ha jól láttam, akkor az rpi3+ gigabites csatlakozója sem tud gigabitet. (gondolom megint az usb2-n lóg
)
A BpiM1 -en natív a sata és a gigabit is normálisan van megoldva(#1523) inf3rno
Nem volt szó router funkciorol!
Szerintem pont hogy a routert használta volna NAS-nak, mivel jó kis board van benne. -
Egy-két
tag
Feldobom mint ötlet a Rock64-et
!
Nincs vele tapasztalatom, de USB3, gigabit net, 4 magos 64bites processzor, 2 gb ram, ez Rpi áron.
Hátrányok: friss dolog ez, s még a kernelje nem valami acélos úgy tudom; támogatás kérdése lehet hogy rosszabb lesz mint Raspberry vonalon.A nálam többet tudok hátha ,,jóvá hagyják".
Ha ez nem király, akkor egy drágább dolog de Odroid XU4, vagy az azonos hardverrel szerelt H valami, az kifejezetten szerverre célra van kitalálva.
XU4-em van, nagyon jól működik de drága, melósabb a beszerzése. -
magyarl
tag
A netem nem lesz szűk keresztmetszet, digi 100-as (később lehet még növelem majd).
A 40 Mbit/s már nem rossz, de akkor lehet ennyi javulásért nem veszek ilyen kártya PC-t.
Végülis ha ráér, akkor a router is lecsorgatja, ha meg gyorsan kell valami, akkor ott a PC, mehet ami a csövön kifér
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest