Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Most vettem egy x-755FS egeret, mert hogy ennek viszonylag magas dpi-t írtak.
Megvettem, kipróbáltam, húú tényleg 2000 dpi-n végre nem kell sokat mozgatni az egeret.
Majd nemsokkal később vettem észre, hogy a dpi állítás űgy mőködik, hogy minél magasabban van, annál több pixelt ugrik egyszerre. Vagyis 0 fokozat 1 pixelenként, 1 fokozat még mindig 1 pixelenként,de gyorsabban. (és itt kb ki is merült szerintem a tényleges dpi állítás) 2-es fokozat 1.5 pixel ugrások, vagyis minden második ugrásnál 2 pixelt ugrik. 3-as fokozat 2 pixel ugrások és végül az elvileg 2000 dpi 2.5 pixelenként ugrik.
Ha ezt tudom inkább veszek 2000-ért egy normális egeret és win alatt felhuzom a csúszkát. De nem ezért vettem ezt az egeret.
Úgytűnik ezért ilyen olcsók ezek az egerek? Egy logitech egér lehet azért drágább mert nem hazudják rá a tényleges dpi értéket?Valaki meg tudja mondani hogy ez normális dolog az a4tech-nél, hogy hazudnak és átverik az embert a dpi értékkel, vagy valamit rosszul csináltam? Egyelőre igencsak elküldeném őket, a rokonaikat és a kisállataikat is hideg/meleg égtájakra egyaránt
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Windows 11
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Posta, csomagküldés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest