Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kulfoldi

    aktív tag

    válasz AMD_ok #2050 üzenetére

    Egy olyan ertek, ami alapjan realisabb kepet kapsz arrol, hogy az auto milyen eros vagy versenykepes.

    Nyilvan pusztan loero alapjan nem lehet megitelni az auto versenykepesseget, hisz van meg 100 masik szempont ami befolyasolja az osszkepet. Ha jol ertelmezem (meg nem neztem meg alaposan) ez most leginkabb a tomeg/loero aranyt probalja bemutatni. Persze lehet figyelembe vettek mas szempontokat is. Nem biztos, hogy minden esetben valos a kep (tehat az 500-as PP-ju auto tenyleg gyengebb az 510-esnel) de azert nagy segitseg.

    Ami nekem hianyzik az az, hogy a versenyeknel nem mutatja a leendo ellenfelek PP-jet, igy tovabbra is hosszu kiserletezes, hogy belodd mivel erdemes indulni ellenuk (mar ha izgalmas verseny elerese a cel). De legalabb ha egyszer belovod, es utana szeretnel mas autoval is menni az adott versenyen, akkor legalabb nagyjabol tudod hanyas PP-ju autora lesz szukseged.

    Amit leginkabb fajlalok ezzel kapcsolatban, (az ellenfelek nem mutatott PP-je mellett) hogy pl. ha jol lattam a gumivalasztas nem befolyasolja az auto PP-jet, ami azert eleg gaz...no sebaj, biztos fognak meg finomitani rajta kesobbi patchekben, maga a PP szerintem jo otlet!

    Mas: Aki nekem fent van ismerosnek, az nem tudna betenni a F1 2007/2010-et a favouritesbe? Meg akarom majd venni a kocsit, de majd csak valamikor a tavoli jovoben, igy most nem dobnek ki az ablakon 10-12.5 milliot erre. Viszont van ez az uj kolcsonzes opcio, igy nincs az, hogy kolcsonkerem aztan ki tudja visszaadjak-e dolog, ami marha jo otlet (talan tul jo-igazi ugy lenne, hogy a kolcsonbevetelert fizetni kene). Szoval nagyon megkoszononnem, ha kitenne valaki a vitrinbe ezt a szepseges Ferrarit. :)

    Egyebkent tok szar, hogy a kormany erzekenyseget nem lehet allitani. Ugy megorultem, mikor olvastam a patch leirasnal, hogy lehet allitani a kontrollert (a kormany/pedal is egy kontroller) aztan azt nem lehet. No sebaj, bizom benne majd azt is lehet egyszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák