Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Apple notebookok
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen. Pont olyan kell Neked. Ha az megvan, akkor így kell belépni.
A tv-t kapcsold ki. Utána áramtalanítsd (konnektor ki.-be) Csak a stand by led világítson...
Sorban nyomd meg a távirányítón ezeket a gombokat:
INFO
MENÜ
MUTE
majd BEKAPCSOLOD.És akkor innentől nagyon figyelni mindenre...!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Kasza08 #39459 üzenetére
Ez a tv elvileg nem csinálhatna ilyet, de a Q6FN szériák, meg a Q7FN típusok is, ahogy olvasom, kb 10-8 egy nagy selejt. QFAM., na azok össze voltak/vannak rakva és a DTS-t is simán tudta még.
Ettől függetlenül, nem biztos, hogy gond van a tévével.
Első körben csinálnék egy Factory reset-et a szervizmenüben, ha erre nincs mód, akkor gyári visszaállítások.
Majd a Motion tedd egyedire és 10/10-re.
Aztán rakj be egy filmet, ennél a beállításnál nagyon szappanoperahatás lesz, majd fokozatosan vedd vissza az értékeket úgy, ahogy a neked a legjobban megellő és még folyamatos.
A motion teljes kikapcsolásával meg ne lepődj meg, ha valóban darabos lesz, azt nem lehet teljesen kikapcsolni.HA ezek után sem jó, küld vissza.
Sok sikert!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Erről a Philips 55PUH4900-ról, amit az unokahúgom vett, annyit, hogy első bekapcsoláskor megijedtem, hogy mennyire trágya a képe, de rengeteg beállítási lehetőséget kínál fel, kb három napomba tellett, mire egész jó képminőséget lehetett belőle kicsikarni.
UHD-ban ez is odabax, FHD adásoknál már nincs a helyzet magaslatán, de még mindig elég jó a képe. SD-ben legszívesebben lehánynám, a 7500-höz viszonyítva viszont egyáltalán nem éri meg a Samsung tévéje a plusz 300 ezret, kb 100 lehetne ez a maximum, de csak a koromfeketéje miatt.
A philips feketéje ugyanolyan szar, mint az LG-.jé. De csak addig, míg UHD anyagot nem kap, ott a fekete valóban az lesz.
Szóval ez a tévé, ha monitorra van kötve UHD-ban és ilyen anyagokkal tarol, és többségében jó minőségű FHD-t kap, akkor kellemes csalódás, hogy még mindig szép a képe, de SD-re alkalmatlan trágya.
A hangja szintén trágya, a betekintési szöge elég jók oldalról, felülről is alulról inkább hagyjuk.Azt a 180-220 ezer közti pénz bőven megéri, de mint írtam rengeteget kell baxakodni, már szinte aprólékosan a beállításokkal.
Ezt ide, ezt oda, akkor a hatodikat néggyel vissza, a kontrasztot 5-tel lejjebb, a fényerőt 2-vel feljebb, a zöldet 13-mal lejjebb, a videó kontrasztot héttel feljebb, a gamma hárommal le és így tovább a végtelenségig, mire egyszer csak a qrva jó kép tárul eléd. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Anubis_9 #32332 üzenetére
Ha már most nem tetszik, akkor felejtsd el.
A saját példám, hogy egy Samsung 65' HU8500-ös tévét vettem, két hónap után - pedig eleinte nagyon tetszett - , elkezdett zavarni, nem kicsit ez az ívelt baromság. Főleg akkor, mikor nem középről nézed és ne Te egyedül.
Emiatt a család is kifogásolta a tévét.
Eladtam és vettem helyette egy sík 75' HU7500-zast, azóta teljes a "harmónia". -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #32325 üzenetére
Kösz! Végig nyálaztam az egészet, de ennyi okoskodó balféket, akik UHD-t is képen láttak eddig, használni meg egyáltalán nem, már az írásaikból leszűrve egy helyen is ritkán olvasni, akik konkrétan szarrá offolták az egész topikot. Mint olyan, a tv-ről, aki használja is, szinte alig volt valami.
Majd ezen a héten kiderül, hogy (bár nekem a 75' képátlós van) a Samsung HU7500 55-öshöz képest, hogy megéri-e azt a 260-300 ezer többletet a Samsung készüléke?
Nagy valószinűséggel már most körvonalazódik bennem, hogy nem, hiába a sok okos extra baromság, ezeket én szinte egyáltalán nem is használom...De hát, konkrétan csak kiváló megjelenítő, mint olyan nem is létezik ennél a cégnél![ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #32313 üzenetére
Kössz!
Tulajdonképpen, ez egy teljesen alaptípus, amit idáig elolvastam róla, értékeléseket, az a legtöbb, mondjuk úgy, hogy 90% feletti, szinte csak dicsérte.
De, mint írtam, nem én fogom használni. Ebben még wifi sincs, sem 3D, nem okos, csak jó nagy.
Ha ez tetszett meg neki, akkor ez lesz a tévéje, és a lényeg, hogy ő legyen megelégedve vele.
Bár, én mondtam neki, hogy az UHD felesleges, de ő inkább filmeket néz és pc-re köti, abban meg megint dicsérték és most nem a Magyarokra gondolok, hanem, pl a rengeteg amazon értékelésekre.
A csomagolásra is olyasmire gondoltam, hogy van-e esetleg olyan rajta, amin rögtön látszik, hogy philips-re jellemzően gyári?
Nyilván, egy barna ragasztószalaggal "átragasztott" már eleve gyanús és, ha a belső csomagolás/keretfóliázása sem olyan, mint egy gyári, akkor viheti is a francba vissza...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hali mindenki!
Elsősorban Philips-szet ismerők válaszoljanak, ha tudnak. Az unokahúgom rendelt magának egy 55-ös dögöt, Én nem vagyok Philips párti egyébként, viszont én fogom átvenni, mert ő elutazik, szóval addig biztos nem kap tőlem pénzt a futár, amíg ki nem nyitotta a dobozt és át nem néztem...
Tehát a kérdésem erre vonatkozik, miből látszik, ha valami nem gyári csomagolás ennél a gyártónál, akár már kívülről a doboz leragasztására is értem?Előre is kösz a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz superecneB #31335 üzenetére
Én ezt venném.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz superecneB #31331 üzenetére
Nincs, és megmondom őszintén (meg itt bárki leírja ugyanezt), az olcsó húsnak híg a leve alapján mindig ez lesz, konkrétan kiborítanak az ócska rendszerrel és a még ócskább alkatrész gagyiságukkal a tévék, ezért írtam, hogy bár a H6400-nak is szoktak lenni szoftveres hülyeségei, szinte összehasonlítatlan a többi alsó kategóriás szarral.
Ha nem akarsz beleőrülni ezekbe (mint írtad lefagyás és egyéb baromságok), kifizeted a minőséget. Ez van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz superecneB #31328 üzenetére
Akkor, akár egy 165-ös technika is jó lesz, ha nem a (kép)minőség a szempont és az kijön 200 ezerből is meg jó nagy is. Vagy esetleg, ha (jóval) jobb minőséget szeretnél, akkor 250 ezer körül egy 55-ös Samsung H6400.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz superecneB #31315 üzenetére
A képminőség számít? Ha igen...
A kettő üti egymást, ha az FHD-t tényleg valós pompájában akarod élvezni és ez az elsődleges szempont. Mármint, 2.6 méterre legalább egy 165-ös tv kell, az meg köszönő viszonyba sincs a 200 ezerrel sajnos, de még a duplájával sem. Ha nem fontos a képminőség (FHD képpont láthatóság), akkor bármi jó.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szeretnénk körültekintően dönteni, mert egy 100-150 ezres TV is elég nagy megerőltetés a családi kasszának.
Mindenképp az általad említett H6400, illetve Samsung, ha a képminőség és a fekete rész döntő. Ha nem, vagy a tv kerete a lényeg, akkor bármelyik LG, ami belefér ebbe az összegbe..
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #31300 üzenetére
+1
Mindenképp el kell kérni a távirányítót és a legjobb, ha (van rá lehetőség) mindjárt két pendrive-on visz azonos minőségű legalább 2-3 perces kiváló minőségű FHD anyagot, akkor két tévén is egyből azt látja mindenféle csatit kihagyva. Aki ennek nem jár utána, utána maximum csak kesereghet, hogy otthon még trágyább a minőség, mint amit a boltban látott. Én vagyok a vevő, ő van értem, nem fordítva.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A 40-42-es tv-hez, főleg, ha xbox-ot köt rá, akkor az input lag elkerülése és kiváló képminőség a cél, gondolom én...
Legalább a dupláját, vagy többet kell pénzben rászánni egy valamire való tévére, hogy ne vágja falhoz a kontrollert. Ebben az árban az összes tv belépőszint, alap az SD csatornák trágya minőségéhez.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz FruchT #30974 üzenetére
Az LG, ha megfeszül sem tud olyan feketét kreálni, mint amit a Samsung kisujjból kiráz. Volt pár LG tévém is, de mindegyik feketéje egy nagy rakás fos volt, ha azt a szürkés valamit egyáltalán annak lehet nevezni. Egyébként ezeket leszámítva jó tévék, bár az OS lassú, ha ezek nem zavarnak, akkor vedd meg az LG-t.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz dvd_R+ #30920 üzenetére
Csak akkor vegyél UHD tv-t, ha gyakran kötsz rá PC-t és olyan közel ülsz hozzá, hogy látod is az összes pixelt, meg persze van (ami nincs) elegendő UHD anyagod is. Van egy 75 colos HU7500-as tévém, 2.5, max 3 méternél! messzebb, konkrétan megb...hatom ezt a parasztvakító tusását.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Petyamester #30674 üzenetére
Fontos a jó kép és hangminőség.
Jó képminőségű tévét lehet venni, de nem 80 ezerért. Jó hangminőségű tv meg nincsen. Ha jó hangminőséget akarsz, veszel hozzá egy minőségi erősítőt, hifi hangzású hangfalakkal.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gamegod #30586 üzenetére
Ennyi pénzért, az a tv sosem lesz csoda kategória.
Azt sem írtad, hogy mekkora kell, de ha kiváló képminőséget akarsz, akkor, pl a Samsungnál 7000-től felfelé nézelődj. Vagy, ha tényleg ennyit szánsz rá, akkor akár ma, bemész a tesco-ba és veszel egy gagyi technika-t.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Angelotti #30290 üzenetére
Aha, értem! (illetve nem, de ez legyen az én gondom)
A Leglényegesebb a képminőség szófoszlány, vagy mondat., vagy micsoda, akkor nálad, vagy a barátodnál tulajdonképpen nem is lényeges, vagy valami átlagos jelent?
Hagyd figyelmen kívül a hozzászólásom, a barátod meg menjen el MM-be, vagy Euronics-ba pl, és nézegesse a tv-ket 140 ezer körül.Véletlenül , nem te vagy a barát maga? Nekem mindegy is, de...
Nagyon véded, pedig nem azt írtam, hogy egy hülye barom lenne.
Először azt írod ő akar venni tv-t, utána meg már azt, hogy ennyi a keretünk...
Ha barátom kérné ezt tőlem, egyrészt kikérném a véleményét, hogy mit jelent nála a leglényegesebb a képminőség értelmezése, de szerintem, a tkm irkálgatna a nevében.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Angelotti #30282 üzenetére
A Leglényegesebb a képminőség,
Pont azt kell megfizetni, nem a sok parasztvakító, okosságot.
De ezek már mind benne vannak azokban a tévékben, amiknek tényleg jó a képminősége.A 140 ezer, a kiváló képminőségre, kicseszettül nem elég. Bár azt nem tudom, hogy a barátodnak, mit jelent a kiváló?
Lehet akár még sok is ez a pénz... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Addig itt lesz míg össze nem rakjuk a TV-t és le nem teszteljük igaz?
Ezeket honnan szeditek? Megkérheted a futárt, hogy nyissa ki a dobozt, nem te, hanem ő. Erre van jogod, ha nem teszi meg, akkor küldd el a francba termékkel együtt.
Ekkor megnézheted a terméket, hogy nem sérült-e, megvan- e minden. Ha gond van, ír JKV-t, aláírjátok és elviszi a ..csába. Ennyi, de ha leperkálsz neki egy 200 ezret. talán azon az éjjelen veled alszik és közösen tesztelhetitek a pixeleket. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz headhunter #29437 üzenetére
Az a kettes biztosan kilences akart lenni. De ha mégsem, nagyon pipa lennék, nem olyan rég vettem ilyen tv-t.
Vagy holnaptól a wc-ben is ilyen tévém lesz! Tuti elírás, egyébként a készülék "simply awesome" kategória. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz nightshadow #29314 üzenetére
Köszi!
Ez a 6400-es jónak tűnik tényleg, és a 400K alatti ár is kiváló lenne a két darabra, gyári garanciával az MM-ből.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hali!
Most komolyan, melyik az a 40-es (ekkora kell, nagyobb nem nem jó, ahova szánjuk) UHD tv, amelyiknek az input lag-ja tényleg jó?
Már sokszor a megrendelésen volt az ujjam, szanaszét olvastam mindent, amikor találtam olyan kritikát (is), ami miatt még sem rendeltem meg.Tehát 40-es méret, UHD, és a pénz nem lényeg, csak gyors legyen. Tehát PC-re lesznek kötve, két db kell.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz balikabo #29294 üzenetére
Hacsak tv nézésre kell, arra állítólag kiváló és ott meg is áll a tudománya.
PC-re kötve egy örökkévalóság mire megmozdul pl az egér, több frissítés után sem tudták megoldani a problémát, végül a PHILIPS-szes emberke elismerte (több hónapos térítés és mellébeszélés után), hogy hardver korlátok miatt nem lehet. Épp a napokban olvastam el a philips oldalán az 5-6 hónapos sorozatos ebből fakadó hibákat és komoly felháborodásokat![ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Ciccuka #28253 üzenetére
Rossz a felhívás megfogalmazása. Mert ez így félreérthető! , de nagyon.
Helyesen..olyan tv-t ne vegyen, amit e név alatt szaréhugyé árulnak a neves tescó áruházban.
A sharp-nak vannak igen csak csúcs készülékei, amit persze nem Európába szánt.Láttam párat külföldi kiállításokon. Eszméletlenek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kerekfej #28068 üzenetére
Ez is tuti akciós most Talán rolls royce-ra gyűjtenek, vagy új luxus villára... Ingyen kiszállítják!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz viharkabat #28057 üzenetére
És ki lehet deríteni valamiből, hogy nem zsír új a készülék?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #27991 üzenetére
Azért ezt nem úgy kell elképzelni, hogy állandóan a tv előtt lógnának és agyba-főbe megy 3D mese, míg zárt osztályra nem kerülnének, attól sokkal jobban óvóm őket, minthogy bármi bajuk is legyen.
Egy hónapban, egyszer, vagy kétszer nézünk ilyen meséket. De nem is ez a lényege ennek a topiknak, hogy a gyerekekre milyen hatással lehet a 3D. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
A méret a lényeg... T165-ös legyen.
500-600 ezer, max 700 ezer körül, mi manapság 4K tv-ben a legjobb vétel?
A 3D fontos, a kislányaim megőrülnek a 3D mesék miatt. Engem hidegen hagy, nekem elsősorban a képminőség, és a megbízhatóság a lényeg. De most nem az kell, hogy a fenti árból az árukereső mit ajánl és ott mit írnak le, hanem olyan valaki írjon, akinek hasonló árkategóriájú tv-je van, vagy tesztelt olyat.
Előre is kösz, aki válaszol.Ezt tv-t ismerős által megtudnám venni 690 körül, de egyébként semmit nem tudok róla...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű LG 55 coll 139cm Nanocell 4K Smart Led UHD
- Fóliás LG Nano 50 coll / 127cm 4K Smart led uhd tv
- új LG 55" 140 cm és 65" 165 cm UR91003LA smart UHD 4K led tv 160.000 Ft és 200.000 Ft
- TOPPING E30 II - Asztali DAC és TOPPING P50 - Lineáris hálózati tápegység
- LYPERTEK Pureplay Z7 Hi-Fi Truly Wireless fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest