Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
danati
senior tag
válasz
varsam #22643 üzenetére
Nekem is volotak ilyen Kingmax memóim amik gyárilag 667Mhz-re voltak állítva és 1000Mhz-en (5,5,5,15) stabilak voltak, de nem emlékszem, hogy pontosan hány voltot kaptak.
Everest több mint 9000MB/s-os olvasási sebességet mért, ami gyorsabb mint a mostani 1066-os ramojaimé. Lehet hogy vissza is rakom a régieket.Mod: [1000Mhz]
-
danati
senior tag
válasz
bakosgabor57 #22504 üzenetére
[link]
Ha az alaplap a Phenom II X3-ban tudja aktiválni mind a négy magot akkor a 7750-be miért nem?Még 1 kérdés
: Szerintetek hány voltot adhatok a procinak maximum amit még elbír? A hűtő rajta egy CM GeminII.
-
danati
senior tag
válasz
#65675776 #22486 üzenetére
Nem, nem garantálta senki. De bármit állítok nem fagy meg a gép bootolás közben (jelezve ezzel h rossz az egyik mag) hanem betölt de amikor megnézem cpu-z vel a procit akkor még mindíg csak 2 magosnak jelzi nem pedig így ahogy ezen a képen:Kép
Én procim: Kép2
A cpu-z teljesen egyformának jelzi a két procit ezért reménykedtem h ebben is lehet aktiválni mind a négy magot. A BIOS-ban az Nvidia Core Calibration kijelzi h négy mag van de nem tudom ki be kapcsolgatni őket csak mindegyiknek valami százalékokat tudok állítgatni. Ha valaki megmondaná h ezek mit állítanak azt megköszönném.
4 magos 7750BE -
danati
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 7750x2-t de nem tudom aktiválni benne mind a 4 magot pedig olvastam h lehet. Az alaplapom egy Gigabyte GA-M720-US3. Próbáltam a BIOSban állítani az Nvidia Core Calibrationt de nem működik. Itt csak vmi százalékokat lehet állítani -12 és + 12 °között. Valaki tud segíteni?
-
danati
senior tag
Tud valaki jó tuning szoftvert ajánlani nekem Clockgen-en és NTunon kívűl?
-
danati
senior tag
válasz
nighty470 #13005 üzenetére
Hi!
Ha bioszban húzom akkor nekem sem bootol be 236 fsb felett. Ezért letöltöttem a SysToolt és az Ntunet és ezel a 2 progival már jól lehet húzni a procit. Egy baj van csak méghozzá az hogy az Ntune csak 250 es fsb-t enged meg max. Próbáltam tuningolni még a ClockGen-el is de ha ezzel húztam akkor egyből megfagyott a gép.
-
danati
senior tag
Megvan az új hűtő a procimra majd ha lessz időm akkor megnézem h hol a vége.
Eddig 3ghz-en próbáltam. -
danati
senior tag
Ujraraktam a Windowst.
Most már stabil 3Ghz-en a procim
Csak 1,4 voltot kap eddig 1,475 se olt elég. -
danati
senior tag
1,5 volt nem veszéjes az X2 4800+omnak? (csak így stabil 3ghz-n)
A hűtő 30-32 fokon tartja üresjáratban. -
danati
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom sehogyse a proicimat feltornázni 3Ghz-re.
2,8 nál még stabil, 2,9 nél már csak fesz emeléssel 3ghz-en pedig 1,45volton se stabil.
Ez a proci vége vagy az alaplapom nem bírja?mod: a proci Brisbane magos és G2-es
-
danati
senior tag
A 6000+nak mennyi az alapfesze?
-
danati
senior tag
Bocs mindenkitől nem windsor magos a procim hanem brisbane.
Melyik a jobb?
kép -
danati
senior tag
A procim csak 2400Mhz en jár pedig 2500 on kellene.
A szorzó 12,5 helyett 12.
Miért van ez? -
danati
senior tag
Felraktam a Dual-core optimazert és sokat gyorsultak a játéok.
Pl.:NFS PS optimazer nélkül 35-40fps
optimazerrel 70-90fpsde Crysis-be nincs sok javulás
-
danati
senior tag
10k körül nincs valami jó 450w-os?
-
danati
senior tag
Beléptem a klubba egy AMD Athlon 64 X2 4800+ al.
Az lenne a kérdésem hogy miután lecseréltem a procit volt néhány kékhalálom.
Ez miért lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amd ryzen 7 3700x gyári doboz+hűtő
- Kitűnő állapotú, hibátlan i7 6700
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest