Hirdetés
Aktív témák
-
-
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Érdekelne egy házigazda vagy moderátor véleménye, hogy ők mit gondolnak erről, mert ők azért már mondhatni régi motorosok itt a PH-n. Meggyőződésem, hogy nem jár semmi féle pénz neked, de 500Ft-ot hajlandó vagyok visszadni a korrektség kedvéért és akkor 12.000Ft-ba kerül neked a kártya. 1.500Ft tuti nem fog menni, mert akkor inkább megtartom a kártyát és ha arról van szó elajándékozom, de szeretnék egy-két véleményt látni, mert nagyon érdekelne.
Szerk: Pontosan azt kaptad ami le volt írva, sőt, még egy kábellel többet is, mivel azt elfelejtettem leírni.
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Én korrekt voltam, vagyok és mindíg is az leszek. Hogy írtam volna le amikor nem is tudtam róla, én is így vettem. A nyugatiban gyorsan átfuthattad volna a tarozékokat, biztos nem haragudtam volna meg érte. Az árból mennyit gondoltál levonni? Esetleg 500Ft-ot, mert így is már nevetséges ára van, mondjuk még most sem értem igazán, hogy mitől nem vagyok korrekt.
-
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Végigolvastam részletesen a hirdetésem, nem szerepel benne, hogy megvan minden tartozéka, tehát ha ilyen nagy mértékű kötöszködéssel nézem a dolgot, akkor sem hazudtan, nem csaptam be senkit, nem szokásom. A Video out-os kábel a gép mögött volt, figyelmetlen voltam és ezt azért nem írtam bele a hirdetésbe.
-
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Megnéztem a képet amit küldtél és olvasgattam is kicsit, teljes mértékben igazad van, ha boltban veszed meg, akkor adják hozzá, de mint mondtam neked személyesen is én ezzel a kártyával soha sem vettem fel(rögzítettem akármit is a gépre), nem is próbáltam, sajnos ilyet én tuti nem kaptam az előző tulajtól(emlékeznék erre a lila dologra). Mivel a Hardverpiacban 3 hónapos a legrégebbi topic amit olvasni lehet, ezért nem tudom már megnézni, hogy kitől vettem és én már egyáltalán nem emlékszem rá, ő vette 2004. januárjában a Mistral-ban. Én részletesen leírtam, hogy mit adok hozzá pontosan, nem akartam hogy bármi probléma is legyen belőle, tehát összességében csak annyit tudok mondani, hogy NAGYON SAJNÁLOM, de azt mondtad, hogy csak tvzgetésre lesz használva a második gépben, szóval remélem nincs harag.
-
PEPE85
senior tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Akkor igazából csak arra lesz használva a régi gépben, hogy TV-t nézzenek és néha játszanak vele? A két kártya között mérföldek vannak hiszen ez az új driver-rel megy, ugyan azzal mint pl a 9800Pro AIW és ezen már az új játékok is elfutnak. 13k és mindkettőnknek jó lesz. 14 órakkor leszek Nyugatiban, nem tudnál odajönni 14 és 15 óra között, ha megkérlek?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest