Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tasunkó

őstag

válasz Hieronymus #110 üzenetére

Igen, arra tippeltem hogy a Marx említése miatt a célzásaid burkolt kommunistázások, és azért Sztálin. De nem. Tényleg kigondoltad. Természetesen Hitlerről és a nemzeti szocializmusról tudtam, ez így talán elegánsabb, de figyelmedbe ajánlom újfent Polpotot, az iskolázottság és szellemi munka kifogásolása miatt, szintén nagyszerű választás. Felkészült vagy általában is, de a statisztikai adat is bizonyította, amúgy. Magam is kerestem rá. Tippeltem 35 szellemit, de így még viccesebb lett.
    Természetesen alkalmazottként szembenállok a munkaadómmal. Nem kérheted számon rajtam, hogy nem ejtettek a fejemre. Ugyanakkor valahol meg is értem, hogy támaszt követelményeket felém. Szerintem logikus, hogy azért fizet amit szolgáltatok neki, és ennek mennyiségéből következik, hogy magam is igyekszem a legkevesebbet szolgáltatni, amiért még alkalmaznak. Magad is láthatod hogy ez a gondolkodás a tőzsgyökeres kapitalista, szinte nagybirtokos grófé. Nincs tapasztalatom azzal kapcsolatban, hogy tudás nélkül alkalmaznának. Ha ilyen történt, akkor általában a fizikumom volt a meghatározó. Nézd el nekem, hogyha értetlenül állok azelőtt, amikor ez viszony valamiféle szeretői kapcsolatba rendeződik, tényleg nem tudom hogy ez hogy működik. De az ilyesmiknek nagy tányércsapkodás szokott a vége lenni.(Logikusan persze szembenállok a munkaadóm háremével is, de a helyzet ott már korántsem annyira kiélezett).
    Jutalmazzák az iskolában memorizált információmennyiséget, azt értem. Ez a bizonyítvány, és az érte járó gratulációnak, oklevélátvétel ceremóniáknak, a holdciklusokhoz igazított anyagi jellegű traszformációja. Remélem nem szekta, a szekták veszélyesek.

Új hozzászólás Aktív témák