- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Szia! Látom el is kelt. Én is most fogom kitenni a piacra. Nem sürgős és válogatott darabok, az első tulajnál 285-ötöt mentek 2,5-3-3-5-1T !! egy DFI-ban. Sajnos az én deszkámban nem lehet kihasználni és én is váltok 2*1GB-ra, valszeg A-DATA400-ra.
Én 20 pénzért fogom kitenni és meg próbálom azzal az intelligenciával kezelni az idióták hozzászólásait, ahogy Te csináltad. -
Overlocker
veterán
4*512 volt a leggyengébb versenyző..(ez sokmindenből adódik)
1T nem mehet csak a legújabb dfi venus lapba,illetve van egy-két bios amivel megy régebbi dfi-ikbe az 1T 4modul esetén, itt az nforce4 alapúakra gondolok.
2*512MB bőven elég mindenre,benchmarkokra..egy két alkalmazás és játék van aminek azonban nem ártana a 2*1gb
Nekem is megfelel még a 2*512. -
Robi_73
őstag
''A fent nevezett ram eladó, sajnos csak 1 db. 2005. 17. heti, tehát leginkább egy ugyanilyennel együtt menne jó eséllyel dualban, de persze ki lehet (sőt érdemes) próbálni máskor gyártottal együtt is, hátha mennek jól!
Deadmeaté volt a ram, megvettem tőle kb egy hónapja, de nálam nem volt képes stabilan együttműködni az én 2004.49. heti, 2004.50 heti, és 2005.03. heti a-datáimmal'' -
-
Robi_73
őstag
Mivel nem egyforma lapjaink vannak, ezért a két bios is más lehet. Ha csinálsz a bios-ról egy képet, akkor többet tudok segíteni. (memória beáll) Én nem szoktam tökölni mondjuk, belövöm egy értékre és adom neki az fsb-t. Ha nembírja, előbb feszt adok neki, ha úgysem, akkor rontok az időzítéseken. Ennyi a trükk.
Magyarul, neked kell belőnöd a memóriád végét.
Pl:
2.5/5/3/3 2.5v majd emeld az fsb-t, ha nem indul akkor fesz ,ha úgysem, akkor rontod az időzítéseket. 2.5/6/3/3 vagy 2.5/5/4/3 stb,stb.. Varia a négyzeten remélem érthető. Nem kis idő, de ha kiakarod hozni a maximumot mást nem tehetsz. Ha már jónak tűnik, akkor jön a memteszt. -
Robi_73
őstag
Én így használom őket, ha ez segít egy kicsit. Amúgy jobb ha te teszteled le őket, hogy mit bírnak, mert ami másnál megy, az nem biztos hogy nálad is fog működni.
200 FSB 2/5/2/2 1T 2.6v
200 FSB 2.5/5/3/3 1T 2.5v
265 FSB 2.5/5/3/3 1T 2.7v
300 FSB 2.5/5/4/4 2T 2.8v
350 FSB 3/9/6/6 2T 2.85v -
Niky
csendes tag
Hello ! Bad....
Esetleg alá támasztanád az Apple-röl valo nyilatkozatodat ??
Nem akarok nagyon komoly gépet ,hisz nem használom ki
az enyémet szeretném picit nagyobb teljesitményüre
varázsolni ugymond....a-vagy ha tényleg joo az APPLE
akkor olyanra váltani csak annyit tudok rola más a kezelö
felülete,nincsen fagyás rajta és nem kell éjjel nappal
ujrainditani....
Köszönöm ! csáóó
Rita -
HERR Z
veterán
-
-
Fercsa
senior tag
tessek
szerintem a kep magae beszel
Bővebben: link -
Fercsa
senior tag
ja ,ha az eredmenyeket keresed azok itt vannak:
adata konyvtar
Bővebben: link -
DummyBoy
senior tag
Én nem szoktam állítgatni a gépet letöltés és játék között
Ha csak tuning erejéig stabil egy beállítás akkor az nem full ... tudjon vele menni hetekig! Attől függetlenül, hogy nincs értelme ...
Mellesleg ha By SPD beállítjuk az SR-t akkor átállítja az időzítéseket ... viszont ha Manual-ra tesszük akkor nem (Bár a feszkót igen)
Szóval 2-5-2-3 (Megint elfelejtettem a sorrendet ...) mellett már vígan megy az F1, hiba nélkül ... sajna a végét nem tudtam letesztelni egyenlőre, ugyanis közben elmentünk tápolni, most pedig már nem tudom)
Badb0y, nézted memtest-el? Hibázott? Mert nekem szépen ment az F1 BY SPD-n, még 225-ön is ... aztán egyszerre ment a TV + elindítottam valami komolyabb stuffot és már dobta is a kék képernyőt!
Most meg megy mint a kisangyal ...
[Szerkesztve] -
DummyBoy
senior tag
Az a gond, hogy ha hibázik akkor valószínűleg más is fog ...
Mondjuk otthagyom éjjelre letölteni, és dob egy kékhalált ... 3 nap múlva hazamegyek és nem jött le semmi
Mellesleg ... lesz itt valami trükk az SR körül ... észrevettétek, hogy ha By SPD-re van rakva, akkor már 400-on is hibázik?
Asszem azért van mint fentebb is írtam (holnapra, vagy valamikorra megnézem ...), valamelyik memidőzítést egyszerűen nem szereti 3 alatt a 875-ösLe fogom tesztelni ha lesz időm ... Mert nem hinném hogy a mem a hibás ...
-
anulu
félisten
tudtommal csak a Vitesta DDR500-hoz jár doboz. felette, alatta zacsis a dolog. nekem mondjuk dobozban lett kezecskémbe nyomva, de ez már az eladó srác jófejségén múlt csak (belerakta a RAM-okat 1-1 HyperX tokba
). hangsúlyozottan: NEM a Ready-nél előrendelős dologban vettem a cuccot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Autós topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest