- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Apple notebookok
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
Semmi. Nagyon szeretem, de a Sennheiser volt eredetileg is a tervem kb 2 eve, csak akkor nem volt ra keret. Eddig tokeletesen kiszolgalt a razer, most elindult a vezerhangya es szeretnem az elerheto legjobbat. Az csupan veletlen, hogy a PC360 meg mindig a tronon csucsul.
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Koszonom a valaszotokat! (telorol irok nem took egyenkent valaszolni) Ez a link volt eddig a leghasznosabb amit lattam. Most egy razer carchariasom van es nagyon jo, de gyakorlatilag csak fulessel jatszom, igy szeretnem a legjobbat. Asus xonar essence stx hangkarim van, ami kifogastalan, tehat emiatt nem kell aggodnom. Kozben en is olvasgattam es a 363d tenyleg nem eri meg a felarat. Valoszinuleg a 360 lesz a befuto. Mindenhol aradoznak rola, meg ugye nem kis multu gyartorol van szo. Talaltam egyebkent meg a plantronics gamecom 780-at de ebben a basszus nem megfelelo. Szoval holnap rendelem a pc360-at asszem. Koszonom a valaszokat megegyszer!!!
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb gamer headset napjainkban? Neztem a sennheiser pc360-363d-t. Ezeket imadjak. Szerintetek? Van jobb ezeknel?
Koszi!"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Dell notebook topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával