- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
,hát olyan nehéz visszarakni??Eddig senki sem mond semmit,hanyadik heti tccd-s chipjük van,pedig sok minden függ tőle!
Még ez a link is többet mond mit ti
Bővebben: link,ezért nem érdemes 600-ast venni. -
anulu
félisten
ahamm
Bővebben: link #11-re lenne vmi ötleted? elkezdtem a hajam szálanként kitépni az idegességtől...(amúgy is kopaszodok de határozottan, úgyh most mégjobban...
)
-
sz.j
nagyúr
Azon a linken amit a hwsw-n Te adtál ott (nagy valószínűséggel) TCCD chippes, míg amit Templomegere linkelt be ott meg Hynix B-ként tüntetik fel.
Viszont ha igaz az az ''elmélet'' miszerint a modulon/matricán lévő betűkből is következtetni lehet arra, hogy milyen chip van rajta, akkor láttam már 600-ast ''SS''-ként (Pl.: MDO SS KF3H47.......) feltüntetve.
(Egy ilyen látható a honlapomon is)
Templomegere linkje: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Még nem írt senki sem arról, hogy vett volna 600-ast, így viszonyítási alap nem igen van.
Ha ugyanaz a TCCD chip van rajta mint az 566-on, és úgy néz ki hogy igen, és az órajelét is ki tudod használni most vagy esetleg késöbbiekben, akkor megérheti.
Kiváncsian várom a tapasztalataidat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest