Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
Teljesen 1etértek veled. Én is valami hasonlót próbáltam magyarázni. A suliban igazából csak az alapokat adják meg hogy be tudd kapcsolni a gépet ilyesmi. De ez nem csak az informatikában van így. Persze 1es tárgyakban nincs fejlődés esetleg szemléletváltozás, de ott is csak az alapokat adják meg.Más tárgyaknál is sokszor elkell olvasni, megtanulni a többszáz oldalas könyveket, így ez sem kivétel főleg ha 1 téma közelebről érdekel.Mikor 1 program használatáról ilyen regények vannak amit nem elég elolvasni, hanem ugye jólenne rögtön a gépen is kipróbálni,megérteni akkor nem lehet elvárni hogy ezt a pár év alatt eltelt 1-2száz órán a tanár lehetővé tegye főleg különböző képességü diákokkal. Ahogyan ezt valaki emlitette a tanárok nem igazán frissitik a tudásukat ennyi pénzért ha csak nem fanatikus a tanár,így tényleg az alapok tanítása marad ami a kicsitt többet hozzáértő diákoknak elég unalmas.
Na de már megint visszament off-ba a topic
inkább abbahagyom megint 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- BMW topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább abbahagyom megint