Hirdetés
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Hát bazz, ez nem jó hír, ráadásul annak fényében, hogy a procim 1,5V-on fickós 2,2GHz fölött is, pláne: jól befürödtünk ezzel a lappal, azt hiszem.
Persze alapon, mindenféle tuning nélkül, és ugye a 3.3-as BIOS-szal nincs vele semmi gond (ha vki a befürdés kifejezés olvasatán nem akarná megvenni majd
), pusztán nem egy tuningbajnok, valamint azért vannak ''furcsaságai'' (hőmérés bug pl.), persze ezzel nem gariztathatom asszem, mert kiröhögnek.
Amúgy nekem nagyker gar van rajta, állítólag 3 év, és most van meg másfél hónapja.
Csak azt nem tudom, hogy mire váltsak, hogy a 9800Prom is futhasson, és a pénzem se nullázódjon megint le a ''nyamvadt gép'' miatt...
Amúgy anulu 7800GTX-e eléggé csábít a PCI-E felé, de az sajna más árkategória egyelőre...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 6 41mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze alapon, mindenféle tuning nélkül, és ugye a 3.3-as BIOS-szal nincs vele semmi gond (ha vki a befürdés kifejezés olvasatán nem akarná megvenni majd
), pusztán nem egy tuningbajnok, valamint azért vannak ''furcsaságai'' (hőmérés bug pl.), persze ezzel nem gariztathatom asszem, mert kiröhögnek.
Amúgy nekem nagyker gar van rajta, állítólag 3 év, és most van meg másfél hónapja.
Amúgy anulu 7800GTX-e eléggé csábít a PCI-E felé, de az sajna más árkategória egyelőre...