Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz
Boci_83 #10241 üzenetére
Úgy tűnik nem hw hiba ha csak CoD4 alatt produkálja a jelenséget. Próbálj egy Ati Tools "scan for artifact" tesztet windows alól, ha ott nem jön elő a probléma, akkor sw hiba (Közben monitorozd a hőm. értékeket is, lehet pl. référne egy újrapasztázás a karira). Ha igen, akkor op. rendszer reinstall és utána megnéz mit alkot a vga. Futass Orthos-t, ha semmi probléma vele utána egy 3Dmarkot. V.hol ki kell buknia a hiba okának......
-
Lui76
őstag
válasz
Boci_83 #9501 üzenetére
Jaja nekem is tetszik
Nemtom lehet megérdemelne egy olcsóbb 1066-os ramot , bár tudom
inkább az érzés lenne csak jobb hogy mindent maxon hajthatok ...Azt tudja bárki hogy hogyan lehet azt tartósan beállítani hogy mindkét magot
használja egy játék?
A GTR2 ről van szó alapban csak egy mag teker 100%-on .
Feladatkezelőben ha fut az affinitás-nál be tudtam a másik magot pipálni és jobb is
lett játék alatt. De ezt mindig kézzel be kell pipálni ,nem lehet tartósan megoldani? -
kroky3
tag
válasz
Boci_83 #9405 üzenetére
Ezen okok miatt és mivel nem okoz gondot a hiánya nem.Régebbi játékoknál főleg NFS jelentkezett egyeseknél olyan hiba, hogy a játék futása meghülyült felgyorsult(mintha gyorsított filmet néznél)akkor szükséges.Nálam ilyen hibák nélküle sem jelentkeztek.Volt olyan is akinél esetleges lefagyást okozott ha fent volt.
-
kroky3
tag
válasz
Boci_83 #9401 üzenetére
Én is tapasztaltam hasonlót.Régebben írtam is róla.Dc optimizer nélkül ugyanakkora fesszel kb 100-150 Mhz-el többet ment a proci hiba nélkül.Vagy fogalmazhatunk úgy is hogy ugyanakkora órajelhez magasabb fesz szükséges.Többször is próbáltam, úgyhogy egyértelműnek tűnik.
-
katt777
félisten
válasz
Boci_83 #3679 üzenetére
Én sem tagadtam.
6000+ annak jó, aki hosszú távra tervez, és alap órajelen is gyors procira vágyik. A +200 MHz meg nem árt neki. Viszont minél jobban húzol egy procit, annál rövidebb lesz az élettartama, és esetleg belegebasz a Vista. Mellesleg azért ruháztam be 6000+-ba, mert az 5600+ a tuninghoz szükséges hűtővel többe került volna, és akkor már ott van az említett, alap órajelen is gyors proci. Mindemellett nem szeretem a visszavett RAM-okat és HT sebességet, mert memóriaigényes alkalmazásokban rendesen vissza tudják venni a gépem teljesítményét.
Egyébként Sandra szerint 89W-os procit fogtam ki, nem 125-öset, talán azért volt GetAll3-as.
megj.: Tudommal 4 db RAM-mal máris nem annyira húzhatóak a procik, erre sem árt gondolni, hátha bővíteni akarunk a későbbiekben. -
fagy53
nagyúr
válasz
Boci_83 #3119 üzenetére
Én is így jártam a VGA hűtőmnél, 4-5°C-ot vesztettem vele.
Élvonalzóval a fény felé fordítva szépen látszott a domborúság, ami itt nem előnyös!
Végül sikerült eltüntetni a púpot, de nem lett tükörfényes viszont 3-4°C-ot visszanyertem, meg persze tapasztalatot, hogy mégegyszer ilyet nem teszek. -
fagy53
nagyúr
válasz
Boci_83 #3111 üzenetére
A megkeményedés egyáltalán nem biztos, hogy a hatásfokot rontja, legfeljebb akkor, ha szétszedés után a lusta tulaj nem tisztítja le a felületeket és úgy rakja vissza!
A Zalman-nak is van egy idővel megkeményedő elég macerás pasztája, ami ráadásul elég drága is, de biztos nem lehet rossz.
Holnap is lesz reggel, de a -60°C-ra még várni kell, pedig az a jó tuningidő!
[Szerkesztve] -
nyesix
senior tag
-
Speed®
titán
válasz
Boci_83 #2689 üzenetére
A motort éppen tesztelgetem
A procidhoz gratu, szépen szalad szinte alapfeszen, jó fogás. WindsorF3?
Valszeg a procid határán vagy, a viszonylag alacsony fesz. ellenére is, 3.3 fölé ritkán mennek kommersz léghűtéssel épeszű feszültségek mellett
Feszültséget ha jó hűtőd van, viheted akár 1.5ig, lényeg, hogy 65 foknál ne menjen feljebb egyik mag sem. Tényleg, az 55'C amit írtál az Everest által írt CPU, vagy a magok hőmérséklete? Mert nem mindegy..
[Szerkesztve] -
<cafat>
senior tag
mért is?
ennyi alapon ha nincs használva, de gondolomarra gondolsz h így húzva is 30 fok, nemtom mér, de ennyi, csak akkor melegszik jobban ha terhelem, (ja de amúgy azért maradt így is ilyen alacsony mert csak felhúztam, --> alt+prtscr, --> paint, --> beill, --> ment, azt már raktam is vissza alapra, ja és gyári hűtővel) (képek a h is néznek ki a gépeink topikban, (#3364) [link])
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest