Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz kjanos #28176 üzenetére
Nincs. Újítsd fel.
1. Fejpánt felújításra ötlet
2. Ez jó párna (a black protein). Kb. 5-6 félét próbáltam már.3. Ha a pánt végén repedt a műanyag biszb@sz, akkor meg INNEN tudsz pl. alkatrészt rendelni. Ez utóbbit mondjuk még nem rendeltem, de az Alpha S féle ugyanolya, mint a sima Alpha-é. Van itthon mindkettő, utóbbit is felújítottam.
Vezetéket is kapsz hozzá kínából, ha azzal lenne probléma. Más helyében csak akkor dobnám el az Alphát, ha valamelyik oldal már nem szólna, vagy az a kábel lenne kontaktos, ami a fejpánton megy keresztül. A többi eset orvosolható relatíve olcsón, vagy gombokból.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz kjanos #20682 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire sok mély kell, de azért arra vigyázz, hogy ha túl sok, akkor elnyomhatja a többi tartományt, így a footstepeket is, ami FPS játékoknál kritikus szempont. A Clouddal és a H5-tel nem lesz ilyen problémád, többet is megtudhatsz a kettő közti különbségekről a keresőt használva.
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz kjanos #20503 üzenetére
Nem rossz ami nekem van,de találsz jobb érték arányban azt javaslom srácok értenek hozzá.
A GSP 350 re rá kérdeztem,de nem tudták mivel friss füles még.
Ezért lehet csak nekem van a csoportban ilyen,de amennyiben nem akkor várom annak a kolégának a válaszát is.
Mivel én is tanonc vagyok ezzel a 7.1 el amim van
Szívesen - ne köszönd ez természetesÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz kjanos #20497 üzenetére
GSP 350 van.
Hatalmas a hangzása.
Nagyon szép letisztult nem túl basszusos nem túl éles.
Nagyon letisztul kristály tiszta hangzásvilággal rendelkezik.
A csavarót érdemes nem használni a fülesen csutkára kell venni.
A bal oldali jobban fog szólni,ha tekergetem ez valami típus hiba ilyen füleseknél ami nem baj Windowsban manuálisan leveszem a hangerőt.
Sokszor kellett játékközben lekapni a fülest,mert azt hittem valaki hozzám szólt,vagy a szomszédban verekednek.
Azt kiderült a játékban az utcáról szűrődött így be a hang.
A GSP 350 Dolby vel rendelkezik egy gombnyomásra,és saját hangkártyája van USB a csatlakozása 2.0 vagy 3.0 kompatibilis,és hosszú a kábele.
Egyedül két dolog ami negatívum nálam.
Az anyaga nem tudom milyen műanyag,és félek ketté törik majd egyszer.
A másik meg a fülpárna műbőr.
A fülpárnában a fülcimpám izzadt,és a fülkarimám,de nagyon.
Inkább kivágtam egy zoknit azt raktam a párnára azt így nem izzad.
Persze nem használtat tettem rá 2 hetest,mert akkor túl bele élném magamat,ha egy fosatós játékban játszanák azt izzadna a koma lába
Volt egy hiba beakadt a hang vagy is elkezdett szaggatni túlvezérelte.The Witcher 3,COD MW 2 nél volt ez.
Amióta Natív 7.1 ben van,és ki van kapcsolva tálca Hangok Tulajdonság hangszórók beállításából a széllessávú hangszóró,és a Virtuális 7.1.
Így is adja a 7.1 et csak nem szereti,ha a Windowsal piszkálok bele.Gondolom saját hangkártya miatt van ez.
Vezérli az a kis pendrájv nagyságú hangkari a 7.1 egy vagy a Dolbyt
300 as jó választás amennyiben komoly hangkártyád van azon nincs hangkártya.
Vagy is a vezetéken.
A GSP 350 hez is lehet venni hagyományos csatlakozást ami azt jelenti kieg kábellal lehet megoldani rendelésre.
Én az 576Kby ban vettem 42000ft ért
Megérte az árát,és alig bírom letenni a játékokat,filmeket,zenéket amióta ez van meg
Ha faxa a hang karid 300.
Amennyiben nincs kell egy kis + 4 hangzás van.
Alap,MUSIC,ESPORt,GAME.
Game halk mély basszust ad néha túl nagy hangerőn kicsit recsegett,de ez előfordul sok fülesnél.
Nagyon ritka ez akkor volt mikor túl fel tekertem a tálcán a hangon.
Olyan 60% 90% között használom
Játékok válogatja van,hogy halk a game,vagy hogy kiugrik a szemem,de akkor levezérlem tálcán.
Mondom nem érdemes jobb oldalt a tekerőt használni jó,ha csutkán van egyenletes lesz a hang.
Alapon azon hangosabb letisztultabb,és mindegyik funkciót kielégíti[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest