- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Macsek1988 #20590 üzenetére
Persze, hogy nem alapfeszen ment ennyit. Itt már kapott 2,1 V-ot. Most alacsonyabb beállítás mellett kap 2,0 V-ot, de szerintem elmenne 1,9 V-on is. Ja, persze vissza is osztottam 667-re. Most stabil és mindenféle gond nélkül megy 2840 MHz-en. Szerintem gyári hűtővel ennyi bőven elég. Amit a drága lapról írtál, azzal némileg egyetértek. Viszont az aljáról sem érdemes válogatni. Olyan 20 ezer körül elég széles a választék és szerintem sok jó lapot találni ennyiért. A proci már más kérdés, mert azt tapasztaltam, hogy a programok futása miatt nem árt ha magasabb frekvencián jár a memória. Viszont sok esetben a magasabb órajelű procit nem lehet százalékosan annyira megrángatni. Gondolok itt egy 90nm-es Windsorra, ami nem biztos, hogy bírja a 270-280 EC-t. A 65nm-es Brisbane meg vígan megy ennyivel és persze a memória átviteli sebessége is szépen megy fel. Tudtommal BE procit meg nem adtak ki Brisbane maggal, tehát itt bukott a mutatvány. Persze tévedhetek, de nekem valahogy így rémlik. Az új K10-es Kuma megoldás lehet rá és azt hiszem, hogy a 7750-es 2900 MHz-es alapórajelét elég 10-20%-ban megtuningolni ahhoz, hogy elégedett lehessen az ember az eredménnyel. Ebben az esetben viszont az általam látott memteszteknél viszonylag alacsony volt a memória sebessége. Igaz, hogy nem mindig ez a döntő. Röviden ennyi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest