Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Hát bazz, ez nem jó hír, ráadásul annak fényében, hogy a procim 1,5V-on fickós 2,2GHz fölött is, pláne: jól befürödtünk ezzel a lappal, azt hiszem.
Persze alapon, mindenféle tuning nélkül, és ugye a 3.3-as BIOS-szal nincs vele semmi gond (ha vki a befürdés kifejezés olvasatán nem akarná megvenni majd
), pusztán nem egy tuningbajnok, valamint azért vannak ''furcsaságai'' (hőmérés bug pl.), persze ezzel nem gariztathatom asszem, mert kiröhögnek.
Amúgy nekem nagyker gar van rajta, állítólag 3 év, és most van meg másfél hónapja.
Csak azt nem tudom, hogy mire váltsak, hogy a 9800Prom is futhasson, és a pénzem se nullázódjon megint le a ''nyamvadt gép'' miatt...
Amúgy anulu 7800GTX-e eléggé csábít a PCI-E felé, de az sajna más árkategória egyelőre...
-
DigitXT
félisten
Csak egy kérdés: melyik BIOS volt rajta gyárilag?
Csak mert nekem még a 3.3-as van, ami nem támogatja a Venice-eket, de semmi gondom a 9800Prommal, ellenben a tuning nem nagyon megy. (Holnap megyek anuluhoz, letesztelni, hogy a procim valójában mennyit bír.
) Azért érdekelne, mert ha megtartom a lapot, és később BIOS-t frissítek, egy esetleges prociupgrade miatt, és összeakad a 9800-asommal, morci leszek. Szóval nincs véletlenül vmi használható infód?
-
arhat
tag
Nem gondoltam 1:1-ben. Valamennyit ráfizetnék, csak még az a, hogy mennyit. Igazság szerint nemtudom hogy miért, de nem írnak túl jó kritikákat erről a lapról. Amit nem értek...pedig azt szokták mondani, hogy a Via kártyák gyorsabbak mint az NF kártyák. vagy ez már a NF4- nél nem igaz? Én nem értek annyira hozzá...
Valaki segítsen!!
Én budapesti vagyok, és Te?
Ahhh...most látom Salgótarján....akkor hagyjuk...csere postán keresztűl dupla kockázat..
[Szerkesztve] -
Soni
tag
Köszi a gyors választ.Részemről azthiszem akkor tárgytalan,mert a mostani giga lap is bírja 245-ig egy 3200-es venice van benne.Tehát nem volna semmi értelme megvennem.Szerintem probáld ki,hogy a biosban az agp szorzoját visszaveszed 8x-osrol 4x-esre,nekem is ez volt a bajom a giga lappal(lefagytak a játékok),azóta tökéletes.Sok sikert az eladáshoz!
-
arhat
tag
Csere erre?
''IBM Thinkpad 760EL P1 notebook.
Pentium 120MHz proci, 80 MB memória, 1,7 GB merevlemez, sound card ESS 1688 (SB compatible), DSTN 800x600 11'4 display, CD-ROM 8x , floppy, IRda- soros-párhuzamos-PS/2 port, TRIDENT VGA 1 MB.+ dokkoló egység amiben van hálókártya, 1 ISA + 1 PCI busz. Akku nincs meg.''
Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest