- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Mankó
veterán
Probléma megoldódott. 4x-re kellett állítani az AGP-t.
Van most közben egy MSI K8N Neo2 Plat. lapom is, de meg kell hogy mondjam, hogy abban sem megy jobban a proci. Valószinűleg a ramok miatt.
Na már most kb. 200pont különbségek vannak a tesztekben a 2lap között, és nem ér meg 10-15ezer forint különbséget. Ezért úgy néz ki marad a VIA-s lap. -
DigitXT
félisten
Hát bazz, ez nem jó hír, ráadásul annak fényében, hogy a procim 1,5V-on fickós 2,2GHz fölött is, pláne: jól befürödtünk ezzel a lappal, azt hiszem.
Persze alapon, mindenféle tuning nélkül, és ugye a 3.3-as BIOS-szal nincs vele semmi gond (ha vki a befürdés kifejezés olvasatán nem akarná megvenni majd
), pusztán nem egy tuningbajnok, valamint azért vannak ''furcsaságai'' (hőmérés bug pl.), persze ezzel nem gariztathatom asszem, mert kiröhögnek.
Amúgy nekem nagyker gar van rajta, állítólag 3 év, és most van meg másfél hónapja.
Csak azt nem tudom, hogy mire váltsak, hogy a 9800Prom is futhasson, és a pénzem se nullázódjon megint le a ''nyamvadt gép'' miatt...
Amúgy anulu 7800GTX-e eléggé csábít a PCI-E felé, de az sajna más árkategória egyelőre...
-
Mankó
veterán
Alapból a 9.2-es Bios volt rajta. De biztos ami biztos ráfrissítettem a legújabbat. De az is 9.2-es volt. Alapból támogatta a Venice-t.
Nem tudom, hogy mi miatt akadt össze a 9800Proval. Nekem is nagyon furcsa volt, még nem láttam ilyet. Havernak az ezer éves Ti4200-vel meg ment csont nélkül minden.
A fene se érti. -
DigitXT
félisten
Csak egy kérdés: melyik BIOS volt rajta gyárilag?
Csak mert nekem még a 3.3-as van, ami nem támogatja a Venice-eket, de semmi gondom a 9800Prommal, ellenben a tuning nem nagyon megy. (Holnap megyek anuluhoz, letesztelni, hogy a procim valójában mennyit bír.
) Azért érdekelne, mert ha megtartom a lapot, és később BIOS-t frissítek, egy esetleges prociupgrade miatt, és összeakad a 9800-asommal, morci leszek. Szóval nincs véletlenül vmi használható infód?
-
Mankó
veterán
UP!
-
Mankó
veterán
válasz
Phantom Lord #8 üzenetére
Na mi a helyzet a DFI-vel? Eladtad már? Mert akkor megegyezhetnénk az MSI-re!
-
Mankó
veterán
Ingyen nem fogom adni, pedig itt lassan azt akarjátok.
Ami jó meg olcsó, az nem kell senkinek. Na mindegy, akkor marad.
Azért UP! -
Mankó
veterán
Értékegyeztetéssel NF4-re cserélném.
-
Mankó
veterán
Új ár: 16ezer.
Gyerünk, gyerünk, jöhetnek az ajánlatok! Vid.kari, winyó, stb. -
arhat
tag
Bemásoltam a leírását....
Product Type CD / MP3 player - CD/MP3
Width 13 cm
Depth 13.7 cm
Height 2.8 cm
Weight 258 g
Enclosure Colour Silver
Enclosure Material Plastic
Localisation English
Top of Page
Audio System
Sound Output Mode Stereo
Sound Effects Digital Dynamic Bass Boost (Digital DBB)
Heat Resistant Yes
Features Battery level indication, hold button, auto power off
Top of Page
Built-in Display
Built-in Display LCD
Top of Page
CD System
Type CD / MP3 player
Media Load Type Slot-load
Playback Modes Programme play, repeat shuffle, random play, all tracks repeat, one track repeat
Response Bandwidth 20 - 20000 Hz
Signal-To-Noise Ratio 80 dB
Supported Bit Rate 32 - 320Kbps
Shockproof Memory 25 seconds
MP3 Shockproof Memory 45 seconds
CD Track Programming Yes (32 tracks)
CD-R/CD-RW Compatible Yes
CD-RW Compatible Yes
Supported Digital Audio Standards MP3
Top of Page
Headphones
Headphones Type Headphones - binaural - semi-open
Connectivity Technology Wired
Sound Output Mode Stereo
Top of Page
Connections
Connector Type 1 x headphones ( mini-phone stereo 3.5 mm )
1 x DC power input
Top of Page
Battery
Battery 2 x battery - AA type
Battery Life Details Digital playback - Alkaline - 10 hour(s) ¦ CD playback - Alkaline - 10 hour(s) -
Mankó
veterán
-
arhat
tag
Nem gondoltam 1:1-ben. Valamennyit ráfizetnék, csak még az a, hogy mennyit. Igazság szerint nemtudom hogy miért, de nem írnak túl jó kritikákat erről a lapról. Amit nem értek...pedig azt szokták mondani, hogy a Via kártyák gyorsabbak mint az NF kártyák. vagy ez már a NF4- nél nem igaz? Én nem értek annyira hozzá...
Valaki segítsen!!
Én budapesti vagyok, és Te?
Ahhh...most látom Salgótarján....akkor hagyjuk...csere postán keresztűl dupla kockázat..
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Odáig el se jutottam, hogy játszak. Már az Xp felhúzása után az első bejelentkezés után lekapcsolta az lcd-t.
A haver Geforce4-vel, meg órákig baszogattuk és nem volt ilyen. Ezekután már csak arra gondolhattunk, hogy a vid.kari a bűnös.
Azt nem tudom mennyit bír a lap, én azt tudom, hogy 240-et néztem, mert még így szinkronban ment a ramom. Lehet , hogy bír többet is, de engem ez már érdekelt.
Már nem fogom kipróbálni, mert a lap minden tartozékával a dobozában pihen, én meg a jó öreg Epox lap + Barton párossal netezek. -
Soni
tag
Köszi a gyors választ.Részemről azthiszem akkor tárgytalan,mert a mostani giga lap is bírja 245-ig egy 3200-es venice van benne.Tehát nem volna semmi értelme megvennem.Szerintem probáld ki,hogy a biosban az agp szorzoját visszaveszed 8x-osrol 4x-esre,nekem is ez volt a bajom a giga lappal(lefagytak a játékok),azóta tökéletes.Sok sikert az eladáshoz!
-
Mankó
veterán
Szerintem ez proci függő.
Én is próbálgattam a tuningot, de az összeférhetetlenség miatt nem sokáig jutottam. A haver Geforce4-se meg nem volt sokáig nálam. Azt tudom neked mondani, hogy a 240-et még bírta (3200+ Venice). Hogy aztán följebb ment-e volna, ki tudja? Odáig nem jutottam. Mindegy volt, hogy bírja-e vagy nem, ha a vid.karival nem fér össze, -
Mankó
veterán
Ajánlatokat várok még!
-
Mankó
veterán
Jól hangzik.
Csak sajnos 2 éve volt egy komoly gázolásos balesetem bicajjal. S maradt is vissza belőle valami.
Akkor jelentkeztem fel a prohardverre is. Innen jött a nick név is. (Fél évet húztam le mankóval egy részeg f@sz miatt)
Úgyhogy inkább ezt is kihagyom.
Jöhetnek a további ajánlatok. -
Mankó
veterán
Na, végre valami kis érdeklődés. Jól van lesz ez még jobb is.
Nem csak feltétlenül számtech. hardver érdekel. Jöhetnek az ajánlatok, hátha befut valami amire régóta vágyok.
De ne feledjétek: a lap Salgótarjánban van, de ha kell feljuttatom Pestre. -
arhat
tag
Csere erre?
''IBM Thinkpad 760EL P1 notebook.
Pentium 120MHz proci, 80 MB memória, 1,7 GB merevlemez, sound card ESS 1688 (SB compatible), DSTN 800x600 11'4 display, CD-ROM 8x , floppy, IRda- soros-párhuzamos-PS/2 port, TRIDENT VGA 1 MB.+ dokkoló egység amiben van hálókártya, 1 ISA + 1 PCI busz. Akku nincs meg.'' -
Mankó
veterán
válasz
Phantom Lord #8 üzenetére
Hát akkor remélem, hogy gyorsan eltudod adni.
Nekem a kp lenne a legjobb, de cserélhetjük is valamire, de majd megegyezünk.
Ha van valami keress! -
Viewsonic
aktív tag
válasz
Phantom Lord #4 üzenetére
15ért vetted nemrég a dfi-t?14ért lehet megvenném
-
Mankó
veterán
válasz
Phantom Lord #4 üzenetére
Ha kicsit hamarabb jön az ajánlat érdekelt volna. Sajnos a proci, meg a hűtő már gazdára talált, csak a lap maradt, Így nem tudnék mit kezdeni ezzel a lappal.
De miért cserélnéd el ezt a jó lapot? Vagy esetleg jó pénzt kellett volna ráfizetnem? -
Phantom Lord
aktív tag
Csere DFI Lanparty UT nf3 250gb-re?
-
Mankó
veterán
Bármilyen hardver csere érdekel.
Vagy a lap eladó 17.000 Ft-ért. Szerintem bőven jó ár egy 3 év garos MSI lapért. -
Mankó
veterán
UP!
-
Mankó
veterán
A történet a következő:
Múlt héten pénteken vettem egy MSI K8T Neo2-F 939 (K8T800Pro) AGP-s lapot. A lap vadiúj, 3 év gar, meg minden. Számla másolatot tudok adni és garijegyet. Mindene meg van, a kábelek még ki sincsenek bontva.
A probléma az, hogy a chipset nem megy az ATI 9800Pro kártyámmal. (Lekapcsolgatja az lcd-t.)
Mielőtt jönnétek, hogy sz@r a lap, közlöm, hogy haver GF4 Ti4200-val simán ment.
Sajnos lóvé most nincs, hogy videokarit is vegyek, ezért el kell adnom a konfigot.
A procira, meg a hűtőre úgy néz ki lesz vevő. A lapot meg elcserélném bármi értelmes dologra, akár ráfizetéssel is. De vevők is jöhetnek.
Ennek fényében jöhetnek az ajánlatok.
Ui.: A lap Salgótarjánban van, de ha más nincs, feljuttatom akár Pestre is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest