Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
Sziasztok!
Hosszú kísérletezés után elértem a 8800GTX-C2D 6400 párosom teljesítmény maximumát,
igaz még a ''régi'' 158.16 driverrel,de szeretném a tunningolt listában elfoglalni helyemet.
(köszi Rover mester!) Az extrém proci eredmény Asetek Vapochill segítségével született
(-10 Celsius terhelve)
A VGA-n Innovatek vizesblokk+Zalman reserator1( kb.38 Celsius),az alaplap ASUS Striker Extreme.
A VGA BIOS ''moddolva'' van 621/1404/1000 + Rivatuner (684/1080).No Vmod!
[link]
Futuremark:[link]
[Szerkesztve] -
knbs
senior tag
Uj eredmény,még közel sem végleges,de már lehet abbahagyom a tuningolgatást,a fentebb megtörtént keldor papás eset miatt.... nem mintha érdekelne,hogy hol állok a listában, a táblázatot pusztán arra használtam,hogy össze tudajm hasonlitani az egyis procik és gyártók teljesitményét.
Attól függetlneül most itt egy eredmény [link] már jártam 13000 felett is, de nem éreztem biztosnak a rendszert és ezért inkább a bombabiztos rendszerteljesitményt teszem ki....
Esetleg még egy kis extra infó: gyári hűtés ,158.16-os driver és alap bios-os eredmény a fenti.THX Rover!
-
Ronin_
tag
De amúgy nem látom a ranglistában az ATI kártyákkal elért eredményeket.
-
Ronin_
tag
Csinálnék én is egy tesztet. Képen minek kell rajta lennie? Elég az eredmény, ugye?
-
Ronin_
tag
Hol található ez a toplista?
-
Zoli329
addikt
Minden alapon eredmények:
05: 11514
06: 7423
Elég nagy ugrások, több mint 30% ezekhez képest. -
Alpachino
veterán
A 7900GS listán egyel feljebb kerültem.
És még jobb eredményt sem kellett produkálnom.
-
knbs
senior tag
válasz
Rover623 #1581 üzenetére
Tényleg elég OFF,de jópár éve játszom interneten multiban fps játékokat, és ott aki egy kicsit is ismeri a helyzetet,mindig vannak csalók.
De sohasem gondoltam volna,hogy egy komoly multal rendelkező forumozot is megfertőz a dolog.
Még épp a multkor dicsértem kedves Rover munkásságát,hogy csinálja nekünk luzer kis ph-soknak ezt a listát,hogy tudjunk mihez hasonlitani,erre ez történik....
Csodálom és le a kalappal,hogy ennek ellenére folytatod a dolgot(felteszem te se a normálisak családjába sorolnád magad a biosz orán...)
Én nem vagyok egy nagy fórumozó itt ph-n,nem is gyűjtöm a hsz-eket,de midig ugy gondoltam,hogy a nagyobb rangu tagok nyilván többet is értenek az adott témához... hát nem igy van... mi van akkor,ha a kedves apap egy kisfiunak az ujonnan megvásárolt gépének tuningolására olyan tanácsot ad(a kisfiu látva a nagy eredményt el is hiszi persze) ''Nyugodtan kuld meg a procit 1,7V-al birja az és akkor majd megy neked is 3,8-n a procid'' holott szerintem papa kolléga még közelről se látott ilyen procit....
Ahh mindegy nem akartam kiihegyezni a dolgot ennyire,csak kicsit csalodtam ugy anblokk a ph-ban, és ez köszönhető egy embernek.... sajnos elég pesszimista alkat vagyok és nálam a bizalmat baromi nehéz visszanyerni. Mostmár 50x át fogok gondolni egy tanácsot... kár
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
Lord Zero #1580 üzenetére
Tavaly a teszt megjelenése után sokan kisérleteztek azzal hogy szarrá alakították PS meg hasonlók segítségével a screenshotokat...
Egyszerűen nem bírták megemészteni hogy gyenge a rendszerük az új tesztnek...ahhoz meg hülyék voltak hogy utánanézzenek miként is működik a pontszámítás. -
ROBERTOH
őstag
-
Rover623
félisten
Azt a leborult szivarvégit...
A 7900GS eredményei is büdösek:[link]...
Ez is csak 6212 pont a részpontszámok alapján...
Az alapórajeles eredmény nem manipulált ([link]) nem is értem hogy miért...
A Q*RVA ÉLETBE!!!!
MOST ÁLLHATOK NEKI LEELLENŐRIZNI AZ ÖSSZES ROHADT EREDMÉNYT EGY PÖCS MIATT...
Ezúton kérek elnézést mindenkitől aki hiteles forrásnak tekintette a toplistákat...
A tavalyi ''kilengések'' megszűntével a gyanakvásom is elaludt...sajnos...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Papa...ez gusztustalan volt...
Ilyen nevetséges, primitív módszerekkel akkor találkoztunk utoljára amikor bevezetésre került a 3DMark06 és a sok kis lammer kevesellte a pontját...
A toplistákból repül az összes eddigi eredményed és a nevedet beírjuk a szégyenfalra...csupa kisbetűvel...
Gab!
Egyébként 2363 CPU score mellett a feltüntetett SM2 és SM3 pontszámokkal 11673 lenne az összpontszám, 3363-al pedig 12988...de semiképpen sem annyi mint a képen...
Ezek után ellenőriztem és sajnos meg kellett állapítanom hogy a toplistában jelenleg szereplő 12077 pontos eredménye is valószínűleg kamu...a részpontszámokból csak 12032 jön ki...
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
648/1620/2200
[link]
FW 158.19
[Szerkesztve] -
viktor82
őstag
Rovernek!
Brutál ez az új driver!
[link] -
Rover623
félisten
Csillagvirág Gáborom...
Aztat én mindjárt gondoltam hogy módosítva van a BIOS...
De a stream procik órajele csak és kizárólag 54MHz-es lépésekben módosítható ([link])...a tudomány jelenlegi állása szerint...
Szegény (és jelen esetben kissé butácska) Rivatuner abban a tévhitben él, hogy a stream procik órajele a GPU fő órajelével azonos arányban, lineárisan növekszik...
Gőze nincsen a stream procik órajeléről, mérni nem képes ezek szerint...
A BIOS-ból szépen kiolvasta az 1566-ot, aztán megszorozta 648/621-el és ebből némi kerekítési baromság segítségével kiszámolta az 1638MHz-et...
A valóságban, ha te a 621MHz-hez tartozó default 1458MHz-et két lépcsővel feljebb vitted 1566MHz-re, akkor mivel a 648 a 621-hez képest egy ''osztás'' felfelé, a stream freki is egy lépcsővel növekszik, jelen esetben 1620MHz-re...
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Update 158.16:
[link] -
#gab_
őstag
13484 3DMarks [link]
E6600@3.9Ghz ram 866mhz CL4-3-3-4 eVGA 8800GTX 648/1638/2100
FW 158.16 -
#gab_
őstag
13456 pont [link]
E6600@3.9Ghz,ram 866Mhz CL 4-3-3-4, eVGA 8800GTX @ 648/1638/2100FW 158.16
mod: az ORB linken elírtam! nem 1566mhz a shader! hanem 1638.
[Szerkesztve] -
nagyamte
tag
Sziasztok
megint csináltam egy tesztet egy új driverrel a 158.16-vel
3Dmark06: 10544 pont.
VGA: Gigabyte 8800 GTS 320MB
CPU 1.86 @ 3094 MHz
RAM: 800 @ 884
GPU/SHADER/RAM: 621/1404/918
driver: 158.16
[link]
További szép napot.
Üdv. Máté
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Thx Rover
-
Zoli329
addikt
Új kártya, eredmény:
[link] -
-
kisgeee
tag
Nem egy mai kari de azért felrakom hátha valakit érdekel egy 6800GS eredmény:
3Dmark06: 2520 pont, minden alapon tuning nélkül! -
knbs
senior tag
Itt is egy kis tuningeredmény Rover kollégának: [link] Valamit kellene állitgatni a 3dmarkon, esetleg drivereken (101.02 van) ezeket nemvágom csak lenyomtam a tesztet ugy ahogy volt
-
viktor82
őstag
Egy kis tuning Rovernek!
Majd még próbálkozom csak fagy a kicsike!
8800gts MSI 625/1800
Proci 2700mh
Driver 101.02
[link] -
rolko
őstag
Javítottam egy kicsit [link]
-
TSanya
aktív tag
Egy kicsit megküldtem a procit
[link]
[Szerkesztve] -
nagyamte
tag
Helló sziasztok !
Sikerült elérnem a maxot a kártyámon. (érdekes hogy csak ennyi de ez is nagyon jó)
3Dmark06: 10133 pont.
VGA: Gigabyte 8800 GTS 320MB
driver: 97.94
CPU 1.86 @ 3094 MHz
RAM: 800 @ 884
GPU/SHADER/RAM: 621/1404/918
kép[link]
Üdv. Máté -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Bagira01 #1525 üzenetére
hol veszel te 8800GTS 320-at 63-ért? netto-ban lehet, vagy vmi marha aki használtan odaadja anniyért.. amugy 70k alatt nemigen lehet hozzájutni, de ettől függetlenül az 50k ezért a teljesitményért valóban kicsit sok.. de ha belegondolsz egy 7900GT sem sokkal olcsóbb ujonnan, és ez meg dx10 redi. szval végülis reális de valóban többre számítottunk sztem sokan..
-
keIdor
titán
válasz
kneedeep #1521 üzenetére
Szép kis darab én is ilyen ASUS-t rendeltem meg majdnem 10 perce és ha minden jól megy jövőhét kedden itt is lesz!
Egy 6800GT-t fog váltani a kártya és úgy voltam vele, hogy megvárom az RV630-at is, de mivel megint késik ezért nem tökölök tovább, mint az AMD-ATi és megveszem a 8600GTS-t!
Egy E6400 lesz neki pajtásnak természetesen szénné húzva!
Kedden majd írom az eredményeketAmúgy 51990ft lesz a VGA.
-
Bagira01
veterán
Sztem kicsit drága a 8600gts a 8800GTS 320mb-hez képest mikor azt már 63k körül lehet kapni és egy 8600-os meg 50k körül mozog.
-
kneedeep
tag
ez egy teszt darab, jövő héttől lesznek forgalomba, csináltam róla 1-2 fotót, ha akarjátok feltöltöm..
-
kneedeep
tag
[link]
8600GTS 5156pont hmm, nem rossz
6300Core 2 alapon, 2*512/800 kingmax, abit ab9pro -
Soak
veterán
Örülhetsz, de ez ,hogy ''... magasan az első helyen leszek sli rendszereknél..'' nekem annyira nem hangzik örülésnek
Amúgy arra számítottam hogy majd fikázni jösz hogy ''Ez lóf@sz''.
Ha jobban belegondolok akkor ezt is mondhattam volnaSIkerült ráverni 700pontot a legjobb single kártyára.
És szerintem nézzél meg pár topikot mert nem csak nekem tűnik fel a b@szogatás..
Baszogatás?Hány embernek segitettél már?Nem hinném ,hogy soknak, én már egy-kettőnek igen ....azthiszem.... (legalábbis ahol tudok ott segitek) nyugodtan kérdezd meg az embereket azokban a topikokban amiben baszogatni szoktam.Ha nem tetszik a stilusom akkor nagyon tudlak sajnálni , nem midnenkivel vagyok ilyen , csak aki megérdemli szerintem
U.i.: ÉS azzal ,hogy a PH-n milyen a véleménye rólam az embereknek inkább te ne versenyezzazért az erős lenne.
-
Mikádó
senior tag
Pl én nem örülhetek semminek? és mi van akkor ha nincs senkinek 8800GTS-e? legalább nekem van és tudok eredményket csinálni. Amúgy arra számítottam hogy majd fikázni jösz hogy ''Ez lóf@sz''. És szerintem nézzél meg pár topikot mert nem csak nekem tűnik fel a b@szogatás....
Ha válaszolni kívánsz a hsz-re akkor priviben pls.... ne Offoljuk szét a topkiot -
Soak
veterán
[link]
A 18. helyezettnél egy X lemaradt a procinál szvsz, legalábbis az nem Q6700 ,hanem QX6700 -
Soak
veterán
Ez nem volt beszólás, csak most te itt kijelented nmint egy fasza csávó ,hogy mindekit földbedöngöltél, miközben ott max 7950GX2-k vannak csak, keress egy olyan listát ahol találsz magadnak ''ellenfeleket''
U.i.: azt meg már nem is mondom ,hogy két darab '''' ilyen volt mögötte
Attol hogy van egy Kompid meg egy jó procid még nem te leszel itt a félisten....
Félisten?sértegetsz?cöhh
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
-
Mikádó
senior tag
Alapon ez teljesen normális eredmény. Proci tuning lesz még bőven
Főlleg ha majd 4 mag dübörög a gépben
Addig is toltam egy VGA 650/1980 as tesztet:
[link]
Ahogy nézem rover listáján ezzel magasan az első helyen leszek sli rendszereknél
De jól látszik hogy a proci kevés mégAz a baj hogy most pillanatnyilag a gyári hűtő van a procin így nem nagyon tudom ''sz@rrá'' húzni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hali Rover. A listán miért piros a VGA freki érték nálam? A voltmod jelölés volna?
-
rob210
nagyúr
válasz
Achill3uS #1503 üzenetére
No de akkor a procit miért nem küldi meg?
Nem hiszem, hogy 3200Mhz-en kifingik egy 6600-as.
Nekem egy kártyával csinál 10654 pontot / tuningolva! /
Jó ez nem fikázás akar lenni, csak értetlenül állok a jelenség elött.
Ebből a konfigból 15.000.- körül kéne kisajtolni.
Ugyhogy hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR