Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi081
csendes tag
Sziasztok!
Tévé vásárláson gondolkozom és a segítségeteket szeretném kérni. Az elsődleges problémám az, hogy nem tudom, hogy érdemes-e már 4k tv-t venni? Kíváncsi lennék a véleményetekre. Van már valahol elérhető tényleges 4k tartalom?
Erre használnám:
- minimális SD tv filmek, sorozatok 10%
- főled full HD mkv filmek USB-ről 40%
- PS4 játékok 40%
- youtube, internet böngészés 10%Fontos a jó képminőség, kontraszt, színek,stb. Coudingra különösen érzékeny vagyok, amint észreveszem, hogy van megőrülök tőle. :-)
Játék miatt fontos lenne az alacsony input lag. Kérdés: mi az az érték, ami már problémás lehet játék közben?
Filmlejátszás közben usb winchesterről zökkenőmentes, gyors mkv lejátszás, gyors internet, youtube.eddig ezeket néztem:
Samsung 55hu7500 (4k) (input lag 69ms!)samsung 55H8000 ívelt (Kérdés: miért jó ez az ívelt dizájn? Van ilyen valakinek?)
Samsung 55H7000
Sony 55W829 (alacsony input lag, olcsó)Egyéb ötlet, javaslat? Az ár max 600e Ft. Képernyő méret min. 55".
Köszi előre is.
Üdv:
Sz
-
axlfsi
veterán
(#23796) -ZeeZee- és (#23798) Pumma, nagyon köszönöm, benézek a topikba
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
törölt tag
válasz axlfsi #23793 üzenetére
Az a kijelző csere nem érné meg, annyiból egy jó minőségű 42-es LG-t lehet kapni. Ha azt vesszük, hogy 100-ból egy alap full HD-t vennénk, és abból átrakni a kijelzőt? De konkrétan mit, hogyan és mennyiből lehet megoldani, azt kérdezd meg inkább a szakemberektől itt a TV-szaki topicban: [link]
istvan170 Ahogy írták előttem, Smart és 3D tv-t érdemes venni erre a célra. Mondjuk pl. a Samsung UE40H6400-at nézd meg. -
razzorr
őstag
Erre esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
A Samsung ue55hu7200 LED tv vásárlásán gondolkodom.
Tudna valaki valamilyen véleményt,tapasztalatot mondani az adott típussal kapcsolatban?
Érdemes megvenni?Vagy ebben az árkategóriában akad jobb is???
A 3D hiánya nem érdekel.Nem használom a meglévő Pana Plazmámban sem."Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Lenne egy 107-es LG LCD TV, melyenek a kijelzoje be van torve. A panelt kulon (legalabbis a szerviztol) nem is tudom megvasarolni, csak ha beszivem szervizeltetesre, viszont az ara 140.000 Ft (munkadijjal egyutt).
Nyilvan ezert az arert egyaltalan nem eri meg a javittatas, de Ti mit gondoltok, van ra esely ezt a panelt mashonnan, olcsobban beszerezni (gyartosorrol pl.?) vagy hasznaltan rafutni egy ilyen tevere, melynek mas a baja, azaz az LCD panel sertetlen?Koszonom elore is az otleteket!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
istvan170
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Gyors tanácsot szeretnék kérni a hozzáértőbbektől. 100-150e Ft. között melyik TV-t érdemes most venni?
Laptopról fog menni FHD film rá HDMI-n 90%-ban. Többi tv műsor. Nem kell 3d, nem kell smart, semmi nem kell. Jó legyen a panel, szép legyen a kijelző! Ez a legfontosabb. -
BBéci
legenda
válasz digikábeles #23786 üzenetére
Pedig azt már fényévekkel túlhaladták az utóbbi 1-2 évben megjelent tévék. A B550 már megjelenésekor sem volt valami nagy szám. Abban az évben a B7000/8000 voltak említésre méltóak.
(#23787) jézusom
Egyetértek. Ide is cirka felerészben azzal jönnek fórumtársak, hogy milyen tévét vegyenek?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
NGA
addikt
válasz viharkabat #23783 üzenetére
A vinil vagy hanglemezt is bakelitozzák. Egyszerűen így ismerik az emberek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz viharkabat #23783 üzenetére
Marketing maszlag.
CCFL amúgy szerintem jobb volt felhősödés szempontjából, mint ezek az új edge-LED-ek.⭐ Stella
-
viharkabat
aktív tag
válasz radi8tor #23781 üzenetére
Így van. És ha már, akkor inkább LCD-nek kéne nevezni, végülis a tévék lényegét a megjelenítő adja, nem az, hogy mi világít mögötte, bár ez csak kukacoskodás.
Viszont erről jut eszembe, többször tapasztaltam üzletekben, hogy amikor érdeklődtem mondjuk plazma/LCD frontokon, akkor az eladó némi sértett felsőbbrendűséggel korrigálta utóbbi "hibámat": Ezek már mind LED tévék! -
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
3D Led tv-t szeretnék vásárolni és a tanácsotokat szeretném kérni.
Amit szeretnék:
- Full HD felbontás
- 3D képes legyen
- Minél szebb képminőség (panel vagy amit figyelni kell stb)
- minimum 125-127 cm-es képátlóKinéztem magamnak 2 Samsungot:
- UE50F6800
- UE48 (vagy 55)H7000 (8-as sorozatot elvetném, mert nem szeretnék ívelt tv-t, sok értelmét nem látom)
- a tv-re fordítandó pénzösszeg kb 280-400 000 Ft közt lenne maximum)Úgy gondolom, hogy mind a két tv elég jó lehet, viszont a 3D-t nézve tanácstalan vagyok. Az egyik 400 Hz-es képfrissítéssel bír, a másik pedig 800-al. Ez jól gondolom, hogy a 3D film nézése közben jelenthet nagyobb pluszt? Továbbá kérdésem a következő: A két tv közt van képminőségbeli különbség, vagy csak a hangvezérlés mutogatós irányítás és egyéb, egyébként nem túl fontos dolgokkal tud többet? Elvileg a 7-es sorozat jobb, de megéri a plusz pénzt? Elsősorban a képminőség és a minél élvezhetőbb 3D lenne a fontos számomra.
Ha van más márkában jobb ár érték arányú, amit ajánlotok szívesen meghallgatom.
Kérlek segítsetek, illetve szívesen várok instrukciókat is arra, hogy mire kell még odafigyelnem, ha ilyen tv-t szeretnék vásárolni.
Amim már van a leendő tv mellé:
Harman Kardon 7.1 erősítő (még nem 3D-s, de hdmi-s), JBL 5.1 hangrendszer, media lejátszó, dvd lejátszó.Köszi!
Tamás
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy kis PowerDVD gondom és nem találtam hozzá topikot, így bátorkodok a sokat látott házimozis tévésben feltenni.
Ki akartam próbálni a BD 3D-t, beszereztem a Lenyűgöző korallzátonyt bd25 iso-ban, felcsatolva megnyitottam a lemezt és a gond az, hogy 2D-ben játssza le a program akármit nyomkodok.
Amd vga, 1080p@24hz kimenetre vált a lejátszó indul a film és nincs 3D, a funkció pedig be van kapcsolva.
A forrás az tuti 3D-s, lehet váltani a két oldal képkockái között, meg hát látszik a formátumon is, hogy két videó stream van jelen.
Hol lehet a gond?Köszönöm!
-
Batib
őstag
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Nos, a "megújult", végre ( ) összevont topic-ban mindjárt van is néhány kérdésem...
- Mi a véleményetek a TELEFUNKEN T65FS243LBPOSW televízióról?
A márka elég nagy hírű, ráadásul tudtommal ez még nem török (Vestel), vagy kínai tulajdonban készül...
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen képminősége produkál!
Ráadásul ekkora méretben már meglehetősen adott a szó szoros értelmében vett "házi mozi" élmény egy nagyobb szobában is.
- Hasonló jutott eszembe, amikor minap a TESCO-ban megláttam a Technika 65-904B készüléket, 249.990 forintos áron...
Egyes info-k szerint a Philips technológiáját tartalmazzák ezeke a készülékek, ez a modell ráadásul még kifejezetten jól is néz ki a keskeny éleivel, fém talpával:
Ránézésre ez akár egy "átmárkázott" SHARP csúcsmodell is lehetne.
Ha kellően jó minőségű készülékről van szó, akkor 250.000 forint alatti áron ez "Best Buy" lehet.
Mi a véleményetek a fentiekről? Kinek van bármilyen plusz információja? Esetleg személyes tapasztalata?
"Aquila non captat muscas."
-
radi8tor
MODERÁTOR
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fogadjátok őket is szeretettel. (bár eddig is vegyesen volt már mindkét topicban mindkét téma)És nyílt ezzel egyidőben egy OLED TV topic is. Kérem, hogy ott tényleg csak OLED TV témáról legyen szó.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
dh66e
veterán
válasz Askformore #23766 üzenetére
Allitsd be a filmnek megfelelő képfrekvenciát a videókártya beállításainál.A tévén is van reccenés a 60Hz megjelenítés miatt csak azt lehet nem látod,nem veszed észre.
-
Askformore
senior tag
Segítsetek, mert az őrületbe kerget a dolog! Gépről filmet nézve, Samsung UE48H6400 tv-n Motion Plust bekapcsolva, akármilyen lejátszóval megakad a kép, amikor pásztáz a kamera.. Miért van ez??? HDD-t egyből tv-re dugva egy akadás nincs.
-
lancy
tag
válasz Gino20 #23763 üzenetére
Mindent elolvastam amit lehetett es nekem ez lesz LG 55LB730V 3D SMART CINEMA SCREEN LED Televízió
-
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
1-2 hónapja már érdeklődtem, hogy mit kellene venni és most fogok eljutni oda, hogy meg is valósítsam TV vásárlási szándékom, viszont azóta felmerült bennem pár új kérdés.
Az UHD-ról már lebeszéltem magam, de találtam ezt a TV-t ami baromira tetszik 55h6800A kérdésem az lenne szerintetek ér ez ennyit? vagy hagyjam a ívelt hülyeséget? és vegyek 70 ezerrel olcsóbban mondjuk egy 55H6400-as Samut?
Amúgy általában 4-5m-ről nézném, viszont (ez a ritka eset) full hd 3D-s filmnél kanapét átforgatva már csak 3m-ről.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ugyan ez a TV 48"-ban 48h6800 jóval olcsóbb, de tartok attól, hogy kicsi lenne a ~30m2-es nappaliba.Ha marad ez a TV akkor mindegy, de amúgy melyik 3D a ,,jobb" (aktív,passzív)? csak azért, mert amit eddig olvastam ott eléggé megoszlanak a vélemények.
Köszi,
Ricsi -
nismoka
addikt
válasz nightshadow #23758 üzenetére
Igen tudom, de azt is mondta már hogy a sony elképzelhetetlen tv gyártás nélkül, persze minden lehetséges ha nagyobb lesz a gáz de ez még nem konkrétum.
[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
válasz nightshadow #23758 üzenetére
Ha eladják, akkor az új tulaj feltehetőleg fog tévét gyártani, tehát nem felszámolják. Persze kívülállóként nyilván azt tartanám sokkal jobbnak, ha megtartanák saját kezelésben.
-
silvergod
őstag
Az LG 650v a legjobb választás a 671v után? (tudom ez jobb de pénzben nem fér bele)
bátran megveheti azt vagy van jobb ebben az árban.?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
GuMiSZu
tag
Sziasztok,
vettem egy samu UE50H6200-as Tv-t milyen szemüveg kell hozzá, ha 3D-t szeretnék nézni?
nem találok infót rólathx
ITAL is YOURS
-
föccer
nagyúr
-
dh66e
veterán
-
törölt tag
válasz #94529552 #23736 üzenetére
2 hét múlva vennék tv -ét... ezt az LG néztem és a Samsung UE40H6400-at... melyiket ajánlod a kettő közül? Főként játékra használnám xbox One mellé... Na de nálam az LG tv nem játszik mert a 2 talpa között 90 cm van és nekem csak 75 cm széles a tv állvány
vagy akkor inkább az LG 42LB730V helyette?[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz dany1710 #23745 üzenetére
Bolcs es hozzaerto komment,igy eselyes a "Nap poenja" hsz-re nalam.
(plusz az a tv,konkretan egy alap tipus butitott valtozata.... )saltanus
az altalad tamasztott kovetelmenyeknek a samu 6xxx szeria lenne az alap amit nezegetni kellene. (5xxx csak "valos 50Hz" ,igy a sport es a gyors mozgasok megjelenitese nem a legjobb rajta....PC/konzol melle ajanlott inkabb.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
föccer
nagyúr
Hi!
Hogyan tudom revánni a 50W805B tv-t, hogy ARC-on visszaküldje a hangot az erősítőnek? A kábel jó hozzá, megfelelő helyen vannak csatlakoztatva, mégis a tv hangszórója szól az erősítő helyett.
Köszi.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
saltanus
aktív tag
-
saltanus
aktív tag
Sziasztok !
Tv vasarlas elott allok es 150 cm TVt szeretnek, ezt a tvt neztem ki magamnak:
SAMSUNG UE58H5203AWXXH [link]
Mi a velemenyetek ? Valaszotokat elore is koszonom.
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #23733 üzenetére
A tv üzletág eladása még csak fikció. A sony tv eladásai javultak.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
sziasztok
haver tv-t venne 42 colosat max. 150 ezerig.
az LG 42LB650V nézte ki
ez a legjobb választás vagy lenne ennél jobb is?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
dave0825
őstag
Tényleg, azt meg sem néztem.
Laptopom van, az talán 2x volt lemosva szemüveg tisztító spray-vel, meg néha zsebkendővel szoktam portalanítani A tv-t ezzel a módszerrel nem szeretném, erre vigyázni akarok.
Köszönöm ismét, így már boldogulok.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
nightshadow
veterán
No new TVs from Toshiba as it is "re-assessing" plans [link]
Toshiba kivonul az USA tv piacáról és a Toshiba tv üzletág jövője is teljesen bizonytalan. A Sonyról is ismét megjelentek hírek hogy eladják a tv üzletágukat a mobillal együtt. A japánok egyszerűen nem bírják a versenyt a koreai Samsunggal és LG-vel. Lassan tényleg csak e két cég fog tévéket gyártani s ez nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz dave0825 #23731 üzenetére
Megint csak a tévék használati útmutatóját tudom ajánlani, azokban szerepelnek a tisztításra vonatkozó ajánlások. Szinte kivétel nélkül, langyos vízzel enyhén megnedvesített, mikroszálas kendőt javasolnak. Feltételezem, hogy a monitorod is LCD és azt is szoktad tisztogatni.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dave0825
őstag
De ha már van, aki tudja biztosra, akkor miért kísérletezzek vele, amivel esetleg tönkre is tehetem? Pláne, hogy szerintem az ilyen esetek miatt léteznek a topikok itt a fórumon.
Azért köszönöm Neked is.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
BBéci
legenda
válasz dany1710 #23728 üzenetére
Természetesen ugyanúgy javítható, vagy nem javítható, mint bármilyen más elektromos készülék. Itt is érvényes, hogy nem cserélnek pár száz, vagy pár ezer forintos alkatrészt, hanem komplett egységet, panelt, mert az egyszerűbb, mint megkeresni a hibát. Addig ez nem baj, ameddig a TV garanciális. A bajok utána kezdődnek. Sok esetben annyiba kerülne a javítás, amennyiért egy új tévét kapni, tehát nem éri meg.
(#23729) dave0825
Azzal tisztítsd, amit jónak gondolsz. Én sem kérdeztem soha senkitől, a józan eszemre hallgattam. Azért nem árt először a szélén próbát tenni, hátha oldja a bevonatot a nedvesítőanyag.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz #94529552 #23723 üzenetére
és (#23720) elszabi, mindkettőtöknek köszi. Bár arra még nem kaptam egyértelmű választ, hogy akkor szárazat vegyek, vagy inkább nedvesítettet, kimondottan tv-khez?
(#23728) dany1710: nem ám elhiszed Ahogy föccer írta, attól függ, hogy mi a baja.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
-
dany1710
csendes tag
Csak mert úgy hallottam hogy nem igazán.
-
dany1710
csendes tag
A Led TVK ha.elromlanak lehet javítani?
-
dave0825
őstag
válasz #94529552 #23721 üzenetére
És ilyen kendőt hol érdemes beszerezni, illetve mennyibe kerülhet? Ebay-en olyat találtam, amit linkeltem fönt, azzal érdemes lehet? Vagy az már kárt tehet benne?
Tegnap szemüveg törlőkendővel és lehelettel lejött minden, csak kicsit nehezen, ezért gondoltam, hogy hátha van valami nem ártó, egyszerűbb megoldás, és így kerestem rá a fönti linkelt termékre. Szerinted?Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
törölt tag
válasz dave0825 #23717 üzenetére
Mikroszálas kendő javasolt. Ha kell, akkor semleges hatású tisztítószerrel szabad benedvesíteni, de csak a tisztítókendőt. Az biztos, hogy az LCD tévék paneljaira tilos folyadékot juttatni, aki mégis kételkedne benne, nézzen át a javítós topicba: [link] Nem egy méregdrága tv kijelző ment már gallyra ilyen folyadékos tisztogatástól.
Devilhun_HUN Inkább a Samsung topicban.
[ Szerkesztve ]
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Hello!
Szeretném megkérdezni hogy a samsung tv frissítésekről hol találok infót és hogy az adott frissítés mit tartalmaz.Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
BBéci
legenda
válasz dave0825 #23717 üzenetére
Néha rémesen mocskosan, összetapogatva érkeznek hozzám tesztkészülékek, azokat mikroszálas kendővel, vagy a régebben a Samsung tévékhez mellékelt pucerkával tisztítom, ha kell, szemüvegtisztító folyadékot permetezek rá. A sajátomhoz elég a lehelgetés is, mert vigyázok rá, viszont kihúzható és forgatható az állványom, ezért néha magam is összetapizom a keretét.
-
dave0825
őstag
Erre valaki? Ti nem szoktátok néha letörölgetni? Érdemesebb puha szemüveg törlőkendővel, vagy ilyen áztatott nedves kendővel (mint ami a link alatt van)?
Keresőben nem sok minden ilyet találtam, annyit, hogy mikroszálas kendővel, de hogy alkoholos/nem alkoholos/nedves/száraz vagy milyennel, azt nem.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Mi vezetett a Philips tv és AV üzletágának megroppanásához, meg lehet-e így tartani a márka nimbuszát? [link]
[ Szerkesztve ]
-
BRobee
tag
Igen srácok, erre gondoltam a dual-lal, hangsávok közötti váltás. Lehet triviális volt, viszont én csak most ismerkedek a led tv-kel és nem volt számomra egyértelmű..
100ezerig milyen tv-t ajánlanátok? Vagy mely márkát, amivel a feliratokkal és különféle fájlformátumokkal nincsen gond?
Köszi!
If I can see it and believe it, then I can achieve it. //Schwarzenegger
-
razzorr
őstag
Lassan itt az idő TV-t venni, a sütő, mosógép, főzőlap után
Már írtam korábban, de most talán el is döntöm.Ami a lényeg: 100k körül alap full hd led, amihez egy egyszerűbb házimozit lehessen csatlakoztatni, legyen rajta legalább 1-1db hdmi,usb. És aránylag (árához képest) szép képe legyen és ne legyen csiga lassú.
Ezekre szűkítettem le:
Sony Bravia KDL-40R450B
LG 42LB5610
Samsung UE40H5000Szerintetek melyiket válasszam?! Nekem egykutya mind. Esetleg valamelyiknek szebb a képe vagy a hangzása? Pro/kontra?
-
BBéci
legenda
válasz Sutee89 #23710 üzenetére
És amelyiken 6-8 szinkronnyelv van, azt minek nevezik?
(#23711) Dealer95
Az manapság (pár éve) már magától értetődő. De ezt csak hallottam/olvastam, mert a beépített médialejátszókat csak egészen kivételes esetben próbálgatom.[ Szerkesztve ]
-
BRobee
tag
Lehetséges dual audio mkv filmek lejátszása ezeken a tvken? Mi a tapasztalatotok? Koszi!
-
dave0825
őstag
LED tv-hez ujjlenyomat és egyéb rászáradt kosz (koleszban néha ráspriccel egy-egy alma pár cseppje ) eltávolítására milyen kendőt javasoltok? Puha szemüveg törlőkendő jó hozzá? Vagy vegyek egy ilyet? Melyik jobb/éri meg jobban?
-
kuta999999
csendes tag
Sziasztok!
A régi tv-m bedöglött, ezért tv vásárlás előtt állok, és arra gondoltam hogy egy tv monitorra ruházok be. Az elvárásom csupán annyi, hogy tudjon full hd-t és legalább 26'-27' legyen. Nem igazán ismerem e téren a piaci kínálatot, esetleg valaki ha tudna ajánlani valamit ami ár/érték arányban jó , azt megköszönném. Samsung t28c570 tetszett meg első ránézésre . Vélemények ? Köszi előre is -
BRobee
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, a tapasztalataitokra és javaslataitokra vagyok kíváncsi.
Alap tv-t szeretnénk venni, inkább használhatóság a fontos. Legyen FULL HD, 100Hz (egy este után ne follyon ki a szemem, ha sötétben nézzük) és USB-t rádugva tudjunk lehető legtöbb formátumot nézni, (AVI,MPEG,MKV stb.) plusz srt, sub feliratokkal ne legyen macera.
SMART, 3D, Wifi és egyébre nincs szükség. Persze a betekintési szög fontos lenne, hogy oldalról is úgy ahogy élvezhető legyen, ne szögmérővel üljek a tv-nél
Ha esetleg valami fontos tényezőt kihagytam, ami nem az extra kategória, akkor szívesen fogadom.
Köszönöm!
-
BBéci
legenda
válasz Retro DJ #23695 üzenetére
A tévékben lévő médialejátszóra alapozni, azt gondolni, hogy helyettesít egy célhardvert, súlyos tévedés, ritka elhibázott ötlet. Még egy Asus O!Play is sokkal, nagyságrendekkel jobb a beépítetteknél, pedig az a dedikált médialejátszók legalsó kategóriáját képviseli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest