Aktív témák
-
Mankó
veterán
Probléma megoldódott. 4x-re kellett állítani az AGP-t.
Van most közben egy MSI K8N Neo2 Plat. lapom is, de meg kell hogy mondjam, hogy abban sem megy jobban a proci. Valószinűleg a ramok miatt.
Na már most kb. 200pont különbségek vannak a tesztekben a 2lap között, és nem ér meg 10-15ezer forint különbséget. Ezért úgy néz ki marad a VIA-s lap. -
Mankó
veterán
Alapból a 9.2-es Bios volt rajta. De biztos ami biztos ráfrissítettem a legújabbat. De az is 9.2-es volt. Alapból támogatta a Venice-t.
Nem tudom, hogy mi miatt akadt össze a 9800Proval. Nekem is nagyon furcsa volt, még nem láttam ilyet. Havernak az ezer éves Ti4200-vel meg ment csont nélkül minden.
A fene se érti. -
Mankó
veterán
UP!
-
Mankó
veterán
válasz
Phantom Lord #8 üzenetére
Na mi a helyzet a DFI-vel? Eladtad már? Mert akkor megegyezhetnénk az MSI-re!
-
Mankó
veterán
Ingyen nem fogom adni, pedig itt lassan azt akarjátok.
Ami jó meg olcsó, az nem kell senkinek. Na mindegy, akkor marad.
Azért UP! -
Mankó
veterán
Értékegyeztetéssel NF4-re cserélném.
-
Mankó
veterán
Új ár: 16ezer.
Gyerünk, gyerünk, jöhetnek az ajánlatok! Vid.kari, winyó, stb. -
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
Odáig el se jutottam, hogy játszak. Már az Xp felhúzása után az első bejelentkezés után lekapcsolta az lcd-t.
A haver Geforce4-vel, meg órákig baszogattuk és nem volt ilyen. Ezekután már csak arra gondolhattunk, hogy a vid.kari a bűnös.
Azt nem tudom mennyit bír a lap, én azt tudom, hogy 240-et néztem, mert még így szinkronban ment a ramom. Lehet , hogy bír többet is, de engem ez már érdekelt.
Már nem fogom kipróbálni, mert a lap minden tartozékával a dobozában pihen, én meg a jó öreg Epox lap + Barton párossal netezek. -
Mankó
veterán
Szerintem ez proci függő.
Én is próbálgattam a tuningot, de az összeférhetetlenség miatt nem sokáig jutottam. A haver Geforce4-se meg nem volt sokáig nálam. Azt tudom neked mondani, hogy a 240-et még bírta (3200+ Venice). Hogy aztán följebb ment-e volna, ki tudja? Odáig nem jutottam. Mindegy volt, hogy bírja-e vagy nem, ha a vid.karival nem fér össze, -
Mankó
veterán
Ajánlatokat várok még!
-
Mankó
veterán
Jól hangzik.
Csak sajnos 2 éve volt egy komoly gázolásos balesetem bicajjal. S maradt is vissza belőle valami.
Akkor jelentkeztem fel a prohardverre is. Innen jött a nick név is. (Fél évet húztam le mankóval egy részeg f@sz miatt)
Úgyhogy inkább ezt is kihagyom.
Jöhetnek a további ajánlatok. -
Mankó
veterán
Na, végre valami kis érdeklődés. Jól van lesz ez még jobb is.
Nem csak feltétlenül számtech. hardver érdekel. Jöhetnek az ajánlatok, hátha befut valami amire régóta vágyok.
De ne feledjétek: a lap Salgótarjánban van, de ha kell feljuttatom Pestre. -
Mankó
veterán
válasz
Phantom Lord #8 üzenetére
Hát akkor remélem, hogy gyorsan eltudod adni.
Nekem a kp lenne a legjobb, de cserélhetjük is valamire, de majd megegyezünk.
Ha van valami keress! -
Mankó
veterán
válasz
Phantom Lord #4 üzenetére
Ha kicsit hamarabb jön az ajánlat érdekelt volna. Sajnos a proci, meg a hűtő már gazdára talált, csak a lap maradt, Így nem tudnék mit kezdeni ezzel a lappal.
De miért cserélnéd el ezt a jó lapot? Vagy esetleg jó pénzt kellett volna ráfizetnem? -
Mankó
veterán
Bármilyen hardver csere érdekel.
Vagy a lap eladó 17.000 Ft-ért. Szerintem bőven jó ár egy 3 év garos MSI lapért. -
Mankó
veterán
UP!
-
Mankó
veterán
A történet a következő:
Múlt héten pénteken vettem egy MSI K8T Neo2-F 939 (K8T800Pro) AGP-s lapot. A lap vadiúj, 3 év gar, meg minden. Számla másolatot tudok adni és garijegyet. Mindene meg van, a kábelek még ki sincsenek bontva.
A probléma az, hogy a chipset nem megy az ATI 9800Pro kártyámmal. (Lekapcsolgatja az lcd-t.)
Mielőtt jönnétek, hogy sz@r a lap, közlöm, hogy haver GF4 Ti4200-val simán ment.
Sajnos lóvé most nincs, hogy videokarit is vegyek, ezért el kell adnom a konfigot.
A procira, meg a hűtőre úgy néz ki lesz vevő. A lapot meg elcserélném bármi értelmes dologra, akár ráfizetéssel is. De vevők is jöhetnek.
Ennek fényében jöhetnek az ajánlatok.
Ui.: A lap Salgótarjánban van, de ha más nincs, feljuttatom akár Pestre is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest