Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
sasa311
veterán
De észrevettem

De rájöttem, hogy ebbe a gépbe, ami most van marhaság beletenni ezt a kártyát (egyik, hogy 300W a táp, tegnap megnéztem
) és az egész úgy szar, ahogy van, kéne venni egy újat. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez most egyszeri akció, vagy ''lesz máskor is'' hasonló árba. Mert akkor mindenképp téged foglak keresni (reményeim szerint 1-2-3 hét) amikor elkezdem összeszedni az alkatrészeket. 
Ja és esetleg Pci-es?
mert akkor az új lap már nem agp-s lenne
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és az egész úgy szar, ahogy van, kéne venni egy újat. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez most egyszeri akció, vagy ''lesz máskor is'' hasonló árba. Mert akkor mindenképp téged foglak keresni (reményeim szerint 1-2-3 hét) amikor elkezdem összeszedni az alkatrészeket.