Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    HyperX Cloud Alpha fejpánt javítás

    Mint, ahogy korábban írtam, vettem egy használt Alpha-t. A párnát leszámítva egész jó állapotú volt (legalábbis annak tűnt), a fejpánt belső felén 1-2 hajszálrepedés volt, semmi vész. Tudom viszont, hogy a fejpánt végének ez már a kezdete. Próbáltam csak óvatosan letörölni/fertőtelníteni, de akkor már jött vele egy kis darabka. Neki is estem a maradékot is letépni róla.

    Ezt a tevékenységemet folytattam a nem látható helyeken is...

    ... amíg mindenhonnan le nem jött. Ezt követően - mint ahogy látható - előkészítettem a következő fázisra, amit már a mosdóban folytattam.

    Először csak óvatosan próbáltam a bele ivódott szutykot eltávolatani gyakorlatilag azzal, ami kéznél volt (folyékony szappan, tusfürdő), de sajnos ez nem volt elég. Egy már csak ilyen célból megtartott fogkefével sikálva viszont szerintem meggyőző lett a végredmény:

    Nyilván ez már a szárítás utáni állapot. "Fejjel lefelé" szárítottam, hogy véletlenül se kerüljön víz, ahová nem kellene. Erre nagyon oda kell figyelni.

    Ezt a fajta megoldást nem először csinálom, de sajnos sok esetben attól függ a végeredmény, hogy milyen fajta anyagra gőzölték rá a műbőrt. Jelen esetben szerencsénk volt, de pl. a fülpárna anyaga elég ratyi. Azt cserélni kell mindenféleképp. (A képen látható párna még nem a korábban megrendelt, csak "rádobtam" egyet, amit épp találtam itthon.)

    Részemről már akkor boldog vagyok, ha 1-2 fórumtársnak tudtam segíteni ezzel a kis szösszenettel, de mindenki csak saját felelősségre essen neki a saját fejesének.

    A "Miért nem cserélted ki a fejpántot, pár $ csak Kínából?" kérdésre a válszom, hogy az volt az első gondolatom, de arany színű varrással nem talátam. Old, but gold! :P

    #fejpánt javítás #fejpánt felújítás #HyperX Cloud Alpha

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák