Hirdetés
Aktív témák
-
Mankó
veterán
Odáig el se jutottam, hogy játszak. Már az Xp felhúzása után az első bejelentkezés után lekapcsolta az lcd-t.
A haver Geforce4-vel, meg órákig baszogattuk és nem volt ilyen. Ezekután már csak arra gondolhattunk, hogy a vid.kari a bűnös.
Azt nem tudom mennyit bír a lap, én azt tudom, hogy 240-et néztem, mert még így szinkronban ment a ramom. Lehet , hogy bír többet is, de engem ez már érdekelt.
Már nem fogom kipróbálni, mert a lap minden tartozékával a dobozában pihen, én meg a jó öreg Epox lap + Barton párossal netezek.
-
Mankó
veterán
Szerintem ez proci függő.
Én is próbálgattam a tuningot, de az összeférhetetlenség miatt nem sokáig jutottam. A haver Geforce4-se meg nem volt sokáig nálam. Azt tudom neked mondani, hogy a 240-et még bírta (3200+ Venice). Hogy aztán följebb ment-e volna, ki tudja? Odáig nem jutottam. Mindegy volt, hogy bírja-e vagy nem, ha a vid.karival nem fér össze,
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Goddess of Victory:Nikke
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPHONE 12 MINI 128GB, KÉK, AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest