Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Ezek közül melyik a legjobb vétel ár/teljesítmény szerint összességében szerintetek?
UE40H6400-hoz képest mik az előnyök és hátrányok, miket nem tudnak, amit az tud?Amit én tudok. A színek nem annyira élénkek, a feketéjük gyengébb. A legtöbben nincs 3D és szemüvegek se járnak így hozzá és extra távirányító sem. Akkor mégis mi a indokolja a magasabb felárat a Samsung-hoz képest?
-
blakey
titán
válasz
AmunRa #29086 üzenetére
Vestel nem gyárt olyan rossz tv-ket, de a Sony is gyártat mással pl.
Nem azért írtam, mert nem így van, hanem a többit is le kell húzni, hogy a másik "magassabbnak" tűnjön.
A Philips sajnos rég elvesztette a prezstizsét, a régi dolgokból él és én ezt sajnálom. Régen, szinte mindenem Philips volt, bírták is, de az újabbak már nem olyan jók. -
AmunRa
senior tag
válasz
nightshadow #29090 üzenetére
Úgy is lehet értelmezni, hogy egyes alsóbb gyártók.
-
AmunRa
senior tag
válasz
nightshadow #29087 üzenetére
Nem a teljes paletta készül ott, de akkor is elkeserítő.
-
nightshadow
veterán
Review: Sony X90C [link]
-
nightshadow
veterán
válasz
AmunRa #29086 üzenetére
Pedig nem írt hülyeséget: Vestel [link]
- Panasonic Some TV sets made by Vestel are sold under the brand PANASONIC (A300 and C300 entry level non-smart TV Series)
- Sharp Some entry level TV sets from Sharp are manufactured by Vestel.
- Toshiba Many sets named Toshiba are manufactured by Vestel , for European market.
- Philips Some LED TV from PHILIPS ( like 32PFL3008 ) are made by Vestel, mainly entry level models.
- JVC Some JVC TV sets, both TFT and CRT, were manufactured by Vestel. Also, today, Vestel sells in some countries, LCD TV sets branded JVC.
- Hitachi Vestel is rebranding some of its TV sets as HITACHI, in some countries. -
Batib
őstag
válasz
lorinser #29080 üzenetére
Kissé csusztatsz asszem.
A Blaupunkt nevet (TV) egy kínai cég birtokolja és Szlovákiában gyártják.
Semmi köze a Vestelhez. (A Vestelnek és a másik török cégnek rengeteg márkája van)
Emellett talán illene megemlíteni hogy a Philips is kínai tulajdonban van.
Természetesen ettől még lehet kiváló tv, de a tény az tény. -
silvergod
őstag
válasz
nightshadow #29074 üzenetére
Akkor nem érdemes várni vele..gondolom az ilyen tudású tv mindig is lesz 130eft,40" méretben.
bár ahogy nézem már most drágábbak és nem tudnak ennyit,hiába akár idei modell.
A bolti garanciától kicsit tartok hogy oda kell küldözgetni ha van valami,de az aqua-t megbízhatónak mondják és remélem nem lesz vele semmi gond jó pár évig.. -
lorinser
senior tag
válasz
Ciccuka #29075 üzenetére
Szerencsére azért ez nem így van. Ez is több éves tapasztalat
Elavultak? Ki gyártott legelőször pl. androidos TV-t? Ajánlom, hogy nézz meg egy 6-7-8xxx-es Philips-et, de melléjük is tehetsz bármit, nem azt fogod mondani, hogy hulladék és elavult.
Az általad ajánlgatott Blaupunkt-nál meg mérföldekkel jobbak a Philips-ek. A Blaupunkt már sajnos nem ugyan az mint régen volt, a németeknek a néven kívül már nem sok közük van hozzá. Egy törökországi bérgyártónál készülnek, ugyan ott ahol pl. a Vestel és egyes alsóbb Sharp, Panasonic, Toshiba TV-k is.Nem tökéletesek a Philips-ek sem de azt mondani, hogy hulladék, elavult elég erős túlzás.
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29074 üzenetére
Philips TV hulladékok többéves tapasztalataim szerint. Elavultak.
-
silvergod
őstag
válasz
nightshadow #29072 üzenetére
Köszi,csak tartok kicsit a bolti garanciától.
Érdemes esetleg várni vele mondjuk karácsony környékéig hogy esik az ára,vagy lesz gyári garanciás valahol akcióban?
vagy lehet addigra végleg ki is vonják?
van egyébként ebben az árban (40 colos) esetleg jobb,gyári garanciás tv jelenleg?
köszi -
silvergod
őstag
A Samsung 40h6400 érdemes megvenni aqua-ból 129eft-ért?
vagy jobb a gyári garis LG 40LF632V mediából most 116eft-ért?mi a különbség a 630v és a 632v között? mert én nem látok...
Köszi -
nightshadow
veterán
Sony X900C review [link]
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Panasonic TV-men sajnos nincs HBO GO app, ezért gondoltam, hogy a PC-t a tévével összekötöm HDMI-DVI kábellel, és így oldom meg az app hiányát.
De sajnos Windows alól HBO GO-n indítva egy filmet, nem folyamatos a mozgás a tévén, receg a kép.
Sajnos a monitoron is ugyanez a helyzet, de az ugye 60 Hz-es.Szerintem nem kadenciahelyes a HBO GO pc-s verziójának beépített lejátszója.
Lehet valahogy az HBO GO-t elindítani valami normális pc-s médialejátszón keresztül? (pl. VLC, KMPlayer, stb.)üdv,
YxVs -
törölt tag
válasz
Ciccuka #29067 üzenetére
Majd hétfőtől éri meg, amikor majd 30k-val még drágább lesz mondjuk ez a valós 100Hz-es Smart tévé hivatalos forgalmazótól, és 2 év gyári garival? LG 40LF630V
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29066 üzenetére
Gondolom valós 50 vs 100Hz.
Most a MediaMarkt hülye vagyoknál vannak LG akciók, de szerintem még ígyse nagyon érik meg az árukat.
-
Ciccuka
veterán
-
törölt tag
válasz
szasanyi #29059 üzenetére
Nem tudok ilyenről. Nézz be az LG topicba is , ha vannak még kérdéseid.
Surda- Hogy kinek melyik, és milyen szempontok alapján, az eléggé egyéni.
Az MM hivatalos forgalmazó, tehát ilyen helyről érdemes venni a tévét, főleg, ha a webáruházak árszintjén adják, vagy annál is jobb áron, bármelyik készüléket is néznéd. -
silvergod
őstag
Sziasztok!
Ezt most megéri megvenni a mediában : [link]
vagy inkább egy h6400 ?
igaz drágábban és ahogy nézem már alig kapni... -
törölt tag
válasz
Surda- #29054 üzenetére
Van még pár helyen raktáron a tavalyi 42LB5500, viszont most az MM-ben az LG 43 LF632V Smart LED -nek nagyon jó ára lett most. Azt írják, hogy csak a hétvégén maradnak ezek az árak.
szasanyi 2DB szemüveg jár a tévéhez ott is. Az mkv nem gond a mai tévéknek. -
szasanyi
félisten
Köszi srácok! Jelenleg csak az LG 42LF652V lehet aktuális, de a fellelt infók alapján két dologban nem vagyok biztos:
- a gyártó honlapján [link] szerepel a csomagban 2 szemüveg a MM honlapján nem így nem tudom biztosan lesz-e hozzá
- formátumoknál (USB lejátszáskor) nem látok .mkv lehetőséget, ami szintén alapvető igényemEsetleg tesztet nem láttatok erről?
-
Surda-
őstag
100 körül van valami elfogadható 42 colos tévé?
Nagy trüváj nem kell,de ha esetleg picivel drágábban van sokkal jobb,akkor az is érdekel.
MI a legjobb vétel ebben az árszegmensben? -
dokee78
félisten
-
szasanyi
félisten
TV csere előtt állok, ezért szeretnék segítséget, tanácsot kér a hozzáértő PH!órumtársaktól! Az alapvető cél min. 42" és kiváló képminőség ~150k áron. Nem baj ha jó 3D is van, de az energia gazdaságos üzem sem teljesen lényegtelen. Nem SOS a vásárlás, de ha már eldöntöttem nézelődök és most megláttam ezt az ajánlatot. Némileg kedvezőbbek az árak mint általában, kérdés melyik TV lenne az ideális választás? 4K tévében nem gondolkoztam, mert eddig 1et láttam aminek a tévé képminősége (gondolom az alacsony felbontás miatt) konkrétan pocsék volt. Mivel elsősorban televízióként lesz használva ez fontos szempont.
Ha tudnátok saját tapasztalat alapján típust ajánlást tenni, esetleg tesztet linkelni vagy akár más segítséget nyújtani a választáshoz azt megköszönném!Ha most van máshol / más alternatíva ami jobb alternatívát jelenthet azt is mondhatjátok ám.
-
zsiz
őstag
válasz
Ciccuka #29047 üzenetére
van itthon egy blaupunkt, én nem szeretem. nem tetszik a képe... lehet, hogy állítgatni kéne és jobb lenne valamivel, de akkor se ajánlanám. plusz garanciáztatni is kellett már. bementünk a teszkóba, mondtuk mi újság, és mondták hogy vigyük haza majd küldenek futárt érte. 1-1,5 hónapig vártuk a futárt mire ideért. aztán még két hétig odavolt a tv. gratulálok tesco
ja és az volt a baja, hogy nem lehetett bekapcsolni távirányítóról, ellenben minden más gombra reagált
a toshiba-t nem ismerem, de csak emag árulja árukereső szerint, ahonnan pedig nem szabad ilyen drága cuccot rendelni..
a samsung-gal nem jársz rosszul, nekem is h6400 van pár hete. (előző tv-m is samu volt.)
-
Ciccuka
veterán
Ezek vajon mennyire érhetik meg az árukat?
Blaupunkt 40" 90k
Toshiba 40" 110k 40L5435
Samsung UE40H6400-tól mennyire maradhat el? -
BBéci
legenda
Ez a minimum, de az igazán jó végeredményhez kevés. Janos666 fórumtársunknak egy ilyenje is van, nettó 390000 Ft az ára.
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29037 üzenetére
hajlított képernyő kösz nem! Idegesítő, mert soha sem egyenes csak, ha pont szemből nézed.
Samsung UE40J6300 meg 50k-val drágább
-
lorinser
senior tag
válasz
azigazimoris #29036 üzenetére
A 6559 egy nagyon jó TV.
-
nightshadow
veterán
válasz
Ciccuka #29034 üzenetére
A H6400-nek gyakorlatilag nincsen utódja. A legjobban felszerelt Full HD tévé a J6300, de ebből kivették a 3D-t, de "kompenzáltak" a hajlított képernyővel
. A JU6400 pedig már 4K-s, de ebben sincsen 3D.
Ha idei H6400-as szintű tévét keresel, akkor más márka után kell nézned. Pl. LG 42LF652, Panasonic 40CS630, Sony 43W805C. Csak ezek drágábbak, mivel idei modellek.
-
zsiz
őstag
válasz
Ciccuka #29034 üzenetére
Én mikor még nem döntöttem el, akkor az LG 42LB650V volt a másik kiszemeltem a UE40H6400 mellett. Mondjuk sztem ez se olcsóbb.. akkor is egy árban voltak.
-
Ciccuka
veterán
Egyébként mi az alternatívája a Samsung UE40H6400-nek,mert piszkosul elkezdett drágulni?
-
lorinser
senior tag
válasz
azigazimoris #29032 üzenetére
Igen, egy 6-os Philips bőven vállalható, de a maga kategóriájában egy 5-ös is szerintem.
-
lorinser
senior tag
válasz
Robertó79 #29029 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van de 47" méretben.
Röviden a TV-ről: szerintem nagyon jó a képminőség (a képbeállításra szánni kell némi időt), szép színek, megfelelő homogenitás és megfelelő fekete. Ambilight nálam alap. Jó a 3D, én nem tapasztalom az egyesek által említett passzív 3D csíkozódást. A tudása nekem elég, mindent tud ami nekem kell (WiFi, használható SMART, műsor felvétel - megállítás, hálózati lejátszás).Ami negatívum, hogy a menü nem a leggyorsabb (a legújabb SW frissítés sokat segített rajta és nekem most már így rendben van), a webböngésző felejthető. Eddig nem tudtam még a laptop képernyőjét vezeték nélkül ráküldeni.
Remélem tudtam segíteni.
-
Robertó79
tag
Sziasztok!
Vélemény erről a tvről: http://www.bestbyte.hu/termekek/106261/Philips_42_Full_HD_42PFH6309_200Hz_3D_SAMART_LED_TV.html -
szeva000
addikt
Én is tegnap felraktam a pana TX-48AS640E-t... Háát mit mondjak?
Igen jó, főleg egy IPS paneleshez képes. Homogenitás szinte tökéletes, fekete szintén.
Ha lesz időm bekalibrálom, de így szemre is elég rendben vannak a színek.
A médialejátszó is rendben lenne, de nekem a hálózati meghajtómban a mappákban nem lát mindent. Viszont kirakja külön könyvtárakba, ott megvanÍgy egy élmény megkeresni....Még jó hogy itt a médialejátszó mellette
A 3D-ről még nem tudok nyilatkozni, majd esetleg a jövő héten lesz időm kipróbálni.
Talán tényleg az egyetlen hátránya a merevlemezre való rögzítés hiánya. Persze ez nálam nem volt szempont. Csak a képminőség, homogenitás és kiváló fekete. -
retfirg
tag
Esetleg vmi ajánlás fali-konzolhoz?
55-s TV, dönthető és forgatható kéne. (Találtam 12/14-től, de nem tudom mi az ami már oké is?) -
törölt tag
-
Kanda
újonc
Sziasztok:!
Az lenne a kérdésem hogy 130 Ft ig 102 vagy 106 cm Full HD Tv-ét sztnék venni.
Nekem a lényeg a filmezés!!.Olyan tv-é kéne ennyiért aminek gyönyörü képe van de az télleg szép legyen minden hiba nélkül.
Ha kérhetném akkor több tvét ajánljatok hogy tudjak dönteni majd.
Előre is köszi a választ. -
Ciccuka
veterán
Kezd drágulni a Samsung UE40H6400, gondolom idén akció már nem lesz így. Még idén megjelenik az utódmodell vagy mi lesz?
-
archie17
tag
Sziasztok!
Szülőnek esedékes a TV vásárlás, 100 centi körüli és 100K körüli (nagyjából 80 és 110e Ft közt) kategóriában milyen TV ajánlott? Nem kell semmi extra funkció, csak legyen szép a képe.
Van ajánlott darab?
Vannak kerülendő márkák?
Egyáltalán mire kell figyelni?(teljes laikus vagyok)
Köszi!
-
tgeeb92
tag
Sziasztok!
Készülök egy nagyobb tv-t vásárolni! Persze 2014-es modell érdekel, és ezt néztem ki már többször is--->LG 55LB730V
most az AvBox-nál 250 800 ft!
jó tv? megéri-e? Vagy tudnátok hasonlót ajánlani amelyik jobb? 55inch-re gondolnék
Köszönöm -
lorinser
senior tag
válasz
Lokids #29003 üzenetére
Azért egy 5 éves TV nem feltétlenül fogja ismerni a jelenlegi fájlformátumokat. Nem is biztos, hogy ezt el kellene tőle várni.
Nálad szerintem inkább az lehet a probléma, hogy a TV a pendrive-ot a mérete miatt vagy a formázása miatt nem ismeri fel. Korábbi TV-el jártam már én is így.A ma kapható TV-k (és most csak a Philips-ről tudok nyilatkozni) már gond nélkül felismerik a mai videó szabványokat és az adathordozókat.
A Philips TV-k beépített médialejátszói nem túl erősek, de azért az eddig általam próbált videókat, feliratokat gond nélkül lejátszotta. Olyan szolgáltatásokat viszont nem tud, mint egy külső médialejátszó, de a Samsung vagy LG TV-k lejátszói is valamivel többet tudnak.Ha kis input laggal rendelkező TV-t keresel akkor a Sony-k között nézelődj.
BBéci jól mondja, a külső médialejátszó a legjobb megoldás.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Lassan 5 éve van meg a Philips TV-m, de kezd idegesíteni, hogy nem játszik le mindent, az usb3-as pendrive-omat fel sem ismeri, és játszás közben néha megakad.
Mennyire elvárható a ma kapható tv-ktől az USB3-as támogatás és a normális média lejátszó (ismerje a ma létező film formátumokat) kis input laggal ha esetleg monitornak akarom használni?
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Magam részéről pihentetem a TV vásárlást. Majd egy rendes 50"-est, ha elköltöztem.
Viszont idős nagyszülő részére, 40 colost 90-100 ropi környékén tudnátok ajánlani? Elég lényeges lenne, hogy a TV megbízható legyen, meg nem kell semmilyen okos vagy 3D funkció.
Köszi szépen előre is!
Üdv!
-
szeva000
addikt
nem bemutató és most egyeztem meg velük,hogy +19k-t fizetek rá és 5év gari lesz,így 189ezer lett a vége.
Amúgy náluk vettem meg nem régen: panasonicszerviz.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest