Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyébként meg milyen ideológia amit tolok?"
Na erre én is kíváncsi vagyok. Ha magad sem tudod, akkor ebben a tudatlanságban fogunk meghalni."Nem küldök senkit sehová, max megmondom hol fognak kikötni."
Hű,,. Akkor felsővezető kommandante elvtárs lehetsz. Sztálin elvtárs sem küldött senkit. Megmondta hova vigyék az embereket. Hitlertől is megkérdezték hova vigyék a lefogott embereket.Nem volt már hely a rendőrségi fogdákban. Gondolkodott egy kicsit és utána azt mondta vigyék őket a Circus Krone épületébe. Ezzel megteremtette az első német koncentrációs lágert."Épeszű embernek nem tanult ember kell, hanem aki tud valamit."
Értem. Akkor ezért nem fontos az iskolázottság?
Kun Béla is így gondolkodott. Gyorsan abba is a felsőfokú tanulmányait.A 133 napig tartó uralom alatt, a vörösterror idején statáriális eljárással legalább 590 személyt végeztek ki
A Krími kétéves működése egyes becslések szerint csak a tatárok között 60 000 áldozatot követelt. (Wiki)
Az orosz vezetést is sokkolta a "hatékonysága", leváltották."Sebészből lesz a legjobb pedikűrös."
Megfelelő végzettségű embert a megfelelő helyere!?
"Fűrésztelep számít?"
Honnan kellene tudnom. Neked kell a besorolnod az ideológiád szerint."A viták azon folynak, mi éri meg a legjobban."
Ebből a mondatból azért hiányzik valami. Alanya és állítmány. Szóval kik és min vitatkoznak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- BMW topik
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Es legyszi ne kezdj elmelkedni arrol, hogy az afrikai fecske meddig tudja elszallitani...