Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Ez nem ilyen fekete-fehér történet.
Az idősekre veszélyes az is, ha tünetmentes fiatalabb átadja rájuk a kórt.
Pénztáros a kisboltban egy faluban, ápoló, szomszédok, stb.
Mindenképpen a legjobb megoldás, ha a lehető legkisebbre van csökkentve a fertőzöttek száma, még ha a nagy többség számára nem is olyan veszélyes. -
-
kekedi
senior tag
válasz
Ringman #2493 üzenetére
Szerintem nincs jó döntés. Ha a gyerek kicsi, ki vigyáz rá? Hát a szülő. Ergo a szülő nem dolgozik, de tappenzre se tud menni.
Az hogy a munkahelye ezt hogy fogja tolerálni, na ez a nagy kérdés.
(gazdasági válságról már nem is beszélve)
De nyilván, közben meg jó lenne ha nem emiatt terjedne el (hogy nem zárják be az iskolákat).Nem egyszerű.
-
Most olvasom, hogy mégiscsak jól tippeltem az olaszoknál átlagéletkorral kapcsolatban (81 év), amire sokan lehurrogtak: 1 db 50 év alatti halott van, az összes többi idős.
Akkor nem az idős korosztályt kellene védeni jobban? Például nem a 100 fős rendezvényekkel van a gond, hanem hogy a nyugdíjasok ne menjenek ilyen helyekre? Megszervezni, hogy házhoz kapjanak élelmiszert, egyéb dolgokat, ne kelljen piacra, bevásárlóközpontokba járniuk? Akinek nincs családja, aki vigyázzon rá, ott szociális munkások, szomszédok stb segítsenek neki? Nekik osztani kézfertőtlenítőt, maszkot (ne adj isten vitaminokat...)? -
"Éjszaka megjelent a kormányrendelet arról, hogy a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetben milyen különleges intézkedések léptek életbe: kik léphetnek be Magyarországra, a karanténról, iskolákról - az iskolaigazgatók nem rendelhetnek el szünetet - és hogy például az egészségügyi dolgozók, honvédok, rendőrök, kormánytisztviselők “csak a miniszter külön engedélyével hagyhatják el” az országot." [link]
-
kekedi
senior tag
válasz
Szakbarbár #2465 üzenetére
Nálunk is tiltva van a kézfogás (vagy is nem ajánlják). Nincsennek meetingek, tréningek, vendég fogadás, stb.
De be vagyunk tárazva maszkokbol, kézfertőtlenítőből. Valamint minden belépésnél hőkameráznak. (kicsit frusztráló, de ez van). -
Arra leszek kíváncsi a f1-et megtartják-e hétvégén.
Ott már a wc papír is hiánycikk: Koronavírus: egy ausztrál lap üres oldalakkal jelent meg, a Nagy Vécépapírhiányra reagálva
-
koko52
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #2481 üzenetére
Nem kell, hogy veszélyes legyen. Ott az élelmiszer ipar, az elktronikai ipar ahol hajháló és maszk kötelező sok területen.
Egyébként 4 munkavédelmi boltban jártam (kéne a munkámhoz) , mamikák elhordták még a félálarcos vegyi szűrőket is.Ezek 10-20k körül mozogtak. Semmi nincs és nem is lesz előrelátható határidőn belül. Gondolom a kórházak elsőbbséget élveznek.
-
válasz
Feketelaszlo #2481 üzenetére
Mondjuk ami a gőzöket megfogja, jó lehet a kiköhögött aeroszol ellen is.
Más: 17 egészségügyi dolgozó van karanténban a Dél-pesti Centrumkórházban - nem lesz ez így jó...
-
Feketelaszlo
senior tag
Ugyanúgy, mint eddig. A pormaszk nem egészségügyi maszk, a komolyabb munkavédelmi maszkok általában mérges gázok (savak gőzei, izocianát alapú festékek) és szilárd részecskék (nagy szemcséjű por, fémdarabok) kiszűrésére specializálódtak, nem sok közük van a steril maszkokhoz. Hobbi, házibarkács légzésvédőknél láttam már olyat, ami hasonlított az egészségügyi termékekhez, gondolom költségkímélő célból, de ahol veszélyesebb szerekkel dolgoznak oda komolyabb szabványoknak kell megfelelnie az eszköznek.
De ha valaki mégis ezen a vonalon szeretne helyettesítő terméket keresni a militária boltokban gyakorlatilag mindig végtelen mennyiségben állnak a régi, selejtezett katonai gázálarcok cserélhető szűrőbetéttel. Rohadtul kényelmetlen és semmire nem jó, de legalább olcsó és téves biztonságérzetet ad. -
koko52
nagyúr
válasz
#22743424 #2477 üzenetére
Pont ez a lényeg. Hogy menjen a termelés? Mert a gyárat nem zárják be. A munkavédelmis ha jön ellenőrizni- már neki sincs maszkja- akkor be sem mehet ellenőrizni
Én fotóztam már le munkavédelmist bakancs, szemüveg és sisak nélkül. Ha büntetni akart volna megszívattam volna én is, de nem tette, jó napja volt. -
Rive
veterán
-
envagyok
veterán
Egy kormányközeli, elvileg hitelesnek mondható oldal (origo) a halálozási arányról írt cikket:
[link] -
envagyok
veterán
-
USA utam törölve
-
Arról, hogy itthon miért nem végeznek több tesztet (24 órája nem változott a számláló, 609-en áll) van valami infó?
Így tényleg nem fog növekedni a fertőzöttek száma :)
-
válasz
Wanderlust #2460 üzenetére
Bizony nem fogják fel. Ha felfognák, már Kínából se jutott volna ki, így terjed.
Amitől megőrülök, az a suli: a gyerek mondja, hogy papíron milyen előírásokról papol nekik a tanárnéni, aztán énekórán: "na akkor gyerekek álljunk körbe és fogjuk meg egymás kezét..." Két nappal később: "áá, vírus van, akkor csak röviden fogjuk meg egymás kezét"
#2455: berosált de későn. Miért nem Kínával kezdte másfél hónapja??
-
Ringman
nagyúr
According to The New York Times, a Seattle research group known as the Seattle Flu Study had already been collecting nasal swab samples from residents in the area in January in order to monitor the spread of the flu and other infectious diseases. Around the same time, Washington confirmed its first positive coronavirus case, which prompted Dr. Helen Chu to ask federal and state officials for permission to repurpose the tests in order to monitor the coronavirus spread in the state.
But according to The Times, officials consistently rejected the idea on public health and privacy grounds, even as the spread continued throughout the state. Officials also said the study did not have explicit permission from its subjects to use their samples for coronavirus testing, and the study was not certified for clinical testing.
In late February, Chu began testing the study's participants for coronavirus without government approval, which confirmed at least one positive case, The Times said.
[link] -
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Nálunk már hetek óta tiltva van a kézfogás a cégnél. Néha elfeledkezem róla de alapból én sem pacsizok le már mindenkivel. Illetve bármilyen külső személy futár/sofőr/postás maszkban léphet a cég területére. A szappant lecserélték fertőtlenítősre illetve minden irodába tettek ki tisztítószert. A takarítónők napi kétszer fertőtlenítik a kilincseket és villanykapcsolókat.
-
Ringman
nagyúr
válasz
szabonagyur #2463 üzenetére
hogy lenne maszk embereken, mikor nem lehet kapni?
-
Ringman
nagyúr
válasz
Ok, nem pestisjárvány van de komolyan, nem fogják fel az emberek, hogy baj van ?
nem.
-
válasz
envagyok #2458 üzenetére
"...a képedbe köhögnek..."
Akkor a nincs sok teendő.
A köhögéssel indított folyadékcseppekből egyetlen egy csepp bejut a szembe, nem marad ok a további védekezésre. Ekkor kell a védőmaszkot feltenni.A kéz fertőtlenítésének azért van alapja mert tudatos szabályzás nélkul szoktunk szemhez, szájhoz .. nyúlni és átkenni a vírusokat és baktériumokat. A kéz csak akkor jelent veszélyt, ha sérülést bőrfelületen be tud jutni a vírus.
-
Wanderlust
tag
Tegnap a munkahelyemen közöltem a kollégákkal amikor kézfogásra került sor, hogy én ezt mostantól mellőzöm. Meg is kaptam a "Hő, ennyire fész' a vírustó'?" kérdéseket. Ok, nem pestisjárvány van de komolyan, nem fogják fel az emberek, hogy baj van ?! Ne legyen igazam de kb. 2-3 hét és olyan állapotok lesznek nálunk amilyet még nem tapasztalt senki. Olaszországban sem gondolták volna 3 hete, hogy ilyen mennyiségű halott és fertőzött lesz.
-
törölt tag
válasz
envagyok #2458 üzenetére
Szerintem, pontosan az archoz érintés miatt, azoknak is jó és fontos lehet a szájmaszk, akik nem fertőzöttek. Amúgy én törlőkendőt használok, kocsiban van 100-as pack, meg az alkoholos fertőtlenítő is jó. Szájmaszkot még nem használom, de van lokális info oldal a fertőzés terjedéséről, és errefelé 0 a fertőzöttek száma. Norfolk, UK
-
envagyok
veterán
A kéz tisztításáról, fertőtlenítéséről már van egy csomó infó, hogy hogyan, és miért.
Arról viszont sehol se olvastam, hogy ha nem tiszta kézzel az arcodhoz nyúlsz, vagy a képedbe köhögnek, milyen otthoni, és szabadtéri módszerek vannak az arc fertőtlenítésére.
Én pl. csak fürdéskor mosom, akkor is csak tiszta vízzel
Úgy érzem, ez kevés.
Vélemények,infók??? -
blu79
addikt
Azt lehet tudni hogy olaszországban fertőtlenítik e a köztereket , utcákat stb mint ahogy kínában vagy koreában mutatták?
-
wjbhbdux
veterán
-
Soulfly842
addikt
Egy olasz nővér megmutatta, hogyan sérült meg az arca az arcmaszk viselésétől
A tízezer körüli koronavírus-esetszám miatt egész Olaszországot lezárták, az egészségügyi alkalmazottak pedig megfeszített munkarendben dolgoznak az intézményekben. Egy olasz nővér, Alessi Bonari nemrég az Instagramján tett közzé magáról egy fotót, és mellé leírta, hogyan érzi magát a munkája során. Az arcán, az orrán és a homlokán lévő sérülések azt mutatják, mi történik azokkal az egészségügyi dolgozókkal, akik órákon át viselik a védőfelszereléseket."Nővér vagyok, aki ebben az egészségügyi vészhelyzetben dolgozik. Én is félek, de nem megyek vásárolni, viszont félek dolgozni menni. Félek, hogy a maszk talán nem tapad elég szorosan az arcomra, és attól is tartok, hogy esetleg véletlenül megérintem magam egy koszos, szennyezett kesztyűvel. Vagy, hogy a lencsék nem fedik teljesen a szememet, és esetleg valami átjut. Fizikailag fáradt vagyok, mert a védőfelszereléseink rosszak, a köpenyben izzadok, és ha egyszer már beöltöztem, legalább hat órán át nem tudok kimenni a mosdóba vagy inni. És lelkileg is kimerültem, akárcsak sok más kollégám, akik ugyanezt csinálják hetek óta. De ez nem fog meggátolni bennünket abban, hogy végezzük a munkánkat – ahogy máskor is. Folytatni fogom a betegeim ápolását, mert büszke vagyok a munkámra és szeretem azt. Habár fiatalok vagyunk, mi sem vagyunk immunisak a koronavírusra, mi is megbetegedhetünk, vagy még rosszabb. [...] Nem engedhetem meg magamban azt a luxust, hogy visszamenjek a karantén biztonságát nyújtó házamba. Dolgoznom kell, és végeznem a feladataimat.Ti pedig csináljátok a tiéteket, kérlek.
Egyúttal arra kért mindenkit, akihez eljutott a posztja, hogy lehetőség szerint maradjon otthon, és ahogy lehet, védje a beteg, legyengült családtagjait, írja a Mirror.
-
Kapcsolódóan: ha már nagy-összenőtt EU, ahol szeretnék az országok összefogását fokozni: most még egyértelműen az olaszoknál van baj, nagy - annyira, hogy láthatóan nem bírja a rendszer.
Miért nem küld le mondjuk 1 hétre egy-egy 50fős szaki-csapatot minden tagország a "háborús övezetbe"? Hatékonyan tudnának segíteni, miközben elsőkézből szereznek tapasztalatot, hogy mire számítsanak otthon, amikor ott is beindul a nagyüzem - gyakorlati tapasztalatokat hozhatnának, hogyan is lehet maximálisan hatékonyan üzemeltetni a tömeges ellátást.
-
Pénz, mindíg az a mocskos pénz... Ezenkívül, ha pl egy Németország vasszigorral országos karantént vezet be É-Koreai szintű izolációval, lelövi a mindennapi életet, és pl 3hetes leállás után a teljes területén kiéhezteti a kórokozót, fennmarad a kérdés, hogyan tovább? Uis a szomszédos országokban zajlik tovább a járvány, immár sokmillió fertőzöttel: az izolációt még hónapokig fenn kell tartani, különben újrafertőződnek, amihez elég féltucat ellenőrizetlen belépő.
EU-szintű összefogással már lehetett volna valamit lépni, de annak is alapfeltétele a gócok villámgyors izolálása az olasz tempó helyett.
#2445: ez ugye kérdőjeles, de nem valószínű, hogy újraindítanák a Vuhan-i repteret, ha továbbra is szaporodnának az esetek.
-
-
-
-
blu79
addikt
Olaszországban drasztikus lépésre készülnek... csak a patikák és az élelmiszerboltok tarthatnak nyitva
-
törölt tag
-
Floyd80
addikt
Washingtonban úgy szűrték a koronavírust, ahogy Magyarországon. Aztán jött a robbanásszerű növekedés. Ha pánikkeltő, akkor törlöm.
https://24.hu/kozelet/2020/03/11/koronavirus-washington-magyarorszag-terjedes/
-
igen, szakik szerint legjobb esetben jövőre lesz működő védőoltás. Európa ezt bebukta talán UK kivételével, ha elvágják magukat a kontinenstől és 1-2napon belül karanténzónákra osztják az országot.
A német "védekezés" kutyagumit sem ér, zavartalan exponenciális az esetszám-felfutás. Az egészségügyükben óriási tartalékok vannak, illetve az olasz esetszám kb hatodánál járunk.
-
llax
senior tag
válasz
t72killer #2431 üzenetére
Védőoltás lesz, készítésének akadálya nincs, csak a tesztelésnek - engedélyeztetésének van jelentős időigénye. (lassítás, időhúzás jól jön)
Iskolák-óvodák bezárását egyre több helyen rendelik el. Sehol nem tervezgették hetekig. Vélhetően így lesz a németeknél is, csak ők nem ijednek meg néhány száz kritikus esettől, kevésbé kell kapkodniuk... (gondolom a megállításról már letettek - az kb. a vuhani intézkedéseket igényelné, hetekre, nem csak a gócok körül) -
-
lm83
őstag
Na ahogy itt írtam pár napja, az olaszoknàl kb 2-3 nap alatt lett ezerből kétezer beteg, azt a franciák majdnem hozták az elmúlt napokban, németeknél még talán nincs annyi, de látszik, hogy "erősebb" országokban sem könnyű megfogni.
Persze az se mindegy hogy az új beteg az utcáról jön be, vagy már napok óta karanténban lévő ember... -
wjbhbdux
veterán
válasz
#22743424 #2414 üzenetére
Most igazából nem lehet ez ellen harcolni, így vagy úgy de le fog futni. A lényeg, hogy mint anno a 9/11 események után, tanuljon belöle az egész föld, az megreformálta a légi utazás biztosítását, szinte lehetetlen hogy újra előforduljon, vagy annyira felkészületlenül érjen valakit, mint az a nap az USA-t.
(#2423) syberia
Itt nem említik, de a túlsúlyosoknál is van extra kockázat mint a dohányosoknál. -
llax
senior tag
válasz
#22743424 #2414 üzenetére
2-3 hete lett volna esély még megfogni (Európában). Ezt elszalasztották. Már csak a napi (súlyos-kritikus) esetszám kordában tartására maradt lehetőség. Ha azt sikerül az eü. ellátórendszer képességein belül tartani, a veszélyeztetetteket a lehető leggyorsabban ellátáshoz juttatni (Dél-Korea és Németország valamit jól csinálhat), időt nyerni (időjárás???+védőoltás), akkor jelentős (de nem katasztrofális) gazdasági károk árán, relatíve alacsonyan lehet tartani az áldozatok számát.
-
PitLee
őstag
Olasz orvos beszámolója, tanácsai angolul, magyar felirattal
YT link -
cog777
senior tag
Riport Daniabol: 514 fertozott +252 tegnaphoz kepest.
Osszes sulit bezartak pentektol. Publik szektorban levoknek nem kell bemenni dolgozni, fizetest kapnak. -
syberia
veterán
Smoking and coronavirus
Coronavirus (COVID-19) is an acute respiratory infection. Respiratory infections are serious infections that affect normal breathing. A wide range of bacteria and viruses cause these infections.
Smoking affects the immune system in the airways, lung tissue and throughout the body. This reduces your natural protection against infections, like coronavirus.
This means that if you smoke:
you have an increased risk of getting acute respiratory infections
you have a greater risk of the infection lasting longer
you have a greater risk of the infection being more serious than it would be for someone who does not smoke -
Floyd80
addikt
Nem, kiterjesztették az egész országra. Étteremnek is garantálnia kell az 1 méteres elkülönítést.
-
Horec
tag
Soproni Egyetemen a kollégiumokból is haza kell költözni: [link]
-
medica
senior tag
nem csak lombardiában tervezik?
-
Floyd80
addikt
Minden bolt bezár az olaszoknál, csak élelmiszer, gyógyszertár marad.
-
attiati
veterán
dolgozik valaki termelői szektorban?
ami erősen érintett alkatrész ellátási láncban
kérhetnék egy beszámolót?
(alkatrészhiány, kényszerszabi, hirtelen munkaerő felesleg, megdrágult alkatrész miatt nem éri meg termelni, megy tovább az élet, stb...)
-
CptAdamica
veterán
válasz
Soulfly842 #2410 üzenetére
Dr. Görény, a kamupártos akciója óta utálom.
-
Mint németek között élő ezt azért 100%-ban nem osztom, még mindíg ezrek járnak tök hülye "célokért" tömegtüncikézni és persze maszkot is kb 1000ből 1hord.
#2414: É-Korea még a határvonalhoz túl közel bóklászó kínai tehenekre is tüzet nyit mostanában (délen ugye kb az egér a mérethatár pár évtizede). Az Iráni-Török határ is zárva van és nem hiszem, hogy ki tudja dumálni magát a random iráni a határőröknél, hogy átengedjék. Izraelbe se hiszem, hogy túl könnyen bejutsz, miután a fél világot karanténlistára tették.
-
törölt tag
válasz
kw3v865 #2395 üzenetére
Igen de ez egy iszonyat drasztikus lépés lenne . Van egyáltalán olyan ország aki ezt meglépte?
Nem tudom de én kezdem úgy érezni, hogy a nyugati államok kimondva, kimondatlanul ezt már elengedték. Persze harcolnak ők a maguk módján de ezt már nagyon nehéz ( lehetetlen ) lesz megfogni . -
Soulfly842
addikt
(#2411) medica
(#2412) VesaNekem őt nem kell bemutatni, helyi Celeb...
Érdekességként linkeltem (mivel sokan linkelgették), hogy a korábbi videóhoz képest mennyire óvatosabban fogalmaz itt már ő is.
-
Vesa
veterán
válasz
Kit érdekel, hogy az a netto vitamin ügynök hogyan fogalmaz, vagy mit zavgyvál össze? Több kárt okozott már eddig is a hülye konteóival.
A németek fegyelmezettek, az olaszok nem. Vélhetően, az olasz laza mentalitással is összefügg a helyzetük. Még akkor is legyintettek sokan -megjegyzem, ez itthon is jellemző volt bizonyos körökben-, amikor már egyértelmű volt, hogy komolyan kell ezt venni. A német nem ilyen. Ha neki azt mondják, hogy maradjon otthon, akkor otthon marad.
-
medica
senior tag
válasz
mit vártál tőle őszintén?
-
Soulfly842
addikt
A múltkorihoz képest, most már Dr. Gődény is óvatosabban foglamazott.
Szerintem még Németországban, Norvégiában az a más pl. Olaszo-hoz képest, hogy nagyon korai szakaszban nagyon sok embernél diagnosztizálták a vírust (az olaszoknál a vírus hasonló szakaszában szerintem még nem is tudtak róla, vagy nem akartak tudni), de lesz az sajnos még ott is rosszabb. Ilyen esetszámnál már nem hiszem, hogy megfogható lenne.
-
66zio
aktív tag
Hát beszarok komolyan....
Nem, nem szólt pontosan úgy. Konkrétan átkopiztam a hivatalos oldalról. Ez volt a cím. Ezt látta MINDENKI aki az oldalra ment. Semmi félrevezetés. Ezek szerint a hivatalos oldalon is uszítanak? Amúgy annyira vállalhatatlan volt, hogy le is szedték. Helyesen. Amúgy meg te uszítasz. Na, 1-1? Pont azért tettem offba mert arra reagáltam, ott volt a smiley is, hogy ez mekkora baromság. Akkor is ha az indok az, hogy így arányosan oszlanak meg a hívők.
De mostantól odafigyelek és csak is egész terjedelmében másolok be dolgokat. -
válasz
freeknight #2372 üzenetére
+ugye Vuhan-ban a rendőrök is elkaptak, ha maszk nélkül léptél az utcára (már amikor ez egyáltalán engedélyezett volt)
#2406: tökéletes, köszi
. Sajnos tartok tőle, hogy a döntéshozók - vagy legalábbis tanácsadóik - ismerik ezeket a görbéket, mégis a rövidtávon magasabb profitra hajtanak. Az egybites szavazónak erről persze dunsztja sincs, a politikus meg utólag majd mutogat a jóistenre, hogy ő az oka mindennek.
-
törölt tag
válasz
Hieronymus #2397 üzenetére
Én azt hittem ez van érvényben náluk [link]
Ja bakker ez elsősorban az olasz álllampolgarokra vonatkozik. Ehh -
-
-
gergo5991
őstag
válasz
Hieronymus #2397 üzenetére
Rokon tegnap jott haza eszak olaszorszagbol ausztrian keresztul (szlovakiaba) elmondasa szerint sehol senki nem allitotta meg, semmilyen intezkedest nem tapasztalt
-
azbest
félisten
ó bakker, hogy sejtettem. Mindig kicsesznek az egyetemistákkal.
"Az ELTE-n már március 13-ig el kell hagyni a kollégiumokat. Akinek nincs hova mennie, az méltányossági engedély alapján maradhat a diákszállón." [link]
Papíron spórolnak két forintot rajtuk, amúgy meg inkább veszteséget okoz. Mióta bevezették a téli/nyári spórolás szüneteket és kib@sszák az otthonukból a diákokat, azóta minden alkalmat kihasználnak erre.
Aki esetleg kollégista, az tudja megmondani, hogy a holmijaikat is elpakoltatják-e velük. Mert abban az esetben azért üríttetik ki a kollégiumokat, hogy esetleg oda szállásoljanak el mondjuk katasztrófahelyzet esetén embereket. Úgy még esetleg értelme is van - ezért is vannak alapból is besorozva katasztrófavédelemhez a portások.
Sosem szokták megérteni ezt az egyetemek vezetésében, hogy az az otthona a diáknak. Egész évben ott él. Az a bejelentett tartózkodási helye. Szerintem járványügyileg sem éppen okos ötlet most szétküldeni mindenkit az ország minden szegletébe "haza".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest