- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Erre csak annyit , hogy ha annyira vágnád akkor tudnád, hogy ez a 975x csúcslap...
Erre csak annyit, hogy ha annyira vágnád akkor tudnád hogy én ezzel foglalkozom, tehát tudom hogy milyen lapod van.
Te viszont annyira nem vágod, hogy fogalmad sincsen arról amit én mondtam/írtam...kár, mert rajtad kívül itt majdnem mindenki tisztában van vele, hogy mit is jelentett az a mondat...
De a gyengék kedvéért leírom: teljesen valószerűtlen, hogy jóval alacsonyabb VGA és CPU órajelekkel ennyivel magasabb pontszámokat érjél el mint a többiek...
És nem tudom milyen ratyi nemzetközi listákat láttál ahol 640x480-ban is lehet akár eredményekkel vagizni, de pl. a Futuremark ORB is csak röhögni fog rajtad ha nem default futtatásból származó eredménnyel próbálkozol.
Summa summárum: nem tetszik a modorod, a hozzáállásod...és mivel komoly éleslátással rávilágítottál hogy ez az én listám (bár szerintem inkább a PH! listája), én, a lista karbantartója úgy döntöttem hogy nem foglalkozom az eredményeddel...én nem fogom a hátamat tartani amikor a többi G80 tulajtól majd jönnek a jogos felvetések...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged