Új hozzászólás Aktív témák
-
ko1122
tag
Ez tipikusan a No comment kategória. Adtunk a sz..nak egy pofont.
-
ko1122
tag
Webmatyi Szerintem meg kár itt kóklerokdni és eröltetni a ''márpedig akkor is kódoljatok 5.1t 2.0ból'' dolgot. Örülj neki h neked megfelel ez a dolog. Énnekem volt számos ilyen dvd-m ami így lett megbuherálva, de köszi szépen, az új decoderem sokkal szebb hangot fabrikált 2.0ból, mint a te általad hangoztatott 5.1hang. És ezek is Concert filmek voltak. Szerintem az időigényes kódolások helyett ruházz be egy jobb hangcuccosra egy normális decoderrel ellátott Recryverrel.
-
ko1122
tag
Hát én nem vagyok afféle májjer ilyen témába, viszont a szép hazgzásra ki van élezve a fülem, és az ''ál'' 5.1 hangnál igazán csak azt vettem észre h néha a csatornák mintha zavarodnának. Én amondó vagyok, hogy egy igazán jó dekóderrel a 2.0 hangot olyan jól meg lehet bolondítani, hogy az ilyen fajta ''ál'' 5.1 hatást felülmúlják. És persze ehhez megfelelő sugárzók is kellenek és egy megfelelő helyiség. De sok sikert a további házi-hangmastereléshez...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest