Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 3D nyomtatás
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Ha jól láttam, akkor az rpi3+ gigabites csatlakozója sem tud gigabitet. (gondolom megint az usb2-n lóg
)
A BpiM1 -en natív a sata és a gigabit is normálisan van megoldva
(#1523) inf3rno
Nem volt szó router funkciorol!
Szerintem pont hogy a routert használta volna NAS-nak, mivel jó kis board van benne.
-
Egy-két
tag
Feldobom mint ötlet a Rock64-et
!
Nincs vele tapasztalatom, de USB3, gigabit net, 4 magos 64bites processzor, 2 gb ram, ez Rpi áron.
Hátrányok: friss dolog ez, s még a kernelje nem valami acélos úgy tudom; támogatás kérdése lehet hogy rosszabb lesz mint Raspberry vonalon.A nálam többet tudok hátha ,,jóvá hagyják".
Ha ez nem király, akkor egy drágább dolog de Odroid XU4, vagy az azonos hardverrel szerelt H valami, az kifejezetten szerverre célra van kitalálva.
XU4-em van, nagyon jól működik de drága, melósabb a beszerzése. -
magyarl
tag
A netem nem lesz szűk keresztmetszet, digi 100-as (később lehet még növelem majd).
A 40 Mbit/s már nem rossz, de akkor lehet ennyi javulásért nem veszek ilyen kártya PC-t.
Végülis ha ráér, akkor a router is lecsorgatja, ha meg gyorsan kell valami, akkor ott a PC, mehet ami a csövön kifér
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)