Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
Valaki próbálgatta az első time-trial-t?
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Na most értem el az expertekhez, mert sok seasonal hiányzott.
Fiat kész, de csak másodjára, mert előszört nem vettem túl komolyan, aztán utána már belőttem a kocsit. 2:04es körökkel és minden csepp szélárnyékkal hozható.
Mostpedig irány a Lotus ^^PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Na megvannak az expertek. Lotus szintén másodjára lett meg, de a Subaru...legalább 4x kezdtem újra, 1:36 elejével lehet odaérni az utolsó kanyarra. Sokat szenvedtem a döggel, nagyon alulkormányzott volt befele, kifele meg csak úgy mozdította meg a seggét ha a TC kicsi volt..szal egyszerre volt alul/túlkormányzott
Addig is itt egy kis stílustanulmány Lotussal.
lotus
+lulz
Houston, baj van!PSN: xszabikax
-
Plutor
aktív tag
-
sz_abika
addikt
Fiatba tegyél mindent turbó kivételével, tedd be 160as végsebességre, de az 5-ket vedd rövidebbre külön.
Aztán a power limitert tedd vissza 65 lovasra...gyakorlatilag 3000-7000es fordulatszám között 65 lovas lesz ezáltal, és 12kgnm-re nő a gép 9ről.
aztán hajráPSN: xszabikax
-
Plutor
aktív tag
válasz sz_abika #3007 üzenetére
Így lőttem be én is,de elfogy a gép az emelkedőkön.
A nyomatékot állítgatom,de még nem igazán sikerült.
Most 12,8kgnm,de a fordulatszám növekedésével leesik a felére.Én fél 9 felé csinálok egy szervert,várhatóan 10-ig.(ha jön a haver)
Ha valakit érdekel,akkor jöhet.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
2:04 elejével hozható
A hosszú egyenesre a ráfordító padlógázos, csak korán a "forgalomtül elzárt" részen kell kanyarodni. Ugyanez a végén a kanyarra...1 mp simán nyerhető ezen a két kanyar, hátha pont ennyi kell Az emelkedő tetején annál a kanyarnál 100-at kellene megütni.Én online leszek, majd egy üzit dobj psn-en lécci!
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Na én lőttem fel egy szerót ám
-
Sanyi.mTs
addikt
jár vmilyen hátránnyal, ha megosztom a kocsijaimat a barátaim között?
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz nokia párti #3014 üzenetére
Szabadnapos vagyok, így PS közelben vagyok egésznap.
Kérdés kik vannak még onlány..PSN: xszabikax
-
james001
veterán
válasz nokia párti #3014 üzenetére
Ma már én is megyek sztem elszakadok kicsit az infamous-től
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
Valakinek nincs meg ez a verda?:Honda NSX-R Prototype LM Road Car
Itt egy kép róla:
Adok érte vmi jó kis autót ha kellhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
sz_abika
addikt
5kor randi, kinek felelne meg?
-
Overlocker
veterán
Vegyétek be , én meg melózom
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz nokia párti #3020 üzenetére
Norbi ha maskor szervert csinalsz, a krealasnal lehet a voice chatet kikapcsolni.
Sok lagtol ment meg minket ha az disable, a race quality meg legalabb high-on van. A players meg sztem 8-10 koze kene venni.
Viszont most hetvegen nem lesz sok idom jatszani :/PSN: xszabikax
-
dilipok
veterán
tegnap megint probalgattam a 2. top geares challenget, es rohadjak meg ha tudom, hogy hogy a francba csinaltam meg kontrollerrel bronzra... kormannyal jo ha egyaltalan egy kort vegig tudok menni... tenyleg en vagyok bena??? eskuszom a siras kerulgetett mar, majd tovabbi anyagi es testi karokat megelozendo, inkabb kikapcsoltam a 68731468^2 probalkozas utan...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
nokia párti
őstag
válasz dilipok #3028 üzenetére
Nem te vagy béna.
Én is ugyanebben a cipőben voltam mint te. A legszívatósabb verseny az lotussal a top gearen.
Én is kb. 1 hétig el voltam vele. Kormánnyal lehetetlen, nekem is csak joyyal sikerült.
Sztem ne nagyon idegesítsd vele magad, amúgy se kell a 100%-hoz.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz nokia párti #3029 üzenetére
Joyyal?
Már nem emlékszem de mennyire lehet állítgatni ott? Ha lehet akkor nyomj bele +100kgot és balanszold amennyire csak lehet 50-50 felé...kezesbari lesz utána már.
Ha nem akkor meg óvatosan a legelső kanyarban, de előzz 2-t ott, a többi már menni fog.PSN: xszabikax
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #3029 üzenetére
valaki mondta, hogy kb a 2. probalkozasra mar az elso helyert kuzdott. Nem tudom ki volt, de jelentkezzen!
asszem jegelem most egy darabig, de nem hagy nyugodni....
sz_abika: ott lehet allitgatni? Vagy en nem lattam valamit? Az elmelettel meg nekem sincs gond, egyet meg csak-csak meg is tudok elozni az elso kanyarban, no de kettot?
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz dilipok #3031 üzenetére
Én voltam az akinek már másodjára sikerült. Nem tom már hogy sikerült,mázlim volt. Sok szélárnyék és agresszív balra előzés.
Én amúgy az uccsó két kanyarban előztem meg a fél csapatot,ott nagyon lelassítanak de te simán meg tudod őket előzni.[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
sz_abika
addikt
válasz nokia párti #3033 üzenetére
Az expert tsukubára nagyon jól beállíthattam akkor, mert komolyan élvezet volt vezetni a kis 800 kilós rémet.
-
-
nokia párti
őstag
Új seasonal event érkezett megint( brit könnyű autók), megint mehetek azzal a fos elisevel.
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #3037 üzenetére
-
vhunor
őstag
válasz dilipok #3031 üzenetére
Első kanyarban kettőt, következőnél is kettőt, a hammerhead-ben is belefér kettő, az utána következő egyenesben + followthrough-ban nem nagyon érdemes próbálkozni (a jobbkanyarban nagyon könnyen elmegy a segge ha nem érzed rendesen a gázt), aztán az utolsó két kanyarban megint lehet előzni. A második kört lehet ötödikként kezdeni, onnan már hozható a dobogó, de azért az aranyért meg kell szenvedni . Asszem az ABS-en állítottam mert nagyon rövidre kell venni néhány féktávot, és folyamatosan küzdöttem a blokkoló kerekekkel.
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #3041 üzenetére
utallak
-
v!ct0y
veterán
Szerintetek 1. hsz nek ez milyen lenne ? [link]
[ Szerkesztve ]
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #3037 üzenetére
Bruhaha szerintetek megint beengednek majd a McLaren F1-el?
A 'rendes' Brit könnyű autós ligába be lehetett vele menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest