Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz Panthera #21296 üzenetére
Igazából nem fontos a 3D viszont plazmát váltok és 90%-ban mozizok a TV-n úgyhogy a képminőség elsődleges főleg a kontraszt és a színhelyesség.
Hogy a VA-val együtt jár-e nem tudom, de azt az elmúlt napokban mióta a TV kiválasztás folyamatban van nálam, valahogy úgy állt össze a kép, hogy az IPS paneles TV-k 3D-je passzív. A Panasonicnál is megfigyelhető, hogy a 650-nél ami már IPS paneles, passzív lett a 3D. A Samsung egyértelműen VA és aktív 3D , míg az LG IPS és passzív. A többit (Philips, Toshiba, Sharp) nem tudom, azok most valahogy nem merültek fel mint alternatíva. -
Mezoo
csendes tag
Sziasztok!
Ti melyik tv mellé tennétek le a voksotokat. Nézegettem őket jobbról-balról de nem tudok dönteni.
Amik jelenleg terítéken vannak:
S. 48H6400
LG 47LB671
Pana TX-48AS650Eés ami kilóg a sorból de elgondolkodtam rajta a Samsung 50HU6900.
Filmezésre és sportra lenne leginkább használva.
Előre is köszi a jó tanácsokat
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Adams15 #21292 üzenetére
"Kisebb szoba, kb 4-5 m-re ülünk tőle"
Hűha, oda a 32-es nagyon kicsi még az én kevésbé sarkos véleményem szerint is.
Egyébként uj tv lenne? Hol kapod ennyiért? Vagy vmi szuper akcióra vársz?Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
40" LED TV vásárlása előtt állok és kíváncsi lennék a véleményetekre.
Két versenyző van jelenleg:
Vélemények?
Első sorvan mkv filmeket néznék rajta és néha PS4 en játszanék.
Köszi
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
Clemi
veterán
válasz mr.akos #21280 üzenetére
Kipróbáltam, (laptop HDD külső tárolóban USB kábellel) és a 3D-s filmet gond nélkül lejátszotta. Itt jegyzem meg, hogy ugyanazt a filmet a Samung 48"-os 6400-asa képtelen volt. Elindult ugyan, de amint bekapcsoltauk a 3D szemüveget, a lejátszás megállt.
A TV kipróbálóknak csak egy ötlet: A Dunakeszi Auchanban a TV bemutató területen le van kapcsolva a világítás
Más: A Sony 828/829-es sorozatában milyen panel van? Tudja valaki? A Hdtv test oldal szerint VA és ennek megfelelően aktív 3D.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz #94529552 #21283 üzenetére
Azért ez elég nagy butaság ebben a formában.
Az egyes paneltípusok / technológiák sajátosságait a minimum, hogy le kell írni, hisz anélkül hogy hozhat felelős döntést a laikus aki tanácsot kér?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Batib
őstag
válasz Adams15 #21289 üzenetére
Ilyen kevés info mellett nehéz erre válaszolni.
Kisebb helyiségekbe, alap tv-zésre tisztességes garanciával uj tv-ként: Igen
Ha mások a feltételek akkor konkretizálj!Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Adams15
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
válasz RedCat #21274 üzenetére
Szia!
Egy 8000-es Philips mindenképpen megéri az árát, rosszul nem fogsz járni vele. Nyugodtan megveheted, tuti képminőséget fogsz kapni és pluszban itt van még az Ambilight és az Android rendszer amit viszont sehol nem kapsz. Nem érdemes másban gondolkodnod.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
törölt tag
Akinek nem inge nem vette magára, szerintem.
-
BBéci
legenda
válasz #94529552 #21283 üzenetére
Senki nem szidott semmit (illetve Te többször a fórumtársaidat), csupán megemlítjük az egyesek által szőnyeg alá söpört tényeket.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Egy ismerős szeretne TV-t venni magának, a segítségeteket kérném.
42"-ban gondolkozik mindenképpen. Ami fontos lenne neki az a smart használhatósága. Felhasználási terület pedig leginkább filmek nézése médialejátszóról, illetve elvétve egy kis játék PlayStation-ön, néha egy kis sport. 3D nem elvárás, igazából tökmindegy van-e benne.
A keret amit szánna rá max. 200k.Előre is köszönöm!
Üdv
-
törölt tag
válasz Osynho #21279 üzenetére
Erre ugyanazt tudnám neked mondani, amit pár hsz-szel előbb olvastam gyeniko-tól, és amivel mindenki egyetérthet: (#21272)
Dicsérje mindenki a sajátját, és ajánljon olyant amilyet akar, de ne szidja a többi márkát, és a másik technológiát, amit szintén nagyon sokan használnak.[ Szerkesztve ]
-
mr.akos
csendes tag
Pana fórumban már kérdeztem, de az nem pörög annyira:
A Panasonic TX-42AS600E 42" az le tud játszani külső vinyóról (NTFS ) nagyméretű mkv file-okat? -
törölt tag
válasz Picturemaker #21267 üzenetére
Nagyon sokan elégedettek az IPS-es tévékkel, és ezt nem tudják itt egyesek elfogadni. Én pár évig egy AV panellel szerelt Samsungot használtam, és a hasonló méretű IPS-es LG-vel is teljesen elégedett vagyok. Inkább világosabb környezetben használjuk, nappal sokat megy a tévé, és sötétben a filmekhez is tökéletes.
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Reménykedem, hogy a black friday miatt lesz egy nagyobb leárazás. Annyi a kérdésem, hogy 60k körül 32 colos tv-k közül a Samsung Ue32H5000 jó választás?
-
BBéci
legenda
Melyik az az IPS monitor, amelyiknek 1500:1 a kontrasztaránya? Nem állítom, hogy nem létezik, csak kíváncsi vagyok. De eszedbe ne jusson a gyár által megadott adatra hivatkozni, mert annak köze nincs a valósághoz. Kalibrált, mért ANSI kontrasztot mutass!
És ne a többszázezer forintos professzionális monitorok közül mazsolázzunk!Íme, itt egy EIZO: [link], itthon 110000 Ft az ára és a kontrasztja 819:1! Valóban több, mint 500, de nem is olcsó, a döntő többség 50000 forint alattit bámul.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok. Nem létkérdés azonnal vásárolnom, szerintetek érdemes e várni a vásárlással? Gondolok itt az UHD és az OLED elterjedésére, esetleg az android térnyerésére.
Nézegettem MM-ban LG, samu és Philips modelleket is. Elsőre a Philips 48PFS8109-es tévé tetszik a legjobban. Mi erről a véleményetek? Megéri ezt a magas árat?
Fontossági sorrend:
- 2D képminőség SD, HD tartalommal
- fekete az hasonlítson a feketére
- 3D-ből nem tudom melyik a jobb? Az aktív v a passzív? Tudom mi a különbség közöttük, de a való életben melyik a jobb?
- ár és ár/érték arányVagy esetleg javaslatok más típusra indoklással?
Köszi
-
Panthera
őstag
Találtam egy kis összefoglalást: [link]
Régi cikk, valószínűleg azóta már változtak a jellemzőik. Pl. a VA-ra azt írják, hogy "nem pontosan szemből nézve maximális a kontrasztarány, s emellett a sötétebb árnyalatú helyeken oldalról enyhe színtorzulás figyelhető meg" - ez ma is így van?[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
válasz nightshadow #21257 üzenetére
Sok ilyen hozzászólást volna jó olvasni!!! Pont annyi szóból áll, amennyi szükséges, könnyen érthető, pontos, ugyanakkor nem minősít.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Gicz
addikt
Féligmeddig igazad van. Hogyne lehetne IPS-t nézni!? de azér tinkább csak nappal vagy lámpafénynél. Sötétben bizony aki erre érzékeny, annak majdnem a nézhetetlen kategória. Főleg ha megnézel máshol egy VA-t vagy méginkább egy plazmát.
Nekem van itthon egy LM671S, meg egy st60 plazma, tudom miről beszélek.
-
adodaniel
őstag
Az 1500:1 az már magas kontrasztarány?
Ezt az IPS melletti kardoskodást nem értem. Valaki betéved ide, akkor miért baj, ha látja, hogy közel azonos áron van jobb képminőségű TV? Te IPS-t vettél, elégedett vagy, örülj neki. Attól még a tényeket és mérhető értékeket ne akarjuk már meghazudtolni. Aki betér ide többségében tanácsot kér és kap is. Aztán elmegy valahova és megnézi személyesen (sajnos tévútra vezethet az áruházak fénytengereiben, de mindegy) és vesz valamit, aminek aztán örül és használja. Ennyire egyszerű.
Néhányan itt úgy kiállnak 1-1 bizonyítottan szerényebb technológia mellett, mintha legalább részvényesei lennének a technológiai cégeknek és a jövő évi osztalékuk múlna a vállalat idei adózott eredményén. Vagy nem tudom mi az oka... -
Hotride
csendes tag
Lehet itt fényezni ezt meg azt, de az alap kontrasztaránya 3-4 nagyobb a VA panelnak és a feketéje is sokkal jobb. Mindenfajta dimming-el próbálnak egyensúlyozni, azért szemmel annyira már nem vészes az új TV-knél a különbség, de sose lesz egy kalap a kettő.
Kiállított darab nagyon csalóka, hogy van beállítva, mi megy rajta, az se mérvadó. A hozzánem értő, parasztvakító eladókról nem is beszélve. Otthon sötétben ugyan azzal a beállítással, tartalommal durván kijön a különbség..
Én nemrég IPS-ről váltottam VA-ra és végre nem idegel ki, amikor sötétben kell Tv-t néznem
-
Balázzs
senior tag
válasz nightshadow #21257 üzenetére
Köszönöm a választ, közben megkerestem mi is az a BFI, kezdek képbe kerülni
Sportműsorok zavartalan nézéséhez milyen paraméterekre kell figyelni?
Tényleg jobbak a 3d képes tv-k az a nélkül szerelteknél?
Az a gondom, hogy boltokba járva (MM, Auch*n stb) nem lehet ideális körülmények között megnézni
és tesztelni a készülékeket.Esetleg sony 50-es készülékek? Korábban linkelt valaki itt egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
Monitornál elég az 500:1 kontraszt. Ne röhögtess már! Persze fórumozni elég. Amikor a monitoromat vettem direkt az egyik jellemző amit figyelembe vettem a magas kontrasztarány volt (1500:1). Nyilván más a tv felhasználás miatt az igény, de a tv pont nem az a műfaj, ahol a mérési adatok alapján fog egy adott kép tetszeni vagy sem valakinek. Persze, mondjátok el, hogy ennek ez a tulajdonsága jobb, annak meg amaz. Ezzel nincs baj. De a mértékkel és a tálalással van baj. Valaki "betéved" ide, amikor pont "ügyeletesek" vagytok annak rögtön az jön le, hogy az IPS-es tv-t nem lehet még nézni sem, mert nincs feketéje.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Osynho
addikt
válasz Picturemaker #21262 üzenetére
Miert fikázás egy muszerrel mérhető tulajdonságot megemliteni?
Egyébként neki hiszek.
-
BBéci
legenda
Mérd már meg a monitorod feketeszintjét! Bármennyi lesz a végeredmény, az tévéhez karcsú és a méret sem mindegy. Ami 20-24 colosban még elfogadható, az 47-esben már zavaró. Nézd meg, mekkora kontrasztarányokat mértek a tesztekben! Legfeljebb harmada a VA paneles tévékének és a képminőséget ez alapjaiban határozza meg. Monitoroknál bőven elegendő az 500:1 valós, ANSI kontraszt.
Természetesen mindezektől függetlenül sokaknak tetszhet és mindenki azt vesz, amit akar.(#21263) xXxian
Nem márkafun, hanem márkafan![ Szerkesztve ]
-
xXxian
senior tag
Dehogy akarom!
Le is írtam gyorsan egy saját példát, hogy bárki jobban értse miről beszélek, miért mondtam.
Nem vagyok márkafun, használja sokáig nagy megelégedéssel!
Én aktív 3D miatt vettem Samut, nem tetszett az LG 3D képalkotása. Persze, ez is MM-ban volt és egy Samsung inges srác mutatta, szóval lehet direkt állított el valamit.
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
Picturemaker
őstag
válasz xXxian #21260 üzenetére
Nem akarom védeni egyik márkát sem, de megnézni csak ilyen helyen tudod. Az adott körülmények között neki az LG képe tetszett jobban és otthoni körülmények mellett is elégedett. Ne akarjátok már rábeszélni, hogy rosszul gondolja.
Én is gondolkodom tv vásárláson, de sajnos ahol eddig megnéztem (Au.han, Sony szalon) volt kinn 100e-350e-ig, de csak egy "legkevésbé szar" plecsnit tudtam volna kiosztani.
Az IPS fikázást meg nem értem, monitoroknál most ezek mennek, és semmi baj velük (nekem mondjuk S-PVA-s monitorom van és nem is LED-es), tv-ben meg rosszak? Akkor nem az elektronikával van baj?A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
BBéci
legenda
-
xXxian
senior tag
válasz zsolt19900 #21259 üzenetére
Figyu...nem Euronics-ban, 8200W neonfény mellett jó téévéket csekkolni és összehasonlítani. Szerintem.
Én pl. egy Samu 6200-ast vettem. Minden szép és jó. Illetve jó volt addig, amíg meg nem néztem a képernyőt közelről, sötétben (amilyen környezetben pl. mozizik az emberfia). A keret mellett bal oldalt, illetve felül van pár folt. Sárga, kék, illetve fehéres is. Fénybeszűrődés.
Beszéltem Samsunggal s "megnyugtattak", hogy a 1,5 millás tévék (LCD) képe sem homogén. Vegyek plazmát ha nem tetszik, vagy várjak az OLED-re.
Visszavittem a boltba is. Megnézték, s azt mondták a jelenség messze nem olyan szembetűnő, hogy foglalkozzon vele a Samsung. Mutattak kéeket is a neten a jelenségről...vannak sokkal durvábban felhős (talán ez a helyes kifejezés) tévék is. Ez van. ECO mód talán orvosolja, most itt van a kocsiban a TV, este kiderül.
Azért, véleményem szerint ez elég nagy gáz. Kellene, hogy legyen egy felirat a tévéken. Mint a cigarettákon...valami figyelmeztetés.
6200 talán EDGE LED. Background ledeseknél is van ilyen?
Csak azért írtam ezt le, met talán szerencsésebb olyan helyen venni a tévét, ahol ki lehet próbálni. Sötétben is....
Vagy csak nekem túlzók az igényeim?
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
zsolt19900
őstag
hszről hszre látom, hogy fekete is fekete úgy
nekem lb671em van és filmről filmre csak tátom a szám, hogy milyen jó képe van.... szinte melengeti a szemem annyira tettszik a képe
szóval aki samuval összeveti pl 6400el annak csak annyit, hogy euronicsben megnéztem ugyan azzal a tartalommal az LG-t és a Samu ezen két példányát és láthatóan gyengébb volt a samu képe az lgvel ellentétben.... és ez nem elfogultság, mivel úgy mentem tv-t venni, hogy lg nem kell hanem samu az aktív 3d miatt, de a képminőség -és már itthon megtapasztalva a webos-t- hát mondhatom, hogy lenyűgöz ezt a kis "médiacenterecske" ami a szobámba került
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Compika
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok véleményt mondani erről Panasonic TX-42A400E meg magáról a Panasonic-ról
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
nightshadow
veterán
válasz Balázzs #21256 üzenetére
Nem felejtős a márka, csak aki sötétben szereti nézni a tévéjét és fontos neki a fekete annak VA panelos tévé ajánlott, az LG pedig IPS panelt használ, aminek a technológiából kifolyólag alacsony a fekete szintje és a kontrasztaránya. Nappali vagy felkapcsolt villany melletti tévézésnél nincsen jelentősége.
-
Balázzs
senior tag
válasz nightshadow #21249 üzenetére
Én is eddig LG-t néztem, akkor nagyobb méretben is felejtős a márka? Főleg sport műsorokat néznék. Eddig
47LB630v-t néztem, viszont állítólag a 3d-s társainak alapból jobb a 2d képe is, erre mit mondtok? -
Unbaised-Ben
senior tag
Ajánlottátok a Samsung UE40H6400 smart tévét, hogy elvileg a legjobb tv a 40/42-es méretű tévék között. A másik esélyes a sokat emlegetett ár/érték bajnok LB650V.
Ha veszek az lg-hez magic remote-ot, ugyanott vagyok árban. A kérdésem az igazából, hogy a Samsung tud e olyat mint ami az LG-nél van Time Machine, az az felvenni digitális adásokat merevlemezre? Ha nem akkor melyik modell tud, és a samsungnál hogy nevezik?
Köszi -
nismoka
addikt
válasz nightshadow #21253 üzenetére
Micro SD top termék
-
nightshadow
veterán
Extreme Digital: itt a múlt péntek mérlege [link]
"Pénteken 600 ezren, az egész hétvégén 1 millióan látogatták meg az Extreme Digital weboldalát. A legtöbben okostelefont és táblagépet vettek, de jól mentek a tévék és a konzolok is."
„Számunkra is tanulságos volt, hogy milyen sok embert vonzott hozzánk a Black Friday. Ennek kapcsán két döntést hoztunk: 2015 áprilisában egyetlen napig hasonlóan magas kedvezményeket fogunk nyújtani ügyfeleinknek, illetve olyan informatikai fejlesztésekbe kezdünk, amelyek garantálják, hogy legközelebb egyetlen potenciális vásárló se szoruljon ki a weboldalról‟ – mondta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője.
[ Szerkesztve ]
-
gyerecske
senior tag
Ezt érdemes megvenni a Sony tv-hez?Mennyire használható a hagyományos távirányítóhoz képest?
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
Rundll32
tag
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, LED TV vásárlásban. Abszolute nem követtem mostanság a fejlődést így nem vagyok naprakész a témában. Ami számomra fontos lenne:
- FullHD (vagy jobb)
- 100cm körüli képátló
- a fekete legyen tényleg fekete (amennyiben lehet)
- Smart TV
- 3D jó ha van, de nem kötelező
- Ár: 170-180 E Ft körülMárkából igazából nincs kötöttségem, talán annyi, hogy a Samsungot hanyagolnám a rossz tapasztalatok miatt, szóba jöhetne LG , Sony, Panasonic vagy bármi amit javasoltok.
Néhány típust már néztem: LG 42LB650, LG 42LB670V, Sony KDL42W705 ezekről ha van esetleg tapasztalat azt is szívesen meghallgatom !
Köszönöm előre is a segítséget !
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
nightshadow
veterán
válasz adidas4death #21245 üzenetére
42LB671 [link]
-
*Tata*
senior tag
-
adidas4death
aktív tag
Erre esetleg valaki?
Annyiban változott (sajnos) a dolog hogy 140k lett a plafon, a vásárlásnak.
Előre is köszönöm a segítséget.
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
remington2
senior tag
Hali!
32"-es tévét szeretnék venni, hd és sd műsorok mennének rajta, meg némi film. Ezt a Samsungot néztem, hasonló árkategóriában (~80 ezerig) mi számít best buynak? Nagy igény nincs, az alap formátumokat (mkv) ismerje, ennyi lenne a lényeg. Erről elég jó véleményeket olvasok, médialejátszás terén is. Jó sokat utánaolvastam, de inkább belezavartam magam, semmint tisztult volna a kép. Pl. ez a tévé cmr-es, emiatt aggódnom kellene?
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
-
Cha-b
senior tag
válasz #94529552 #21238 üzenetére
Én álltam neki személyeskedni ?
"de neked biztos jobb tipped van, bár eddig titkoltad"
Annyit írtam erre, hogy "sértődött ovodás" stílus, mert úgy hatott. Egy teljesen normális hangnemben írt hszre lehet normális hangnemben válaszolni, és még el is fogadom. Nekem nem a mondandóddal volt bajom, hanem a stílussal.
Engem a vita éltet ? Egy vitám nem volt a 9 év alatt a PH-n senkivel.Felesleges is erre több szót pazarolni.
CSAKAKISPEST!!!!
-
törölt tag
válasz adodaniel #21237 üzenetére
Az kérdéshez, amíg nem tudja valaki bizonyítani a feltételezéseit, és vádjait, addig a bíróságon is elutasítják. Vagy tévednék?
Szerintem én csak segítettem, majd a véleményemet és a tapasztalataimat mondtam csak, amire a kolléga már érveket nem tudott, ezért állt rá a személyes vonalra, bárki elolvashatja. De akár meg is nézethetjük az utóbbi pár hsz-t, ha gondolod. A két előttem szóló hsz-e is erősen kérdéses.
Osynho, ok.[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
válasz #94529552 #21235 üzenetére
"Azt meg nem hinném, hogy téged bármelyik bolt is beavatna az üzleti dolgaiba, mit honnan vesz, kinek ad el, hogyan adózik, stb."
Téged ezek szerint beavatnak... Valaki mást mer írni, mint ami neked (mint LG részvényesnek/tulajdonosnak/eladónak/hitvallásúnak? ) tetszik és egyből besértődsz, illetve személyeskedsz. Ez igen!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Te a véleményedet írtad és a rosszallásaidat, én meg a tapasztalataimat. Látom téged csak a vita éltet, de inkább fordulj az LG-hez információkért, vagy olvass utána az LG topicban is a publikált hozzáállásnak. Csak pár hónapja kommunikálja ezt az ügyfeleknek az LG. Azt meg nem hinném, hogy téged bármelyik bolt is beavatna az üzleti dolgaiba, mit honnan vesz, kinek ad el, hogyan adózik, stb. Tehát csak rosszindulatú feltételezéseid maradtak. Engem nem kell hogy győzködj. Úgy látom saját magadat jellemezted. Részemről a téma lezárva. Ennyi volt.
-
Cha-b
senior tag
válasz #94529552 #21233 üzenetére
Én csak leírtam a véleményem, nehogy maga alatt vágja a fát.
Az hogy neked javították az 1 dolog, nem kötelességük, és ha bal lábbal kelnek fel elhajthatnak.
[link]
2 éves cikk de valós probléma lehet, akár az LG-nél is.
Amúgy nem kellene ez a sértődött ovodás stílus, normális hangnemben is ki lehet ezt beszélni.
Eu-n belül is van szürkeimport.[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
törölt tag
válasz #91166208 #21228 üzenetére
Samsungnál fontos, hogy hivatalos márkaboltból vegyék a tévét (MM, Edigi, Euro), mert csak akkor lesz meg a 2 év gyári szervizháttér. LG-nél ilyen probléma nincs.
Cha-b A mall 4 országban működik, cseh székhellyel, többször rendeltem tőlük, reklamálásnál is gyorsak, korrektek voltak, saját példám alapján. EU-n belül nincs szürke import. A magyar LG szerviz itthoni számla megléte esetén vállalja a javítást, ha netán szükséges lenne. De persze mindenki onnan vesz ahonnan akar.[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
Sziasztok!
A Samsung topikba már beírtam, de hátha van itt valaki olyan, aki csak ezt olvassa.
Van egy LE32C650 TV-m van, amelyet a szüleimnek szeretnék adni. De lett vele egy probléma, ami nagyon bosszant. Történt hogy múlt hétvégén Budapesten voltam és amíg nem voltam itthon áramtalanítottam a készüléket. Sajnos azóta nem megy a beépített médialejátszó.
Egy külföldi fórumon olvastam, hogy a DLNA bezavarhat, úgyhogy a hálózatról lehúztam és utána nyomtam sokáig az EXIT gombot és úgy állítottam vissza a gyártói beállításokat. Próbáltam több pendrive használatát, külső HDD-t is próbáltam, de mindegyikkel kudarcot vallottam, pedig eddig ezeket használtam. Az összeset 0 méretűnek látja, amikor be szeretnék lépni a Videos/Music/Photos mappába, akkor a következő üzenet fogad: No movie/music/photo files on current device. Select another category.
Van frissebb firmware, de azt sem találja meg az USB-n, úgyhogy nem tudok frissíteni. LAN-on keresztül pedig nem talál semmit.
A TV szerviz részében sosem módosítottam semmit, a PVR nincs aktiválva. Esetleg ott kellene valamit állítanom? Vagy csak szimplán bedöglött benne valami és muszáj szervizbe vinni? Amennyiben szerviz, akkor az gondolom nem lenne olcsó mulatság.Azt hiszem mindent leírtam.
Nagyon fontos lenne, előre is nagyon köszönöm!
-
Cha-b
senior tag
válasz #91166208 #21228 üzenetére
Külföldről érkező készülékek, adózás szempontjából nekik kedvezőbb onnan hozatni. Ebből (is) adódik ez az árkülönbség. Olyan nincs, hogy vki 20-30k-val olcsóbban adja ugyanazt a tv-t max ha akciózzák. És jó eséllyel a magyar hivatalos szervíz nem fog hozzányúlni, majd a bolt javíttatja vkivel.
Szerk.: Mall-nál pl. az LG szervíznél ez van megadva:
"LG Fast Hungary Kft. 2045, Törökbálint, Dulácska u. 1/A. (06 23) 330-830 www.fasthungary.hu"
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
törölt tag
válasz mr.akos #21201 üzenetére
Az ígéret szép szó...., ha nem tetszik az edigi, akkor MM.
Sutee89 Jó minőségű, megbízható alaptípus.
kidboy_46 LG 42LB650V -
blakey
titán
Ilyen balesetek mindig előfordulnak, akár szándékos, akár nem.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
HagaNRG
őstag
válasz rebbag #21217 üzenetére
Hát, nem könnyű a legolcsóbb kategóriában tapogatózni.
Anyukámnak pár hete a Mediaban vettem valami noname LED tv-t, 55 ezer ft körül volt. A képe nem zavaróan rossz, semmi extra hiányosság, viszont ami megdöbbentett, hogy olyan dobozhangja van, amilyet régen hallottam. Kb. mind egy kihangosított telefon. Ilyen dolgok azért rosszul tudnak esni egy modern, szép, új tv-nél.
-
HagaNRG
őstag
válasz blakey #21215 üzenetére
Ja, így már világos.
Én meg jóformán csak pár hete ismerem, úgy leragadtam a mindig megbízható edigitalnál és MM-nél.
Az 55"-ös tv-ket végignéztem gyorsan, nem tűnik, úgy, hogy hű, de extra kiinduló árakkal futnának neki a pénteknek.A legtöbb tv akár 30-50 ezerrel is drágább, mint máshol.
(azért ha itt is lesznek tizenezerért minőségi mobilok, abba beneveznék...) -
őstag
Erről a típusról mi a véleményetek? Philips 50PFH4009
133.000Ft-tól már lehet kapni és ennyiért egy 50-es LED-es tv már szerintem igen jó vétel, pláne, hogy nem is noname kategória. -
rebbag
tag
Sziasztok!
Lakásvásárlás után minimális kerettel szeretnék tévét (kb 70). Semmi extra elvárásom nincs, max egy usb sorozatok miatt, meg minimum 32". Márka nem érdekel, forma sem, szín se, 3d se Nagyon melléfogok egy éppen akciós (extremedigital/mediamrakt/tesco/auchan) samsung/lg dologgal?
Köszi előre is.
-
blakey
titán
válasz HagaNRG #21213 üzenetére
eMag nem ad gyári garit, telephelyük Bukarestben van. Ezek után mindenki maga döntse el, hogy akar-e onnan venni vagy sem. Ettől függetlenül lehet, hogy korrektek, stb.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
A lelőhelyeken biztosan található 3D BD ISO is, azokat kell begyűjteni. Engem már egyáltalán nem hoz lázba a 3D, 2010 és 2012 között még lelkesedtem érte, de lecsengett. Ám amennyiben mégis olyat nézek, az kizárólag full HD, a felezett felbontású mókolt vackokat bottal sem piszkálnám meg.
-
HagaNRG
őstag
A tv reklámokból jókora darabot kivett ma este az emag. Nem sajnálták a pénzt a műsoridőért- még a manager is beszél arról, mi is a black friday.
Mit gondoltok, esélyes egy újabb edigitalos bukta, vagy most talán tényleg menni fog minden, mint a karikacsapás és ha esetleg valakiben az erős szándék meglesz, még akár vásárolhat is majd valamit jó áron?
Az időpont viszont nem teljesen tiszta...talán így akarják elkerülni az összeomlást, mert talán most nem is csütörtök éjfél után fog indulni a buli, hanem valamikor péntek reggel... Nem tudom, nekünk, vevőknek, melyik lesz a problémásabb.
-
Clemi
veterán
Írtad korábban, hogy az aktív szemüveggel FHD 3D képet fogok látni.... Ahhoz BD lemez kell nem? Ami lelőhelyem van 3D forrásilag, ott rendre Half SBS vagy Half OU formában vannak a filmek. Így pedig sztem tök mindegy, hogy aktív vagy passzív 3D nem?
Bocs ha hülyeségeket írok, de a 3D néznivalók eddig nálam kimaradtak, max moziban néztem olyan filmet, és az se sokat, tekintve, hogy évente 1x ha nem itthon mozizunk -
Unlimited
aktív tag
Samsung UE48H6500SLXXH
Valakinek van tapasztalata a fenti tv-vel? Most -30K x-tremnél az ára. 200.000.
-
1155
csendes tag
Szerintetek melyiket érdemes megvenni ? Fő szempont igazából filmezés lenne
LG 42LB5700 LED TV
Samsung UE40H5303A LED TV
Sony KDL42W705 -
BBéci
legenda
Az a lényeg, hogy ne legyen fényforrás, vagy fényvisszaverő felület a látószögedben. Egyébként nem értem, miért nem lehet töksötét? Mi szinte mindig úgy nézünk tévéműsorokat és filmeket is. Mint a moziban.
-
törölt tag
sziasztok... LG 42LB650V LED tv-t néztem magamnak filmezésre és játékra.. jó választás?
Esetleg tudtok nekem ajánlani egy oldalt ami megbízható és nyugodt szívvel rendelhetem onnan a tv-t? köszönöm -
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #20843 üzenetére
Dönteni kellett, az LG 32LB5610 LED TV-re esett a választás (~68k volt). Ez úgy is csak akkor lesz használva, ha ütközik a BL a Barátok közt-tel vagy mifenével.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
BBéci
legenda
Rengetegszer leírtuk, hogy aktív 3D-t töksötétben kell nézni. Akkor semmiféle vibrálás nem fog zavarni, cserébe teljes HD a felbontás, nem felezett, mint a passzívnál.
Nem SU, hanem OU!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mr.akos
csendes tag
válasz #94529552 #21114 üzenetére
Köszi a választ. Itt is 2 évet ígérnek: http://www.aqua.hu/samsung-ue40h6200-40-full-hd-3d-smart-led-tv-200hz-cmrbeepitett-wi-fiquad-core-284733.html
Ha rajtam múlik, amúgy az edigital-tól a büdös életben nem veszek többet.
A garancia egy dolog, de milyen a két készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS