Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen egeret válasszak?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Apple asztali gépek
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Erre csak annyit , hogy ha annyira vágnád akkor tudnád, hogy ez a 975x csúcslap...
Erre csak annyit, hogy ha annyira vágnád akkor tudnád hogy én ezzel foglalkozom, tehát tudom hogy milyen lapod van.
Te viszont annyira nem vágod, hogy fogalmad sincsen arról amit én mondtam/írtam...kár, mert rajtad kívül itt majdnem mindenki tisztában van vele, hogy mit is jelentett az a mondat...
De a gyengék kedvéért leírom: teljesen valószerűtlen, hogy jóval alacsonyabb VGA és CPU órajelekkel ennyivel magasabb pontszámokat érjél el mint a többiek...
És nem tudom milyen ratyi nemzetközi listákat láttál ahol 640x480-ban is lehet akár eredményekkel vagizni, de pl. a Futuremark ORB is csak röhögni fog rajtad ha nem default futtatásból származó eredménnyel próbálkozol.
Summa summárum: nem tetszik a modorod, a hozzáállásod...és mivel komoly éleslátással rávilágítottál hogy ez az én listám (bár szerintem inkább a PH! listája), én, a lista karbantartója úgy döntöttem hogy nem foglalkozom az eredményeddel...én nem fogom a hátamat tartani amikor a többi G80 tulajtól majd jönnek a jogos felvetések...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest