- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Google Home/Nest
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
A renderelést már nem a gép csinálja? Vagy vmit rosszul tudok?Bár biztos nem vagyok tiszába a fogalmakkal. Egy biztos: eleinte állóképpel foglalkoznék, hogy bármit tudjak géppel (állót) megoldani. Most eleinte ez a célom. (nem tudom, ennek mi a szakmai neve: modellező?). Aztán ha ez megy, talán jöhet az animálás. Gondolom onnan már nem nagyon nagyon nehéz... bár valamennyire biztos az.
-
DrSoul
őstag
Nem mintha nem adnék neked igazat, de a gömb is térben helyezkedik el. Tehát nem ''löttek a térlátásnak''. Persze igaz, más is kell. Én nem vagyok 3d animátor, de egy biztos: fontos a jó analizáló képesség, nagyon jó megfigyelőképesség, hogy az ember lássa az arányokat, viszonyokat, árnyékokat, vetületeket.
-
DrSoul
őstag
Megnéztem a fórumot, és nem ment el a kedvem!
Én szerintem tudok rajzolni, ok, nem mesteri szinten, de azér néhány dolog szokott sikerülni, ha nagyon bedobom magam. Csak az a bajom, hogy azt csak ceruzával tudom, géppel nem.
De egyébként néztem pár képet, pl. ezt: Bővebben: link Tuti, hogy fényképről csinálták, nem állt neki senki se nullából, fehér lapre rajzolni. Bár nem ismerek semmit a 3D modellezésről, de ebben biztos vagyok. Manapság eléggé kézenfekvő. Photoshoppal is ilyen téren csodákat lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Whisky topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest