- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
-
WN31RD
addikt
Előre bocsátom, hogy nem gondolom, hogy itt egy moderátor vagy házigazda szava bármilyen szempontból döntő. A PH! csak felületet biztosít az üzleteléshez, a konkrét ügyletekbe és feltételekbe nem tud, és nem is akar, beleszólni.
A következő a véleményem: Ha egy eladásra kínált eszköznek olyan tartozéka hiányzik, amely nélkül nem lehet az eszköznek az összes olyan - rendeltetésszerű - funkcióját maradéktalanul kihasználni, amely egy ugyanilyen, új eszközhöz mellékelt tartozékokkal kihasználható lenne, és ez a hiányzó tartozék nem nagyon olcsó és nagyon könnyen beszerezhető apróság, akkor az eladónak kötelessége lett volna a kérdéses tartozék hiányára külön felhívni a figyelmet. Ha nem így történt, akkor - szándékosan vagy nem szándékosan, de - megkárosította a vevőt. -
Grafiqs
őstag
Előre bocsátom, most nem mint mod. írom a véleményem hanem mint PH!-user.
Flashcash-nek van szerintem igaza. Mivel az adapter a kártya alap tartozéka és Te Pepe85 elfeljtetted megemlíteni, hogy az hiányzik. Persze ha nem néztél utána, mert állításod szerint Te sem kaptál hozzá, nem tudhattad. Ez eddig rendben is lenne. Csak ugye van az a dolog, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a hatálya alól.
Flashcash pedig ott hibázott, hogy nem nézte át a doboz tartalmát tétetelesen. Persze valahol érhető. hogy egy addikt-tól nem kéri el a személyiét. De azért bármit is vesz az ember megnézi, hogy mi is az.
Ez egy tanulságos történet mindkettőtök számára. Bízom benne, hogy megtudtok egyezni és nem lesz harag köztetek. -
Bagoly
senior tag
Mint régi motoros:
Az allinwonder kártya önmagában is tartalmazza az alaptartozékokat (pl. hardveres árlistán se írják úgy, hogy radeon 9000 aiw+ video-in kábel + video-out kábel + cd stb..)... Magyarul mivel nem írtad le, hogy a kártya körítése hiányos megtévesztetted a vevőt (még ha jóhiszeműen is.). Szvsz úgy korrekt, hogy visszafizeted a flashcash által igényelt 1500 forintot (ami önmagában is kb. reális ár egy ilyen kábelért, bár a ritkasága miatt még ennyiért sem fog kapni senkitől), vagy ha erre nem vagy hajlandó, akkor felajánlod a kártya visszavásárlását.
EZ SZVSZ ÍGY KORREKT!
Én pont flashcashtől vettem allinwonder-t és én is bizalmon alapuló vásárt bonyolítottam vele, de egy percig nem gondoltam, hogy ilyesmi helyzet alakulhatna ki közöttünk....
MégOFFabb:
Én is gondolkodtam a kártya megvételén, de most már áldom a szerencsém, hogy nem tettem......
Szvsz légy korrekt Pepe85!
Kérdezd meg más véleményét is az ''objektív korekt bánásmódot'' illetően, de szvsz nem nagyon fogsz más véleményt hallani! -
Egyébként azt írtad hogy eladó egy all-in-wonder magyarul minden egyben kártya.
Ez mindenütt azt jelenti hogy egy vivo-vga-t kapsz amin van egy tuner.
Amit én vettem az nem vivo-s mivel nincs meg az alaptartozék adapter hozzá, amit az utolsó 9200SE-hez is adnak. Tehát nem azt kaptam amit hirdettél.
Eladó egy all-in-wonder 9000pro kártya video in kábel és távirányító nélkül..........
Ez a pontos és korrekt.
[Szerkesztve] -
Régi motorosok? Én is az vagyok megnyugodhatsz. All in wondert is vettem innen és adtam is el, ezért tudom hogy mi a korrekt hirdetés ebben a témában.
Ha egy kártya alaptartozéka nincs meg és ezt ''elfelejted'' megemlíteni, ezután pedig arra hivatkozol hogy te nem írtad hogy van hozzá, az elég gyerekes és inkorrekt. Azt sem írtad hogy van rajta tuner vagy video out-line out kábel, ha az hiányozna akkor is erre hivatkoznál?
-A másik az hogy a video-out-ról sem írtál ha már ott tartunk hogy tételesen mindent felsoroltál, ha ott lenne hogy csak video out van, korrekt lenne a hirdetésed.
-1000 utoljára és 11600FTba került nekem a kártyád.
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash #69 üzenetére
Érdekelne egy házigazda vagy moderátor véleménye, hogy ők mit gondolnak erről, mert ők azért már mondhatni régi motorosok itt a PH-n. Meggyőződésem, hogy nem jár semmi féle pénz neked, de 500Ft-ot hajlandó vagyok visszadni a korrektség kedvéért és akkor 12.000Ft-ba kerül neked a kártya. 1.500Ft tuti nem fog menni, mert akkor inkább megtartom a kártyát és ha arról van szó elajándékozom, de szeretnék egy-két véleményt látni, mert nagyon érdekelne.
Szerk: Pontosan azt kaptad ami le volt írva, sőt, még egy kábellel többet is, mivel azt elfelejtettem leírni.
[Szerkesztve] -
Leírtad hogy a távirányító hiányzik mást nem írtál ezért nem, ha phaddikt szintről veszek akkor nem szoktam gyanakodni.
A kártya alapfunkciója nem működik, amit nem tudok pótolni, -1500FT.
Ha írtad volna hogy nincs meg egy alaptartozék nem nagyon tolongtak volna a kártyáért. Nem az a probléma hogy elfelejtetted leírni a hirdetésben hogy mi hiányzik (így más tulajdonsággal vettem wondert mint amit hirdettél), gond akkor lenne ha ennek ellenére nem lennél hajlandó cseréni vagy megegyezni.
Ha bárki más vette volna meg a kártyát abban a hiszemben, hogy vett egy all-in-wondert amihez csak a távirányító nem járt, ő is ugyanúgy kérdőre vonhatna, hiszen nem azt kapta ami a hirdetésben volt.
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash #65 üzenetére
Én korrekt voltam, vagyok és mindíg is az leszek. Hogy írtam volna le amikor nem is tudtam róla, én is így vettem. A nyugatiban gyorsan átfuthattad volna a tarozékokat, biztos nem haragudtam volna meg érte. Az árból mennyit gondoltál levonni? Esetleg 500Ft-ot, mert így is már nevetséges ára van, mondjuk még most sem értem igazán, hogy mitől nem vagyok korrekt.
-
-
Nem írtad le és ez a lényeg, bizalmon alapult az hogy megvettem tőled a kártyát a nyugatinál, cserébe elvárhatom hogy te is korrekt legyél, vagy nem így van?
A távirányító az egy opcionális tartozék leírtad hogy nincs, rendben van.
A video-in kábel alaptartozék, nem írtad hogy nincs meg, ha leírod még ennyien sem jelentkeztek volna. Az all-in-wonder alapfunkciója hogy nagyon jó minőségben tudsz vele felvenni videóról, vagy kameráról, és ilyen kábelt nem árulnak sehol.
Mivel a kártya kell nekem nem akarom visszacseréltetni, de az a minimum hogy az árból levonunk mivel ez nem egy teljes értékű all-in-wonder így.
Az első mondat után már csak az a kérdés hogy korrekt leszel-e te is?
Várom a választ. -
PEPE85
senior tag
Csak zárójelben még annyit jegyeznék meg, hogy miért nem kérdeztél rá, ha te ezt tudtad?
-
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash #61 üzenetére
Végigolvastam részletesen a hirdetésem, nem szerepel benne, hogy megvan minden tartozéka, tehát ha ilyen nagy mértékű kötöszködéssel nézem a dolgot, akkor sem hazudtan, nem csaptam be senkit, nem szokásom. A Video out-os kábel a gép mögött volt, figyelmetlen voltam és ezt azért nem írtam bele a hirdetésbe.
-
Ettől függetlenül néha digitalizálni is szerettem volna, és a kezdő hirdetésedben egy szóval sem említetted hogy hiányosak a tartozékok.
A távirányítót írtad ami teljesen rendben van nem adják ehhez a kártyához.
A video-in video out kábelekről nem írtál semmit ezért én magától értedődőnek vettem hogy ezek megvannak...... -
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash #58 üzenetére
Megnéztem a képet amit küldtél és olvasgattam is kicsit, teljes mértékben igazad van, ha boltban veszed meg, akkor adják hozzá, de mint mondtam neked személyesen is én ezzel a kártyával soha sem vettem fel(rögzítettem akármit is a gépre), nem is próbáltam, sajnos ilyet én tuti nem kaptam az előző tulajtól(emlékeznék erre a lila dologra). Mivel a Hardverpiacban 3 hónapos a legrégebbi topic amit olvasni lehet, ezért nem tudom már megnézni, hogy kitől vettem és én már egyáltalán nem emlékszem rá, ő vette 2004. januárjában a Mistral-ban. Én részletesen leírtam, hogy mit adok hozzá pontosan, nem akartam hogy bármi probléma is legyen belőle, tehát összességében csak annyit tudok mondani, hogy NAGYON SAJNÁLOM, de azt mondtad, hogy csak tvzgetésre lesz használva a második gépben, szóval remélem nincs harag.
