- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- MSI notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Sziasztok,
nagyobbrészt filmnézéshez illetve néha alkalmi FPS játékhoz (BF3 multi) gondolkodom egy jobb térhatású, (a filmnézés távolsága és a kényelem miatt) vezeték nélküli headset-en asztali géphez. A hangkártya a vezeték nélkülieknél nem tudom mennyire számít, egy tavalyi Xonarom van (DX ha jól emlékszem), árban pedig első körben nincs megkötés, ha érdemes akkor lehet drágább is. Szempont még, hogy lehetőleg kevésbé legyen fülre izzadós/melegedős fajta.
Visszaolvastam egy darabig, javasolva volt a Corsair Vengeance 2000, ennek már elkezdtem utánanézni, többségében dícsérték, de találtam egy régebbi tesztet ahol az 1500-ast nagyon dícsérték de hozzá képest a 2000-el nem voltak elégedettek, gondok voltak a térhangzásával több játékban illetve lejátszó programban, ezeket nem tudom, hogy teljesen javította-e a szoftveres frissítése (ezzel jött a korábban hiányzó Dolby HP támogatás is, stb.). Néztem még a Logitech G930-at is, de ennél nem tudom indokolt-e a CV2000-hez képest közel dupla ár.
Elhagyható extraként gondolkodom a filmnézés áthelyezésén egy kisebb, halkabb HTPC-re vagy Androidos médialejátszóra, van esetleg olyan térhatású vezeték nélküli füles aminél a térhatás (filmnézéshez) működik XBMCbuntu-val vagy esetleg Androidal is?
Ezek kapcsán esetleg tapasztalat vagy javaslat, esetleg milyen más modelleket lehet még érdemes megnézni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged