Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Dealer95 #20396 üzenetére
Szerintem (és ez csak saját szubjektív vélemény, nem kell feltétlenül megkövezni érte) ha nem annyira fontos a 3D és a smart funkciók akkor egyértelműen SONY, ha fontos a 3D és a smart akkor az LG.
Tudom, hogy nem rosszak a Philipsek, de én kicsit óckodok tőlük.
Remélem, ha csak minimálisan is, de tudtam segíteni
-
walcott14
csendes tag
Sziasztok !
Már kb. 1 hónapja olvasgatom a fórumot,hogy melyik tv-t ajánljátok, meg teszteket nézegetek pl. Av fórumon meg rtings-en.
A legfontosabb szempont nálam a gyors mozgás mert kb. 80%- ban sportot nézek a maradék 10-10% pedig filmek,tv és xbox. (A 3D nem érdekel évi 2 filmet ha megnéznék úgy).
Aminek a kezelő felülete nagyon tetszik és a teszteken is jól szerepel sok helyen az a Samsung UE40H6400.
De sportokra ajánlott még a Panasonic Viera TX42AS-650.
Mi a véleményetek melyik a jobb választás? Köszönöm segítséget előre is ! -
BullKoxa
őstag
hello mindenkinek. remélem most kapok választ. Haveron tv szeretne venni max 120 cm átmérőjüt. Lcd-t szeretne ami max 250.000 ft, filmezésre kelle amin nem akadnak a dolgok a színek is szépek és a képe is szép legyen. Az sem baj ha tud netre menni a tv-vel. És Gondolom a képfrisités is a kategoriájában jó legyen. A 3D pedig nem feltétel. Márka is mindegy . Remélem fogtok segítei.
ui : telóról, melóban vok -
Dealer95
őstag
Az alábbi típusok közül melyik miben jó/jobb a másiknál?
3D/beépített média lejátszó/képminőség/fényerőSony W905
Philips 6309
LG LB670VVagy esetleg valami más 130-140k körül?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
En is nagyjabol kiszemeltem a lehetseges aldozatokat:
- Sony 55W828B/55W829B
- LG 55LB671V
- Samsung UE55H6400Eddigi topik hsz-ek alapjan Sony-hoz huzok, barmi erv a masik ketto mellett ha a jo kep a lenyeg, a sallang meg nem erdekel?
-
Pityke78
őstag
Az valós hogy az alábbi Sony Tv- között szinte csak a képfrissítésben van eltérés?
Illetve hogy a 605B nem 3D-s, hanem sima TV?55W805B (fekete, Motionflow XR 400 Hz)
55W815B (ezüst, Motionflow XR 600 Hz)
55W828B (fekete, Motionflow XR 800 Hz)
55W829B (fekete, Motionflow XR 800 Hz)
60W605B (fekete, Motionflow XR 400 Hz)Árban azért jelentős eltérés van köztük és nem értem az okát.....
Köszi
-
-
Batib
őstag
válasz Sutee89 #20390 üzenetére
Írtad, hogy IPS-t szeretnél Ezáltal kizártad a Samsungot, hisz abban csak VA van. A méret szerintem 46-48", de ez az árat eléggé felviszi. (mások szerint ez is kicsi, de szerintem ez már elég)
Játékhoz is használnád. Itt az input lag fontos tényező, ebben legjobbak a Sonyk, vagy az alacsonyabb kategoriás (pl Samu 5-ös sorozat) tv-k. Sportot nézel rajta: Fontos lenne a jó mozgásmegjelenítés ezt pedig épp a magasabb kategoriás tv-k tudják. Tükröződés mentesség: Ilyet nemigen találsz.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
psg5
veterán
Na szűkítettem:
Sony KDL48W605
LG 47LB671
47AS650
47LB670V
49LB5500
Samsung UE46H6203
UE48H6200
Panasonic TX-48AS640EMelyiket? Vagyis inkább mi a sorrend? Csak a mozgásmegjelenítés és a képminőség számít.
F.K.T.
-
Vhiktor
veterán
Lenni lehet kisebb, csak más kérdés, hogy túl kicsi lesz.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Batib
őstag
válasz Sutee89 #20382 üzenetére
Sajna azt hiszem vagy az árat kell durván feljebb (Sony 48w605 és ebben nincs 3D) vinned, vagy erős kompromisszumot kell kötnöd. (pl Samsung ue48h6200 és még ez is drága)
A méret ilyen nézési távolságnál semmiképp sem lehet 46 alatt.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
BBéci
legenda
válasz Sutee89 #20382 üzenetére
WiFi-n akadozni szokott a full HD, ezért ajánlott a HDMI összeköttetés. 132000 forintból nem könnyű 46 colos tévét találni, aminek a képminősége jó.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok!
TV-t szeretnék venni a közeljövőben a nappaliba, ebben kérném a segítségeteket. A keret 120 ezer Ft (+10% indokolt esetben).
A készülék az ablaknak oldalt helyezkedne el, 4 m-re a kanapétól. 40-46" képátlóra gondoltam, de ha esetleg nagyobb méret is kijön az sem baj. Műszaki oldalról az 1080p felbontás, jó betekintési szögek (IPS?) és nem tükröződő kijelző lennének a fontosak. TV-adások közül egyedül sportműsorokat nézek (ezeket HD-ban), a fő felhasználási terület PC-vel való összekötés lenne, tehát filmnézés és játék 1080p-ben. Emiatt fontos lenne a kis utánhúzás, és vállalható képfrissítés. 3D nem kell.PC-vel való összekötésre mi a legjobb mód? A videókártyámon HDMI, DVI-I, DVI-D és DisplayPort kimenet van. WiFi-n mennyire megoldható FullHD tartalom átvitele (DLNA)? Ha igen, mi kell ehhez?
Előre is köszi a segítséget.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Továbbra is a edigitálos péntekre várva:
Csak a képminőség és a mozgásmegjelenítés számít. Nem kell smart és 3D, stb.
Most melyek a legjobb árérték arányú, csak a két fenti feltételnek megfelelő 46"-50" közötti lcd-k?
Összeget nehezen lövök be (hisz nem tudni az akciót) de kb pénteki akciós ár nélkül , a mostani árakat nézve elmennénk 200k-ig.F.K.T.
-
törölt tag
-
utas666
tag
Sencor SLE 39F09M4, ezzel szemezek, de van pár bökkenő a képminőséget illetően. Jó dolog a nem edge háttér (felhősődés eliminálva, vastagság nekem nem gond), de az 50Hz képfrissítés az utánhúzás miatt gond lehet, főleg mert egy csöveset cserélnék vele, ahol ez ismeretlen jelenség (azért váltok, mert PC-t akarok rákötni, többek közt VGA-n is, oda kéne a méret és a HD, nem a köztévéhez, ami amúgy analóg kábel). Hiába a 4ms válasz idő (amit amúgy akárhogy mérhetnek), ha a látásunk viszont nem emiatt látja az elmosódást, hanem a 20ms-ig kitartott állóképek miatt. Azt hogy most összeségében milyen a képe, színe, zajos sd jel kezelése, csak akkor tudnám megítélni ha tényleg ugyanolyan forrásokból táplálva egymás mellé lehetne rakni másokkal, ilyen szempontból a mérési lehetőségek és az iparra jellemző pontos panel+elektronika specifikációk hiánya miatt marad a zsákba macska.
Nézegettem a a nagyobb gyártók oldalait 100Hz-es modellek után (Sony, Panasonic, Samsung, LG, Philips, Sharp), de úgy látom nagyon túltolják a 4k/smart/3D témát és rendre lespórolják a VGA csatlakozót egy jobb kijelző mellől.
Találtam példáule egy ilyet hogy Sharp LC-39LD145V, de ez is elfogyott a napokban és kicsit fura, hogy nincs rajta rendes, külön audio ki/be menet.Amúgy egyesek elég szar/használhatatlan oldalakt tudnak összehozni látszólag rengeteg pénzből /csicsából. Nem vagyok elégedett, mert csaka fent említett Sharp alternatívát talátam és hiába kerestem, mindenütt az új technológiák vannak promótálva és egy hagyományos (nem 4k/smart/3D), de jó képű, VGA-val is rendelkező darabot nehéz felkutatni, talán már nincs is.
-
adodaniel
őstag
válasz charlie1975 #20371 üzenetére
Átmegy a hang is, legalábbis youtube esetén, ahol próbáltam.
-
charlie1975
aktív tag
Bocs ha egy kicsit off arra lennék kiváncsi ha screen mirroring funkcióval nézek filmet a tévén mobileszközről akkor a hang is átmegy a tévére vagy az csak a mobileszközön fog szólni?
még mindig nem tudok dönteni ue50 hu6900 és ue48h6700 között segítsetek lécci
[ Szerkesztve ]
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Attelah
tag
Hali!
Mi a véleményetek erről a Philips tv-ről:
42PFH5609/88100-120e közotti tv-t keresek 40-42" méretben. Nem kell hogy legyen benne Smart, 3D funkció.
Viszont ez a Philips 100e-ért tud WiDi-t és azért lett szimpatikus. Na meg az àra. Az LG 42LB5610 vagy LB 561V helyett jobb lenne a Philips?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #20366 üzenetére
Itt mindenki segítőkész, de ha olyasmit kérdezel, amit mások is, naponta ötször, arra ne várj választ, hanem olvass vissza pár száz hozzászólást.
Outletet itt senki nem fog ajánlani.
(#20367) Batib
Valóban nem TV, csupán képmegjelenítő, ha nincsenek benne tunerek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tibbike01
őstag
Látom itt senki nem segít a másiknak TV vásárlási tancsákoban.
Legalább egy körképet írjatok, hogy mi az amit érdemes venni, és mi az amit messziről kerülni kell. Most nem csak konkrét típusokra értem, hanem technológiára is...márkákra, tescos TVkre...stbAz elektro outlet üzlettel mi a helyzet? Vett már valaki onnan valami? Van pár csábító ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Mi nem tetszett a Sony tévék képén?
Azért népszerű az a bolt, mert olcsó és azt úgy tudja megtenni, hogy nem a Samsung Magyarországtól vásárol.
De ebben nem vagyok 100 %-ig biztos, mostanában nem néztem utána.A link nem működik, de szerintem nem is nagy tragédia.
(#20363) Gicz
Hangszórók kellenének bele?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnénk lecserélni a mostani ~70cm-es CRT-t egy nagyobb LCD-re. Már olvasgatom néhány napja a topikot, de így se sikerült döntenem. Hosszú távra lesz (amíg működik), a rászánt összeg kb. 100-120k Ft. Ha pont pár ezer forint hiányzik egy jobb ár/érték arányúhoz, akkor lehet egy kicsit több is.
Méretben 42"-osra gondoltam, mert ennél nagyobb ennyi pénzből nem nagyon jön ki, de ennél kisebb meg már kicsi lenne 3m távolságról nézve. Leggyakrabban SD adás menne rajta, de néha HD is (pl. Forma-1 és filmek).
A legfontosabb, hogy legyen megbízható, szép képe legyen, és tudjon USB-ről filmet lejátszani. A 3D már nem annyira fontos, de nem baj ha van, a smart meg egyáltalán nem fontos.
Ezek alapján mit ajánlanátok? -
Gicz
addikt
válasz Unlimited #20349 üzenetére
Azért a drágábbak általában jobbak általános képminőségben is, nem 100-ig ugyanaz a panel van bennük...
De a gyártók ugye profitorientáltak, tehát el akarnak adni minden szart. Pedig nekem ami az ideális lenne pl:
65" méretű OLED panel, mindenféle csicsa design nélkül, egyszerű fekete kerettel, 2-3 HDMI, DVB és, Sat tuner nélkül, teljes smart rendszer nélkül, 3D nélükl, USB nélkül. és ezt olyan 400-500 körül max. -
Vhiktor
veterán
válasz zolika98 #20350 üzenetére
Hát 300-at nem, de nem is egy kategória a két tv.
55 collra nem vennék UHD-t, semmi értelme, főleg nem íveltnek.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
dWan
tag
Tudom, hogy ők gyárották/gyártják a legjobbakat, de egyszerűen amiket megnéztem nem tetszett a képük.
Azért az kiábrándító lenne, ha egy ilyen népszerű webshop-ban nem adnának gyárit. Na mind1, elsőnek egy márkát, majd modellt kéne találnom
Közben találtam egy cikket (lehet volt már, ebben az esetben elnézést). Mennyire kezelhető ez hiteles forrásként?
[link][ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Miért nem "megy be" a Sony? Mert amióta az eszemet tudom, ők gyártják a legjobb tévéket?
Tudtommal a Mall nem szerepel a Samsung partnerek listáján.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Haverom szeretné venni, kb 120 cm-ig és max 250 ezerig ami a lényeg lenne az a képfrissítés,és nem kell hogy 3D legyen. Remélem tudtok segíteni nekem!!
-
dWan
tag
válasz Unlimited #20262 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A Sony nem jön be. Samsung van már a családban, igaz régebbi modell (F5000) de kb 10 hónap használat után már szervizben volt. A képpel volt valami, ugyanis full sötét lett
Honnan érdemes egyébként vásárolni? A Samsung 6400 pl a Mall.hu-nál a legolcsóbb. Itt gyári garanciát adnak?
-
BBéci
legenda
válasz Unlimited #20353 üzenetére
Monitornak remek, arra találták ki. Mármint a kvarcórák és számológépek kijelzője után.
Nem én írtam le elsőként, korábban többször megtette janos666 fórumtársunk, aki évek óta tévéket kalibrál.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Unlimited
aktív tag
Óhhh,végre egy értelmes ember,aki le tudja,meri írni,amit én már nagyon régen mondok,írok,csak lehurrognak.Az LCD alkalmatlan a mozgó kép megjelenítésére.Az csak a gyártók karteljének köszönhető.Olcsón lehet gyártani,nagy,lapos,jó disignesre lehet gyártani,nagy marketinggel mögötte óriásit lehet kaszálni rajta.Amúgy a technika rossz,alkalmatlan,semmire nem jó!Majd nézd meg,hányan jönnek lehurrogni minket!😊
-
atomma
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a legutolsó tv-et még 2006ban vettem azóta szolgál kifogástalanul, azonban elérkezett az idő a váltásra. Keresgéltem szakboltokat, de alig találtam, hypermarketes eladókat hagyjuk.
Ha tudnátok a következő szempontok alapján maximum 2-3 készüléket ajánlani hálás lennék, elolvasnám miket írnak róluk megnézném, és újabb 8 évre le van tudva a gond
Paraméterek: 42 coll, full hd, 3d nem kell, internetezni se szeretnék rajta, ha lejátszik pár filmet jó, de ez évi max 10 alkalom, leginkább az új konzolokhoz venném, keret 150 max 180 ezer ft.
Elindultam keresgélni, ebbe a készülékbe botlottamanasonic TX-L42E6E amit írnak róla jó, lefedi az összes igényem, bár pont konzolokhoz nem a legtökéletesebb a magas lag miatt bár szerintem ez tuti a fele az aktuális készülékemnek szintén Pana nem tudom mi de csak Hd ready.
Előre is köszi!
-
BBéci
legenda
Pedig az OLED lesz a megváltás a tévére eleve alkalmatlan LCD helyett. De amíg kinövik a gyermekbetegségeiket és elfogadhatóra csökken az áruk, addig vehetsz például Sony W828/829-et.
(#20350) zolika98
A 3D nem ér meg plusz 300000 forintot, de a HU8200 nem amiatt drágább. A MM-nál 35000 forinttal olcsóbban is megkapod, amiből kifizetsz 5000-et a szállításra és sokkal jobban jártál.[ Szerkesztve ]
-
zolika98
csendes tag
Sziasztok! Tv vásárlás előtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni. Kettő között gondolkozom, ez az egyik, és ez a másik, mindenképpen a Media Marktból rendelném, mert ingyen kihozzák, és nincs autónk, a bkv-n meg nem akarom végigcipelni... Akinek van 3d tv-je... tényleg annyira jó, megéri azt a plusz 300ezer ft-ot? Én kipróbáltam élőben, és 10 percig élvezetes volt, de egy hosszabb filmet is jó rajta nézni? Nem tudom fölöslegesen akarok-e elkölteni ennyi pénzt.
Köszi, ha segítetek!
-
Unlimited
aktív tag
válasz whatnot #20346 üzenetére
Igen,kritikusabbak lettünk.Mert egy Philips tvt vettem annó 70000 forintért,ami akkor az 55cmes tvk között felsőkategóriának számított.Abban a méretben gyönyörű képet produkált a mostaninál jóval gyengébb analóg adáson.Most megveszel egy tvt,és teli kell hogy pakolják a gyártók mindenféle képjavító áramkörrel,mert ebben a méretben a sima tv adás,nem HD,nézhetetelen vacak lesz.És ez nem a tv hibája.Megveszel egy 42es full hd tvt,amiben se 3d,se smart,semmi nincs,és ha csak full hd tartalmakat nézel rajta,akkor nagyon sok különbséget nem fogsz találni.Nem mondom,hogy ugyan olyan lesz,de nem indokolja 300.000ret a két tv közti árkülömbséget.Itt az a probléma,hogy nincs megfelelő tv adás hozzá,csak az a pár hd,ami messze nem hozza tv képtudását,hogy a mezei tv2,rtlklub,visat,stb. képét ne is említsem.Szerintem ez az óriási nagy probléma.Hangsúlyozom,szerintem.Mert az emberek nagy százaléka még mindíg tvt keres,nem egy multimédiás eszközt.Nézd meg,hányan írnak ide,hogy milyen tvt vegyk,nekem csak a képe legyen jó,többi sallang nem érdekel. Akinek csak xboxra,meg pcre,meg full hd filmek nézésére kell,annak nem kell a 3-400ezrws kategóriát nézegetni.Ez az én véleményem,amivel persze lehet vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
-
BBéci
legenda
Itt volt nálam 10 napig, nem rossz, sőt, kifejezetten tetszett. De ettől függetlenül, az alapos tesztelés és mérés/kalibrálás után, gyorsan visszapakoltam a dobozába, mert takarta saját Panasonicomat.
-
whatnot
őstag
805/815ről (50") pedig én nem találtam sok rosszat, a 3D-jét éri sok kritika, ott azért van is miért.
Nem tudom, te milyen oldalakat találtál.
Amúgy igen, minden tévének van valamilyen hibája, de szerintem korábban sem voltak tökéletesek a tévék, csak kritikusabbak lettünk. -
zsolt19900
őstag
"ha elém raknák akármlyiket és nézném szép lenne a képe"
pedig hajdanán a tv igazából erről szólt
de persze megértelek.... nagyon sok dolog van, én sem szerettem volna annyit amennyit tvre kiadni, de még ugye hát ha ezt hozzárakooom meg azt hozzárakoom stb. stb. akkor lehet, hogy nem kell 3-4 év múlva, hanem 5-6-7-8 év múlva váltanom - gondolkodás síkján akkor ugye hamar felkúszik az a bizonyos árcímke
de én még mindig azt mondom, hogy a képe legyen szép -főleg, ha a sok sallang nem kell- és slussz a többi nekem is csak ráadás, a képe megtetszett és cső
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
segadc
csendes tag
Megpróbálkozom még egyszer. TV-t szeretnék vásárolni, 180.000Ft a keret de ha szükséges még egy minimálissal meg lehet toldani. Fontos, hogy 46 col vagy a feletti legyen. Elsősorban HD filmek nézésére (PopcornHour) lenne használva. Később jönne hozzá egy játékkonzol PS4 személyében. A Smart funkciók számomra abszolút lényegtelenek. Mi most a Best Buy ennyiért?
-
DVB-T
tag
Megnéztem a Sony 805/815-ös sorozatáról a vissszajelzéseket külföldi oldalakon (42", 50"- köztes méret sajnos nincs) és az sem túl rózsás, hogy finoman fogalmazzak, megnéztem egy 605-öst is, az csak 200Hz"s frissítésű , de jót nem látok róla ..mindegyiknek megvan a saját problémája, etz gyártófüggően mindenki másképp próbálja palástolni, ilyen-olyan pro meg egyéb képjavító technikákkal, minél több ilyen van, annál nagyobb a tv meghibásodásának esélye..
-
escape
aktív tag
Sziasztok!
Kiállítótérbe lenne szükségünk egy max 120 centis TV-re. Ami nagyon fontos lenne, hogy minél több formátummal tudjon önállóan boldogulni, ne kelljen hozzá külön média lejátszót venni. (Kép, videó, ppt)
Árával kapcsolatban majd finomítok rajta, csak egy tipus kellene, hogy kb merre induljak el.Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
grigo
őstag
Dettó. Ráadásul eladónként ugye mást ajánlgatnak.
Passzív 3D a fasza, vegyél LG-t
Aktív szebb, jobb a szemüvege is, meg gyorsabb a rendszere, Samsungot kell venni. De egyiket se használja, sőt, egyikről se tud semmi többet mondani, csak hogy szinte ugyanaz csak és a Samsung most olcsóbb és jobb és szebb. Ennyi volt a szakmai elemzés
És akkor az ember elkezd olvasni, de nagyon összehasonlító oldalt nem is találtam. Én is ugyanitt tartok, őrlődök két márka között, és ha elém raknák akármlyiket és nézném szép lenne a képe, de azért az ember ennél megfontoltabban szeretne vásárolni.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
Joshi
titán
A Samsung UE55HU7500 TV-ről mi a vélemény? Nagyon szemezek vele de nem tudom hogy Samu v LG a jobb.
-
BBéci
legenda
Szerencsére egyáltalán nem vagyok morci.
(#20337) pietrasko
Szerintem nincsenek olyan aktuális "best buy" tévék, amik állandóan szerepelhetnének egy összefoglalóban, mert az a pillanatnyi akcióktól, árengedményektől függ. Ráadásul sokféle preferencia létezik. Sokakat nem érdekel a 3D és a smart, mások pont ezekre gerjednek. Van aki a passzív 3D-re esküszik, mások az aktívra. Egyeseknek megfelel az IPS panelek csapnivaló feketéje, amitől a többség lábrázást kap.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csak azt nem ertem, hogy kiemelt topik, allitolag kismillioszor kerdezgetik ugyanazt, minden info le lett mar irva a topikba, meg linkelve lett, akkor miert nincs egy osszefoglalo mint a legtobb hasonlo meretu es forgalmu topikban?
Senki nem zargatna BBéci kollegat, foleg amikor ilyen morci. -
Sir81
aktív tag
Ha valóban ismernéd a videojátékokat nem mondanál ekkora emeletes baromságot! Istenem... A konzoljaim a játékokkal együtt hosszú gyűjtögetés termékei. Még valami, hogy kicsit okosodj, képzeld ma már lehet külföldről is rendelni játékot fele annyiért mint kis hazánkba. Na de inkább megyek is gyilkolós játékokkal játszani!
-
BBéci
legenda
Miért kell azt feltételezni, hogy mások a legalja tévéműsorokat nézik? Szerinted nincs semmi értelmes adás?
Házimozival nem mostanában, hanem még a '90-es évek vége felé kezdtem el foglalkozni. Hagyjuk azt, hogy kinek mire telik, mert megkérdezem, mennyibe kerül egy játékszoftver? Nekem van fogalmam róla.
A felsorolt játékgépeid árából már egy egészen jó házimozi rendszert össze lehet állítani, természetesen használt, jóárasított alkotóelemekből. Nyelvtanulásra az eredeti hangsávos filmek legalább annyira jók, mint a játékok. Szerintem.
Szintén szerintem, a videojátékoktól van ilyen erőszakos, támadó stílusod.[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
De okos vagy mint mindig...
Hasznosabb-e? Igen!
Szerintem te még mindig a Márijó szintjén mozogsz és fogalmad sincs arról hogy milyen játékok vannak a piacon! Sokkal értelmesebb némelyik mint egy Való Világ meg a hozzá hasonló agyrohasztó műsorok.
Megsúgom a videojátékoknak köszönhetem hogy az alap angol nyelvtudásom középszintre emelkedett.
A házimozis szövegedhez meg inkább nem fűzök kommentárt, örülök, hogy neked mindenre telik... -
Lipton
őstag
Sziasztok!
40-46" meret kozotti TV-t szeretnek venni altalanos hasznalatra (kabeltv sd adas, dlna filmezes). Eddig samsung volt itthon igy ha kulonosebb dolog nem indokolja maradnek is a markanal. Hol talalok valamilyen osszefoglalot foleg a samu H 6-os sorozatrol hogy miket tudnak. Valamelyik normalisabb ar/ertek aranyu modell erdekelne (nem a legalapabb de nem is szeretnek aranytanul sokat kiadni felesleges extrakert).
Anno egy 46B650-et valasztottam es elegedett vagyok vele.Koszi
-
BBéci
legenda
válasz Pityke78 #20317 üzenetére
Irtó sokszor leírtam már, hogy mindegyik LCD TV alaphelyzetben 50 hertzes és szoftveresen lehet azt többszörözni interpolálással és/vagy háttérfény villogtatással.
Nem hiszem el, hogy ezt ennyire nehéz felfogni. És itt nem Rád céloztam.(#20325) Sir81
Ha szerinted a játék jobb, hasznosabb, értelmesebb elfoglaltság, mint főzés, vasalás közben tévét nézni, akkor valóban felesleges volt megszólalnod.
Nem beszélve a PC-n filmnézésről, ami normális, nagyméretű tévén, házimozi hangrendszerrel, ezerszer nagyobb élmény.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nekem nem kell magyarázni. Nálunk egyetlen TV üzemel, a nappaliban és csak akkor kapcsoljuk be, amikor valóban nézzük is. Ez néha napokig nem történik meg, például ma sem volt bekapcsolva és valószínűleg már nem is lesz.
-
Pityke78
őstag
válasz Pityke78 #20317 üzenetére
Bocsi a típusok lemaradtak........
"Jól gondolom, hogy az alábbi Sony típusok is fizikailag 50Hz-esek, csak szoftveresen vannak "tuningolva"?"
Típusok:
55W805B (fekete, Motionflow XR 400 Hz)
55W815B (ezüst, Motionflow XR 600 Hz)
55W828B (fekete, Motionflow XR 800 Hz)
55W829B (fekete, Motionflow XR 800 Hz) -
Sir81
aktív tag
A Philips tévékbe milyen panel van?
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Karácsony után pár nappal szeretnék ajándékba venni egy tv anyukámnak.
Kritériumok:
-99-106cm átmérőjű
-Full HD Led
-Jó lenne min 100Hz
-Nem kell semmilyen extra, 3d, internet, multimédia...stb
-Egy Lg HT903TA házimozi lesz rákötve hdmi-vel.
-Ár 100ezer ft (nagyon max 110ezer)Tudnátok ajánlani típust, márkát, boltot amit érdemes lenne megvenni?
Köszönöm.
-
nismoka
addikt
válasz Tegla80 #20308 üzenetére
Pont ma teszteltem BD-ról mozgás teszt anyaggal samsung H5000-et és sony 40R480/40W605/42W705/42W805-öt. Egyszerre ment mind HDMI spliterrel.
A H5000 bekapcsolt led-es mozgás javítással jobban mosódott mint a sony-k kikapcsolt led-es mozgásjavítással... A sony-k olyanok voltak mellette mintha nem is 50Hz-el mentek volna, jóval jobb elektronika és panel van bennük.[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz gyeniko #20311 üzenetére
én nem bosszankodok csak nem éreztem korrektnek de hát mindegy
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Sir81
aktív tag
válasz zsolt19900 #20310 üzenetére
Az ő "szórakozásuk" te vagy és ez minden tévénél fontosabb, de nyilván megértem, hogy az idős emberek sokszor sajnos nagyon helyhez kötöttek...
Én is most anyumnak nézek egy új led tévét a nagyszobába a régi tégla helyett. Remélem meglepődik karácsonykor! -
gyeniko
őstag
válasz zsolt19900 #20310 üzenetére
Ne bosszankodj, nekünk is van a konyhában TV-nk. Éppen 10 éve. A feleségem főzés közben nézi (ihletet merít a főzős műsorokból), illetve a forgatható-kihúzható konzol segítségével a mosókonyhából is látja, vasalás közben.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
zsolt19900
őstag
vau, ez egy igazán velős és igazán idevaló hsz volt gratulálok
inkább mást nem is reagálok rá.... tudod a szüleim szeretnék nézni a tv-t miközben kint ülnek este a kályha melege mellett, egy kis szórakozás nekik és talán ez az egy de hát te biztos jobban tudsz mindent
-
Jól szűrtem le, hogy a CMR kis jelző a parasztvakítás? CMR 100-as valójában mennyi?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Tegla80
addikt
válasz dptrsk #20301 üzenetére
Szia
Valszeg az a baja,h csak "valos 50Hz"-es es nem "valos 100Hz"
En 2evig neztem samu5 os szeriat (es5500) es nem volt gondom vele....
Siman vallalhato kepminoseget kap ezen osszegert a vasarlo....persze van jobb,de az mar nem is ezen arktegoria.
Plusz ha szamit,akkor a jelenlegi Sony-m is csak "valos 50Hz" es ezzel is jol elvokSony® & PlayStation®
-
Sir81
aktív tag
Tudod erről az a szitu jut az eszembe, mikor a család az ebédhez készülődik és ha nem az apa akkor a fia első dolga benyomni azt a k*rva tévét, tök mindegy mi van benne, de fontosabb, mint a valós társas interakció... Több magyarázat én úgy gondolom ehhez nem szükséges!
-
BBéci
legenda
Haveromnál 5 éve van a WC-ben TV, a piszoár felett, szemben a "trónnal". Miért ne lehetne a konyhában is? Inkább, mint hálószobában.
-
Sir81
aktív tag
válasz zsolt19900 #20302 üzenetére
Az meg már más kérdés hogy mi a faxnak kell a konyhába is tévé, a következő a budi lesz gondolom...
-
BBéci
legenda
válasz zsolt19900 #20302 üzenetére
Semmivel nem régebbi. Minden évben - a B sorozat óta - van 5000, 6000, 7000, 8000 és ezeknek változatai, valamint néha 9000 is.
-
zsolt19900
őstag
értem én, csak én azokat már régi típusnak tartom de ez magánvélemény igazából konyhába nézelődős tvnek vennék, és elvileg lesz is, de szobába saját használatra már 6000est mindenképpen
-
dptrsk
addikt
válasz zsolt19900 #20296 üzenetére
Én is most készülök vásárolni...
Mi a baj az 5000 sorozattal(32"os)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.