Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Hieronymus #110 üzenetére
Igen, arra tippeltem hogy a Marx említése miatt a célzásaid burkolt kommunistázások, és azért Sztálin. De nem. Tényleg kigondoltad. Természetesen Hitlerről és a nemzeti szocializmusról tudtam, ez így talán elegánsabb, de figyelmedbe ajánlom újfent Polpotot, az iskolázottság és szellemi munka kifogásolása miatt, szintén nagyszerű választás. Felkészült vagy általában is, de a statisztikai adat is bizonyította, amúgy. Magam is kerestem rá. Tippeltem 35 szellemit, de így még viccesebb lett.
Természetesen alkalmazottként szembenállok a munkaadómmal. Nem kérheted számon rajtam, hogy nem ejtettek a fejemre. Ugyanakkor valahol meg is értem, hogy támaszt követelményeket felém. Szerintem logikus, hogy azért fizet amit szolgáltatok neki, és ennek mennyiségéből következik, hogy magam is igyekszem a legkevesebbet szolgáltatni, amiért még alkalmaznak. Magad is láthatod hogy ez a gondolkodás a tőzsgyökeres kapitalista, szinte nagybirtokos grófé. Nincs tapasztalatom azzal kapcsolatban, hogy tudás nélkül alkalmaznának. Ha ilyen történt, akkor általában a fizikumom volt a meghatározó. Nézd el nekem, hogyha értetlenül állok azelőtt, amikor ez viszony valamiféle szeretői kapcsolatba rendeződik, tényleg nem tudom hogy ez hogy működik. De az ilyesmiknek nagy tányércsapkodás szokott a vége lenni.(Logikusan persze szembenállok a munkaadóm háremével is, de a helyzet ott már korántsem annyira kiélezett).
Jutalmazzák az iskolában memorizált információmennyiséget, azt értem. Ez a bizonyítvány, és az érte járó gratulációnak, oklevélátvétel ceremóniáknak, a holdciklusokhoz igazított anyagi jellegű traszformációja. Remélem nem szekta, a szekták veszélyesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Escape from Tarkov
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest