Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz RI/OS #1175 üzenetére

Erre csak annyit , hogy ha annyira vágnád akkor tudnád, hogy ez a 975x csúcslap...
    Erre csak annyit, hogy ha annyira vágnád akkor tudnád hogy én ezzel foglalkozom, tehát tudom hogy milyen lapod van.
    Te viszont annyira nem vágod, hogy fogalmad sincsen arról amit én mondtam/írtam...kár, mert rajtad kívül itt majdnem mindenki tisztában van vele, hogy mit is jelentett az a mondat...:(
    De a gyengék kedvéért leírom: teljesen valószerűtlen, hogy jóval alacsonyabb VGA és CPU órajelekkel ennyivel magasabb pontszámokat érjél el mint a többiek...;)
    És nem tudom milyen ratyi nemzetközi listákat láttál ahol 640x480-ban is lehet akár eredményekkel vagizni, de pl. a Futuremark ORB is csak röhögni fog rajtad ha nem default futtatásból származó eredménnyel próbálkozol.

Summa summárum: nem tetszik a modorod, a hozzáállásod...és mivel komoly éleslátással rávilágítottál hogy ez az én listám (bár szerintem inkább a PH! listája:R), én, a lista karbantartója úgy döntöttem hogy nem foglalkozom az eredményeddel...én nem fogom a hátamat tartani amikor a többi G80 tulajtól majd jönnek a jogos felvetések...:P

Új hozzászólás Aktív témák