Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Előre bocsátom, hogy nem gondolom, hogy itt egy moderátor vagy házigazda szava bármilyen szempontból döntő. A PH! csak felületet biztosít az üzleteléshez, a konkrét ügyletekbe és feltételekbe nem tud, és nem is akar, beleszólni.
A következő a véleményem: Ha egy eladásra kínált eszköznek olyan tartozéka hiányzik, amely nélkül nem lehet az eszköznek az összes olyan - rendeltetésszerű - funkcióját maradéktalanul kihasználni, amely egy ugyanilyen, új eszközhöz mellékelt tartozékokkal kihasználható lenne, és ez a hiányzó tartozék nem nagyon olcsó és nagyon könnyen beszerezhető apróság, akkor az eladónak kötelessége lett volna a kérdéses tartozék hiányára külön felhívni a figyelmet. Ha nem így történt, akkor - szándékosan vagy nem szándékosan, de - megkárosította a vevőt. -
Grafiqs
őstag
Előre bocsátom, most nem mint mod. írom a véleményem hanem mint PH!-user.
Flashcash-nek van szerintem igaza. Mivel az adapter a kártya alap tartozéka és Te Pepe85 elfeljtetted megemlíteni, hogy az hiányzik. Persze ha nem néztél utána, mert állításod szerint Te sem kaptál hozzá, nem tudhattad. Ez eddig rendben is lenne. Csak ugye van az a dolog, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a hatálya alól.
Flashcash pedig ott hibázott, hogy nem nézte át a doboz tartalmát tétetelesen. Persze valahol érhető. hogy egy addikt-tól nem kéri el a személyiét. De azért bármit is vesz az ember megnézi, hogy mi is az.
Ez egy tanulságos történet mindkettőtök számára. Bízom benne, hogy megtudtok egyezni és nem lesz harag köztetek. -
Régi motorosok? Én is az vagyok megnyugodhatsz. All in wondert is vettem innen és adtam is el, ezért tudom hogy mi a korrekt hirdetés ebben a témában.
Ha egy kártya alaptartozéka nincs meg és ezt ''elfelejted'' megemlíteni, ezután pedig arra hivatkozol hogy te nem írtad hogy van hozzá, az elég gyerekes és inkorrekt. Azt sem írtad hogy van rajta tuner vagy video out-line out kábel, ha az hiányozna akkor is erre hivatkoznál?
-A másik az hogy a video-out-ról sem írtál ha már ott tartunk hogy tételesen mindent felsoroltál, ha ott lenne hogy csak video out van, korrekt lenne a hirdetésed.
-1000 utoljára és 11600FTba került nekem a kártyád.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő