Keresés

Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Mankó #61 üzenetére

Hát bazz, ez nem jó hír, ráadásul annak fényében, hogy a procim 1,5V-on fickós 2,2GHz fölött is, pláne: jól befürödtünk ezzel a lappal, azt hiszem.:( Persze alapon, mindenféle tuning nélkül, és ugye a 3.3-as BIOS-szal nincs vele semmi gond (ha vki a befürdés kifejezés olvasatán nem akarná megvenni majd;]), pusztán nem egy tuningbajnok, valamint azért vannak ''furcsaságai'' (hőmérés bug pl.), persze ezzel nem gariztathatom asszem, mert kiröhögnek.:DDD Amúgy nekem nagyker gar van rajta, állítólag 3 év, és most van meg másfél hónapja.:( Csak azt nem tudom, hogy mire váltsak, hogy a 9800Prom is futhasson, és a pénzem se nullázódjon megint le a ''nyamvadt gép'' miatt...:O Amúgy anulu 7800GTX-e eléggé csábít a PCI-E felé, de az sajna más árkategória egyelőre...:))

• DigitXT

félisten

válasz Mankó #1 üzenetére

Csak egy kérdés: melyik BIOS volt rajta gyárilag?:F Csak mert nekem még a 3.3-as van, ami nem támogatja a Venice-eket, de semmi gondom a 9800Prommal, ellenben a tuning nem nagyon megy. (Holnap megyek anuluhoz, letesztelni, hogy a procim valójában mennyit bír.:DDD) Azért érdekelne, mert ha megtartom a lapot, és később BIOS-t frissítek, egy esetleges prociupgrade miatt, és összeakad a 9800-asommal, morci leszek. Szóval nincs véletlenül vmi használható infód?:R

Aktív témák