Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Quentaro

tag

válasz mattheus #9558 üzenetére

Hali! A játékban lévő grafikon (a Sport mód főképernyőjének tetején) mit mutat?
    Az a jó, ha minden irányban maxon van, és esetleg a ping van lejjebb (nekem 35 ms körül).

A PS sebességtesztelője felejtős - nekem is mér vicces dolgokat :) még a PS-es böngésző is szépen mér Speedtesten.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ami a Mókás kis versenyeket illeti: 6-án és/vagy 7-én biztosan lesz (este 8-tól) - a frissítést, új pályát nézzük meg együtt! :DD (Only HUNGARY szoba)
    Aki új, és esetleg még nem ismerné, PS-en érdemes rákeresni a „Magyar Gran Turismo SPORT Klub” közösségre (a Communities/Közösségek menüben, vagy akár Androidon/iOS-en a PS Community app-ban).
    Így naprakészen értesülhettek, ha valaki épp művel valamit online. Ennek a „párja” FB-n is megtalálható, akit érdekel.

Aki gondolja jelölhet PSN-ön: Quentaro81 :))

Új hozzászólás Aktív témák