Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ribi

nagyúr

Most vettem egy x-755FS egeret, mert hogy ennek viszonylag magas dpi-t írtak.
    Megvettem, kipróbáltam, húú tényleg 2000 dpi-n végre nem kell sokat mozgatni az egeret.
    Majd nemsokkal később vettem észre, hogy a dpi állítás űgy mőködik, hogy minél magasabban van, annál több pixelt ugrik egyszerre. Vagyis 0 fokozat 1 pixelenként, 1 fokozat még mindig 1 pixelenként,de gyorsabban. (és itt kb ki is merült szerintem a tényleges dpi állítás) 2-es fokozat 1.5 pixel ugrások, vagyis minden második ugrásnál 2 pixelt ugrik. 3-as fokozat 2 pixel ugrások és végül az elvileg 2000 dpi 2.5 pixelenként ugrik.
    Ha ezt tudom inkább veszek 2000-ért egy normális egeret és win alatt felhuzom a csúszkát. De nem ezért vettem ezt az egeret.
    Úgytűnik ezért ilyen olcsók ezek az egerek? Egy logitech egér lehet azért drágább mert nem hazudják rá a tényleges dpi értéket?

Valaki meg tudja mondani hogy ez normális dolog az a4tech-nél, hogy hazudnak és átverik az embert a dpi értékkel, vagy valamit rosszul csináltam? Egyelőre igencsak elküldeném őket, a rokonaikat és a kisállataikat is hideg/meleg égtájakra egyaránt :(((

Új hozzászólás Aktív témák