-
Megnéztem a leírását és ott is fel van tüntetve, video-in kábelt minden all in wonderhez adnak:
Bővebben: link
A bekarikázott video-in kábelekből az egyiket mellékelik a kártyához. -
Van egy kis bibi a video in box nincs a dobozban.
Nem maradt ez otthon véletlenül? Ez elvileg nem opcionális tartozék.
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
válasz
Sancibácsi #56 üzenetére
Meme gondolom Pesten tanul és ott lesz az államvizsgája kedden szóval valahogy megbeszélem vele a találkát és akkor nincs már neked postaköltség. Legyen 40k(pontosabban 39.990, mert ez már jól hangzik), mert ez után, hogy ővé lett a kártya inkább afelé hajlottam, hogy veszek egy új 9800Pro-t 30k-ért itt PH-n és egy miro tunert max 7k-ért és olcsóbban jöttem ki és nagyobb teljesítményt értem el. Nekem az AIW része csak azért kell, mert tetszik.
Próbáltalak az előbb háromszor is hívni, de nem igazán akar összejönni valami miatt, ha jól érzem nálad van a probléma.
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash #49 üzenetére
Akkor igazából csak arra lesz használva a régi gépben, hogy TV-t nézzenek és néha játszanak vele? A két kártya között mérföldek vannak hiszen ez az új driver-rel megy, ugyan azzal mint pl a 9800Pro AIW és ezen már az új játékok is elfutnak. 13k és mindkettőnknek jó lesz. 14 órakkor leszek Nyugatiban, nem tudnál odajönni 14 és 15 óra között, ha megkérlek?
[Szerkesztve] -
12000FT-ért eladod a kártyát? (BP)
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Sancibácsi #45 üzenetére
Köszi Monkey Island rft-t!
-
achon
aktív tag
Up
-
PEPE85
senior tag
up
-
PEPE85
senior tag
up
-
PEPE85
senior tag
up
-
PEPE85
senior tag
up
-
PEPE85
senior tag
Te gyerek! Ha már felhívlak, felveszed a telefont, akkor legalább mondhattad volna, hogy ''nem kell a kártya csak akkora köcsög vagyok, hogy nem hívtalak fel, mert az elvett volna 2 percet az életemből és az nekem nagyon fáj, mail-t is hasonló indok miatt nem írtam'', nem pedig letagadni, hogy azt sem tudod miről van szó.
Nah további szép napot. -
PEPE85
senior tag
up, mert a srác nem ért oda, pedig muter várta és a telefonján sem volt elérhető. Ha elhalálozott vagy eszméletlen, akkor őszinte részvétem vagy jobbulást, egyéb esetben ********************
-
PEPE85
senior tag
wedlock: elment a mail
BandiT: rendben, megkaptam a mailt és szerdán délután majd beesek valamikor -
Fercsa
senior tag
púp
-
JaniS
senior tag
Jó kis kártya az, up! neki.
(Szerintem próbáld meg az Aproneten, ott könnyebben megkapod érte az árat. Sajnos sokan nincsenek tisztában az ''aiw'' jelentésével úgy tűnik.)
JaniS -
PEPE85
senior tag
up
-
PEPE85
senior tag
Nah senkit sem érdekel?
-
PEPE85
senior tag
up
-
PEPE85
senior tag
up
-
PEPE85
senior tag
Gecube 64MB-os 9000Pro All In Wonder kártya eladó. Bővebben: link 2004 januárjában lett véve a Mistral-ban. Igaz csak 1.500pontot ér el 3DMark03-ban, de az All In Wonder része magáért beszél. Doboz, zacskó, PowerDVD CD, PowerDirector CD, Catalyst CD, ATI leírás, amik természetesen mind eredetiek, RCA-RCA kábel, SVHS-SVHS kábel, DVI - D-sub átalakító. A kártya szép állapotban van, gyári hűtés rajta, nem lett hozzányúlva, tuningolva vagy ilyesmi. 275/270 az alapórajele. Ha valaki kicseréli a GPU hűtést és rak a memóriákra bordákat, akkor meggyőződésem, hogy menne 300/300-at, de én nem láttam értelmét, mert nemigen játszom a géppel. Ha valaki igényli ki tudom írni a legújabb Catalystet ami van most hozzá az 5.6-osat. Távirányító nem jár ehhez a modellhez gyárilag, tehát nekem sincs és ezért nem is tudok adni hozzá. A képe gyönyörű, de mondjuk ez természetes egy ATI tunernél.
Ára: 19.900Ft
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest