Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi34
tag
A pasztázás sosem árt.Én most kentem át az egész hóbelevancot,mert nemigazán hittem hogy az Mx-2 ennyire jó de mégis.Alkohol,fültisztító,aztán go
Rengeteget jelent,mert az alaplapi hőcsöves hűtésem jó elvileg,viszont a fetekhez hozzá sem ért a borda.Elvolt az egész csavarodva,nameg a paszta olyan volt mint a beszáradt gitt.Kivéve ahol lapka volt,ami garantáltan hőszigetelő
-
Milka 78
nagyúr
Szép darab!Csak az én kicsikémet most vettem arany áron és nem fér bele egy újjabb csere(meg az asszony azt mondta elhagy ha még egy fillért is rá merek költeni a gépre,most is itt áll mögöttem
)Egyszóval abból kell gazdálkodnom ami van...Viszont nem én tettem fel hanem egy szervizes haverom és lehet valamit még tudok rajta finomitani...A remény hal meg utoljára!
-
agressiv
addikt
1. A gyártó által megadott hőmérsékletek, csak átlagok!
2. Alapfesz / alapfrekin való használtkor igazak, amint valamit túlterhelsz már más a helyzet de most megyek melózni majd később kifejtem bővebben!
Amúgy ha már szivárog a fesz azt vedd zárlatnak ha így egyértelműbb, de persze igazából az még nem az! -
agressiv
addikt
Vagy feszültség szivárgás miatt csökken a fesz, mivel már túl meleg, amivel nem jó játszani.
Ugyanis lehet előbb "pattan" a processzorod minthogy hibázna! Pontosabban lehet, hogy csak egy végzetes hibát fog produkálni processzorod és akkor viszlát!"Én soha nem venném a bátorságot arra hogy letiporjak valakit,mivel nem tudom ki ül a másik oldalon.Foglamazhatnál máshogy is......"
Érdekes módon nem én kezdtem a lehordást!!!
fagy53
köszi a kupakolási tippeket és a linket
Bár konkrétan egy X2-es AMD képeire lennék leginkább kíváncsi mert kitudja, hogy az alatt milyen módon vannak elrendezve az alkatrészek! -
Omni
aktív tag
Hello!
Nekem is 4800+ G2 van. Az alapfesze 1.3V es a 3GHzet viszi. 3050MHz korul mar hibazik alapfeszen 5 perc Orthos utan. De nem is ez a lenyeg
Most 2500MHz-en hasznalom, de csak 1.125V-ot kap. Igy az igazi nekem
Szinte szoba homersekleture huti a gyari venti, emelett igencsak halk a masina.
Erdemes alulfeszelni a procikat, ha teheted olyan alaplapot valassz ami tamogatja a kisebb feszeket is.
-
Gyufaaa
veterán
Az hogy mennyire küldhető az majd a tesztek során kiderül. Nekem G1-es van. Alapfeszen most csak 2900Mhz-en hajtom, de csak azért hogy a VGA-mat ki tudja hajtani. A Ramoknak elég ha adsz 0.2V a pci-e nek meg 100ra tedd a frekit. A HT-d pedig maradjon 1000 alatt! Aztán mehet az Orthos
sentinel: Dual Core optimizert feltetted (gamer-eknek kötelező
)? A procid egy kicsit limites a 3850-hez. Egy pöttyet húzz rajta szerintem! KB 2500 -2600Mhz-re.
-
-
csongi
veterán
Azt hogy birsalma vagy windsor magosak e, azt senki nem fogja itt neked megmondani szvsz.
Amik 45W-osak azok brisbonok. Ezek közűla G2-esek mennek jól, szinte mind megyeget 3Ghz és afelett. Vagy Windsor és f3 azok is mennek ilyen órajleken. Hűtés szempontjából a gyári hűtéssel alapfeszen ameddig megy a proci addig húzhatod. Fesz emeléshez inkább cserélj hűtőt az a biztosabb.Tomate. 1,45V-nál többet ne adj neki. Ha ott stabíl akkor jó, és a terhelten mennyi a hőmérséklet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Amd ryzen 7 3700x gyári doboz+hűtő
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Black & Decker töltőt keresek
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest