Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

steveetm őstag válasz  orbitalion

üzenetére orbitalion

üzenetéreNem hiszem, hogy kényelmetlenül kellene érezned magad. Mikor írtam korábban, szerintem ott is megemlítettem, hogy necces ez az off megítélés, főleg egy ilyen témában. Gondolom azért tette azbest off-ba az övét, mert úgy gondolta, hogy ez egy teljesen általános android probléma, tehát egy mobilra / tabletre illetve egy kártyapc-re, amin android fut, 100%-ig megegyező módon kell feltelepíteni. Ugyanakkor egy olyan kérdés pl. hogy hogyan telepítsünk linuxot egy kártyapc-re, nem feltétlenül akkora off, mert x86-tól eltérően itt vannak lényegi különbségek, és az emberek zöme a linuxos topicokban x86 származékra telepít. Persze telepítés után a dolgok 99,9%-a megint ugyanaz lesz PC-n és kártyaPC-n, szóval megint elmosódik az off határ, de ezek pl tipikusan azok az "offolások" amik nekem se feltétlen kerülnek "off" kategóriába vannak. Valakinek meg igen  Mondok egy hülye példát még. Ha képes lenne windows-t futtatni az bPi, akkor utána már nem itt keresnél megoldásokat mondjuk olyan problémára, hogy hogy kell felbontást váltani, mert úgy kell, ahogy windowson, van neki topic. De, hogy valami lényegit is mondjak, azbest megoldása annyi, hogy akár google play-ból feltelepíted a playert, sd kártyát berakod egy kártyaolvasóba a gépeden, simán bemásolod rá a libffmpeg.so-t a gyökerébe, és ennyi. Mégegyszer, nem akarok azbest szájába adni semmit, de ami miatt ezt ő offba tehette az az, hogy ebben nincs semmi kártyapc specifikus dolog. Ne érezd rosszul magad, mert tényleg nincs itt szerintem semmi probléma. Üdv.: steveetm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Mini-ITX
- Videó stream letöltése
- Milyen autót vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest