- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Előre bocsátom, hogy nem gondolom, hogy itt egy moderátor vagy házigazda szava bármilyen szempontból döntő. A PH! csak felületet biztosít az üzleteléshez, a konkrét ügyletekbe és feltételekbe nem tud, és nem is akar, beleszólni.
A következő a véleményem: Ha egy eladásra kínált eszköznek olyan tartozéka hiányzik, amely nélkül nem lehet az eszköznek az összes olyan - rendeltetésszerű - funkcióját maradéktalanul kihasználni, amely egy ugyanilyen, új eszközhöz mellékelt tartozékokkal kihasználható lenne, és ez a hiányzó tartozék nem nagyon olcsó és nagyon könnyen beszerezhető apróság, akkor az eladónak kötelessége lett volna a kérdéses tartozék hiányára külön felhívni a figyelmet. Ha nem így történt, akkor - szándékosan vagy nem szándékosan, de - megkárosította a vevőt. -
Grafiqs
őstag
Előre bocsátom, most nem mint mod. írom a véleményem hanem mint PH!-user.
Flashcash-nek van szerintem igaza. Mivel az adapter a kártya alap tartozéka és Te Pepe85 elfeljtetted megemlíteni, hogy az hiányzik. Persze ha nem néztél utána, mert állításod szerint Te sem kaptál hozzá, nem tudhattad. Ez eddig rendben is lenne. Csak ugye van az a dolog, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a hatálya alól.
Flashcash pedig ott hibázott, hogy nem nézte át a doboz tartalmát tétetelesen. Persze valahol érhető. hogy egy addikt-tól nem kéri el a személyiét. De azért bármit is vesz az ember megnézi, hogy mi is az.
Ez egy tanulságos történet mindkettőtök számára. Bízom benne, hogy megtudtok egyezni és nem lesz harag köztetek. -
Régi motorosok? Én is az vagyok megnyugodhatsz. All in wondert is vettem innen és adtam is el, ezért tudom hogy mi a korrekt hirdetés ebben a témában.
Ha egy kártya alaptartozéka nincs meg és ezt ''elfelejted'' megemlíteni, ezután pedig arra hivatkozol hogy te nem írtad hogy van hozzá, az elég gyerekes és inkorrekt. Azt sem írtad hogy van rajta tuner vagy video out-line out kábel, ha az hiányozna akkor is erre hivatkoznál?
-A másik az hogy a video-out-ról sem írtál ha már ott tartunk hogy tételesen mindent felsoroltál, ha ott lenne hogy csak video out van, korrekt lenne a hirdetésed.
-1000 utoljára és 11600FTba került nekem a kártyád.
[Szerkesztve] -
Leírtad hogy a távirányító hiányzik mást nem írtál ezért nem, ha phaddikt szintről veszek akkor nem szoktam gyanakodni.
A kártya alapfunkciója nem működik, amit nem tudok pótolni, -1500FT.
Ha írtad volna hogy nincs meg egy alaptartozék nem nagyon tolongtak volna a kártyáért. Nem az a probléma hogy elfelejtetted leírni a hirdetésben hogy mi hiányzik (így más tulajdonsággal vettem wondert mint amit hirdettél), gond akkor lenne ha ennek ellenére nem lennél hajlandó cseréni vagy megegyezni.
Ha bárki más vette volna meg a kártyát abban a hiszemben, hogy vett egy all-in-wondert amihez csak a távirányító nem járt, ő is ugyanúgy kérdőre vonhatna, hiszen nem azt kapta ami a hirdetésben volt.
[Szerkesztve] -
-
Nem írtad le és ez a lényeg, bizalmon alapult az hogy megvettem tőled a kártyát a nyugatinál, cserébe elvárhatom hogy te is korrekt legyél, vagy nem így van?
A távirányító az egy opcionális tartozék leírtad hogy nincs, rendben van.
A video-in kábel alaptartozék, nem írtad hogy nincs meg, ha leírod még ennyien sem jelentkeztek volna. Az all-in-wonder alapfunkciója hogy nagyon jó minőségben tudsz vele felvenni videóról, vagy kameráról, és ilyen kábelt nem árulnak sehol.
Mivel a kártya kell nekem nem akarom visszacseréltetni, de az a minimum hogy az árból levonunk mivel ez nem egy teljes értékű all-in-wonder így.
Az első mondat után már csak az a kérdés hogy korrekt leszel-e te is?
Várom a választ. -
Ettől függetlenül néha digitalizálni is szerettem volna, és a kezdő hirdetésedben egy szóval sem említetted hogy hiányosak a tartozékok.
A távirányítót írtad ami teljesen rendben van nem adják ehhez a kártyához.
A video-in video out kábelekről nem írtál semmit ezért én magától értedődőnek vettem hogy ezek megvannak......
Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő